Gönderen Konu: 2009 NBA Draftı  (Okunma sayısı 8750 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LBJ_23

• Draft
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 17
    • Profili Görüntüle
Ynt: 2009 NBA Draftı
« Yanıtla #560 : Temmuz 09, 2009, 12:56:39 ÖS »
adamın maçını izledimiştim hayran kaldım valla
Senin Ölün Bile NBA de oynar "The Big Freeze"
Tags:

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 14533
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
MM: Blair'i 1. Turdan Seçmek Risk Olurdu
« Yanıtla #561 : Kasım 05, 2009, 00:41:09 ÖÖ »
MM: Blair'i 1. Turdan Seçmek Risk Olurdu

DeJuan Blair'i NCAA'lerde izleme şansı bulan ve Pittsburgh Panthers Üniversitesinin basketbol takımını yakından takip eden herkes bu oyuncunun ilk turda seçilmemesinin tek nedeni olduğunu biliyor. Daha doğrusu iki nedeni! Sağ ve sol dizleri.

Doktor raporları farklı olsa, çok kolay ilk 10-12 arasında seçilecek olan Blair hem sağ, hem de sol dizinden ameliyat olduğu için beraberinde bir risk taşıdığını doktorlar söyleyip duruyordu. İlk turda böyle bir risk almak belki biraz cesaret isterdi, ancak böyle bir riski ikinci turda almak sadece zeka gerektirir. Üniversite ikinci sınıf talebesiyken, Big East gibi güçlü bir ligde En Değerli Oyuncu seçilmek zaten onun kalitesini gösteriyordu. Blair ikinci yılında 15.3 sayı ve 12.3 ribaunt ortalamalarıyla oynadıktan sonra çok akıllıca bir karar aldı ve erken profesyonel oldu.

İki yıl daha NCAA oynamak o dizlerden birisinin tekrar ameliyat gerektirmesine neden olabilirdi. Zaten kendisiyle ikinci en önemli soru işareti ise 2.01 metrelik boyu ile ilgiliydi. Ancak Blair ilk üç maçta gösterdi ki, 8.3 sayı, 8.3 ribaunt ve % 70.6 şut yüzdesiyle boyu her hangi bir handikap değil.

Murat Murathanoğlu

Eve Hoşgeldin Bebek

DeJuan Blair

• BD
  • Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 953
  • FB Ülker & SA Spurs
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #562 : Kasım 05, 2009, 01:06:11 ÖÖ »
DeJuan Blair'i bizden önce seçmeyen tüm takım GM'lerine Yozgat'a gelsinler desti kebabı ısmarlayacağım. :deli:
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Darth Vader

• duncan21spurs
  • Rookie
  • **
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 239
  • You're underestimating my powers Kenobi...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #563 : Kasım 05, 2009, 01:09:03 ÖÖ »
Bide ben izlesem artık Blair 'ı...Ölücem merakımdan yakında...Malik Rose tarzı bişiler yapsın ikinci tur draft hakkı için yeter gibime geliyor...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

"Gel" dedim "Gelmem" dedi, ben de "Gelmezsen gelme" dedim

"Sadece duvarlar Dönmez...! "

DeJuan Blair

• BD
  • Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 953
  • FB Ülker & SA Spurs
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #564 : Kasım 05, 2009, 01:13:47 ÖÖ »
Bide ben izlesem artık Blair 'ı...Ölücem merakımdan yakında...Malik Rose tarzı bişiler yapsın ikinci tur draft hakkı için yeter gibime geliyor...

Valla benim izlediğim Malik Rose'un en büyük özelliği Duncan'ın kankası olmasıydı.
Blair ise kankalıkla değil kalitesiyle bu ligde yer edinecek(eski oyuncuyu tek kalemde silmekde buna denir herhal).

