Gönderen Konu: Ağaçlar Ayakta Ölür  (Okunma sayısı 269 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Ağaçlar Ayakta Ölür
« : Eylül 21, 2008, 04:40:23 ÖÖ »
Yaşadışı 4 NBA Finalinde 4 Şampiyonluk tadarak şimdiden adını tarihe altın harflerle yazdırdı. O belkide gelmiş geçmiş en dominant power forvet. Yaptıklarını anlatmaya gerek yok sanırım. Tim Duncan'ın, Spurs kariyeri;

Kitaplara konu olacak tarzda bir başarı öyküsü aslında. Draft edildişi tarihten bu yana her şey deşişti ama o deşişmedi. Çalışma azmi, iş disiplini, rakiplerine olan saygısı ve ona duyulan saygı. Saha içinde ve saha dışında Wade ile birlikte NBA'in en efendi oyuncusu diyebiliriz.

Şimdi tekrar gündemde tartışılan konuya gelirsek eşer;

Ortak görüş Spurs'ün artık biteceşi yönünde. Takımın yaşlandışından dem vuruluyor. Ancak bir şeyi unutuyorlar. Ne takımın yaşı ne Manu'nun sakatlışı. Bunlar elbette etkendir ama en büyük etken Duncan'dır. Tüm olumsuzuluklarla başaçıkabilme sanatının yegane sanatçısı Duncan.

Duncan'ın olduşu yerde her zaman bir umut vardır. Spurs'ün bu sezon geçmişe oranla zorluk derecesi daha da yükselen Batı'da işi kolay deşil. Ancak Duncan'la her zaman bir umudunuz her zaman bir şansınız vardır.

Yeni sezonla birlikte geçtişimiz sezon Lakers'a kaybedilen Batı finali Duncan'ı dahada hırslandıracaktır. Duncan gibi bir oyuncu başarıya doymaz. Her zaman bir açlışı vardır. Duncan sezona aç bir şekilde girecek.

Bakalım o mu rakiplerini yiyecek yoksa rakipleri onu mu yiyecek ?
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Tolga

• Los Spurs
  • VIP
  • Superstar
  • The Franchise
    • Profili Görüntüle
" 5 kiği seçicek olsam ilk onu seçerdim "
« Yanıtla #1 : Ekim 27, 2008, 18:55:53 ÖS »
Dün yapılan röpörtajda Eric Snow'a sordular :

Duncan Hala Nba'in En İyi 5 oyuncusu arasında mı diye

Eric Snow'un cevabı :

" 5 kişi seçicek olsam ilk onu seçerdim "
Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Çevrimdışı MJ_23

• Majesteleri
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ağaçlar Ayakta Ölür
« Yanıtla #2 : Ekim 27, 2008, 18:58:07 ÖS »
İlla böyle özlü söz gibi diyecen, en iyi oyuncu odur diye direk demiyor da ya da 5 kişi arasında 1. olur demiyor da ;D

Tags: