Gönderen Konu: Boozer'dan Memo'ya Övgü  (Okunma sayısı 69 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 14579
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Boozer'dan Memo'ya Övgü
« : Ocak 20, 2010, 17:57:34 ÖS »
NBA’de Utah Jazz forması giyen Mehmet Okur’un takım arkadaşı Carlos Boozer, 6 yıldır birlikte oynadığı milli basketbolcumuzun harika bir oyuncu olduğunu söyledi.

Utah Jazz’ın yıldız oyuncusu Carlos Boozer, son dönemlerde sergilediği performansla eleştirilen takım arkadaşı Mehmet Okur’a sahip çıktı.

Milli oyuncudan övgüyle söz eden Boozer, “Mehmet Okur harika bir oyuncu. Sizin de bildiğiniz gibi NBA’de pota altındaki oyuncuları savunmak gibi çok zor bir görevi var. Aynı zamanda skor da üretmesi gerekiyor” dedi.

Memo’nun çok önemli bir şutör olduğunun da altını çizen yıldız oyuncu, “Memo üç sayı çizgisinin gerisinden en iyi şut atan oyuncumuz ve pivot pozisyonunda oynuyor. Benim fikrimce harika oynuyor. Hatta daha da iyi oynayacağını düşünüyorum. 6 yıldır onunla birlikte oynuyorum ve aynı formayı giymekten gurur duyuyorum” diye konuştu.

Boozer, bu sezon forma giydiği 41 maçta 19 sayı – 10.6 ribaund – 3.5 asist ve 1.12 top çalma ortalamalarıyla mücadele etti.

NtvSpor
No Comment

Tags:

Anders Friden

• Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 945
  • çok mal adamsın
    • Profili Görüntüle
Ynt: Boozer'dan Memo'ya Övgü
« Yanıtla #1 : Ocak 20, 2010, 20:51:02 ÖS »
vay anasını desem ayıp olmaz dimi arkadaşlar Boozer beni duygulandırıyor son zamanlarda adam çok sevecen oldu kontrat senesinde yinede olumlu sözler bunlar Boozer'ın kötü zamanlarında Memo'ya sahip çıkması içinde art niyet olsa yine arkadaşlarını ateşe atıp elimden geleni yapıyorum ama yetmiyor derdi nede olsa kontrat senesi

Lordapo

• The Üstad
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 5694
  • For The Horde
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Ocak 20, 2010, 20:52:08 ÖS »
  Kafasına saksı mı düştü bunun yoksa duke ruhunu birine teslim etti?

Anders Friden

• Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 945
  • çok mal adamsın
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Ocak 20, 2010, 20:56:45 ÖS »
üstad adamın yaşı ilerledikçe manevi duyguları kabarıyor herhalde

Lordapo

• The Üstad
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 5694
  • For The Horde
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : Ocak 20, 2010, 21:10:27 ÖS »
üstad adamın yaşı ilerledikçe manevi duyguları kabarıyor herhalde
Valla çocuğu kanser yada başka bir hastalığa yakalanmış hatta florida da tedavi görüyordu galiba çocuğunun durumu artı kontrat sezonu gelipte takıma yalanma pozisyonu olunca bazı şeyler değişir be knickerbocker ım anders im.