Darth Vader

• duncan21spurs
  • Rookie
  • **
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 239
  • You're underestimating my powers Kenobi...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #565 : Kasım 05, 2009, 01:15:56 ÖÖ »
Abi Duncan 'ın kankasıydı filan da Rose 'un yaptıkları da az değildi şimdi...Girerdi ribaund alırdı sayı atardı savunma yapardı...Silme hemen tek kalemde :D

"Gel" dedim "Gelmem" dedi, ben de "Gelmezsen gelme" dedim

"Sadece duvarlar Dönmez...! "

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #566 : Aralık 12, 2009, 22:26:49 ÖS »
NBA'de şuan bizim seçtiğimiz yerleri de göz önüne alırsak 3 çaylağını rotasyona dahil edip verim alan başka bir takım yok. Yeri geldiğinde Dumars'ı eleştiriyoruz sırf Milicic seçimi yüzünden ancak şu da bir gerçek ki şuan 3 çaylakta rotasyonun parçası oldu.

Jerebko ilk 5 başlıyor artık Prince'in takası gündemde. Daye yeri geliyor onu yedekliyor yeri geliyor 2 oynuyor ve yeri geliyor 4 oynuyor. 2-3-4 numarada oynayabilen bir Daye var.

Son maçlarda Summers'ın rotasyona dahil edilip savunmasını ön plana çıkarmasıda ayrı bir konu. Kuester'in hataları kadar yaptığı doğru işlerden biri de bu gençlere güvenmesi ve kritik anlarda bile onlardan vazgeçmemesi.
Eve Hoşgeldin Bebek

Bad Boy

• Godfather
  • Moderator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 1576
  • Big Mike
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #567 : Aralık 12, 2009, 22:46:57 ÖS »
NBA'de şuan bizim seçtiğimiz yerleri de göz önüne alırsak 3 çaylağını rotasyona dahil edip verim alan başka bir takım yok. Yeri geldiğinde Dumars'ı eleştiriyoruz sırf Milicic seçimi yüzünden ancak şu da bir gerçek ki şuan 3 çaylakta rotasyonun parçası oldu.

Jerebko ilk 5 başlıyor artık Prince'in takası gündemde. Daye yeri geliyor onu yedekliyor yeri geliyor 2 oynuyor ve yeri geliyor 4 oynuyor. 2-3-4 numarada oynayabilen bir Daye var.

Son maçlarda Summers'ın rotasyona dahil edilip savunmasını ön plana çıkarmasıda ayrı bir konu. Kuester'in hataları kadar yaptığı doğru işlerden biri de bu gençlere güvenmesi ve kritik anlarda bile onlardan vazgeçmemesi.

jerebko tamamen sürpriz oldu sezon başında hiç hesaba katmamıştık onu ama daye ve summers'tan daha çok süre alıyor yine sezon başına oranla daye ve summers daha çok şans buluyor rotasyona daha çok dahiller geçen denver maçında summers herhalde son çeyreğe kadar ya oyuna girmemiş yada çok az süre almıştı ancak son çeyrek kuester onu oyuna soktu ve summers çok kritik bir üçlük attı bu ve bunun gibi örnekler var beybaba'ya kızıyoruz ediyoruz ama iyi işlerde yapıyor

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #568 : Aralık 13, 2009, 00:06:15 ÖÖ »
Yalnız Kaan Kural kime salladıysa o oyuncular iyi bir çıkış yakaladı en azından beklenilenin üzerine çıktılar Jerebko mesela iyi kapak taktı çakma çaylak yorumcusuna ..
Eve Hoşgeldin Bebek

carMELO

• Draft
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 42
  • mvp mvp mvp
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #569 : Aralık 22, 2009, 00:40:36 ÖÖ »
Griffin'i daha göremediğimiz için birşey diyemiyorum onun hakkında bu draftte süperstar olmaya en yakın oyuncu Evans onun dışındaki oyuncular iyi birer görev adamı olabilirler bu yönüyle faydalı bir draft oldu.