Sayfa: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 26   Aşağı git

Gönderen Konu: Bucks Gecenin Maçı 2009-2010  (Okunma sayısı 3796 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nash13

• Captain Fantastic#8
  • Superstar
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 861
  • 0-2-13-35-22-12-9-4-6-23
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bucks:97 Heat:81
« Yanıtla #140 : Şubat 02, 2010, 22:31:00 ÖS »
Delfino faydalı oynuyor, en azından belli bir aşama kaydetmiş eskiye oranla. Ersan'ın süreleri gittikçe azaldı, umarım yalnızca bu maçlıktır.

Heat'de ilk beşte başlayan Rafer Alston, Joel Anthony ve Quentin Richardson neredeyse 80 dakika sahada kalmışlar, toplam yaptıkları katkı 7 sayı 13 ribaund ve 3 asist. JO'yu eleştiriyoruz fakat tek başına bunların fazlasını yapıyor. Bench katkısı da bir yere kadar.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Tags:

Lizozom

• Snooker Master
  • Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 872
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #141 : Şubat 02, 2010, 22:40:01 ÖS »
Ersan  sakatlık filan mı geçirdi yha  ? asdece 10 dakıka oynamış .

Ersan'ın süreleri gittikçe azaldı, umarım yalnızca bu maçlıktır.

Ersan, faul problemi sorununu bir türlü çözemedi.

Gilles Villeneuve

• ReNascenT
  • Editör
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1817
  • TR = Toronto Raptors
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #142 : Şubat 02, 2010, 22:42:01 ÖS »
Beasley geçen seneye göre daha çok atıyor daha çok rib alıyor ;D

ama ben de ondan daha çok şey bekliyordum.

Lordapo

• The Üstad
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 5704
  • For The Horde
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #143 : Şubat 02, 2010, 22:49:26 ÖS »
  Wade adam gibi adamdır ama tek başına yükü taşıcak eşşek değil! Şimdi beasley konusuna gelirsek neden tetipi rose gibi takımını sırtlıcak yada lideri olucak potansiyeli hissetiremedi hala? Tamam bende çok umutluydum hatta rookie-sophorome maçındaki performansı hala aklımda ama ligdeki durumuna bakınca (ncaa de oynadığı zamanlar yere göre sığdırmıyorlardı bunu) geçen sene 81 maç oynamış (valla iş ahlakı var kimse kızmasın buna ) 13,9 sy 5,4 rb ile oynamış bu sen e 39 maçta 16,3 sy 6,6 rb ile oynamış ki maç başına 31 dk oyunda kalıyor.

Şimdi esas olaya gelelim heat in sorunu ne arkadaşlar? Bütün yükün wade e binmesi mi? Beasley ve jerman artı diğer oyuncuların ona yardımcı olmak yerine köstek olmaları mı ? Koç spealstora nın ondan(beasley ) hala maksimum verim alamaması mı?Bu sene play off gelmez ise hiç sanmam wade kalsın bu takımda ama bellide olmaz kısa vadede olan tek şampiyonluk onu ne kadar tatmin eder ona bakmak lazım asıl.

Baron Davis

• Bleeding Green
  • Superstar
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 916
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #144 : Şubat 03, 2010, 01:08:13 ÖÖ »
Rakamlar kimseyi yanıltmasın, ikinci bir skor opsiyonunu kadrosunda barındırmayan bir takımda tutturuyor bu ortalamaları bu adam. İki elini de kullanabilen (ambidextrous) kaç adam var bu ligde. Son olarak gelişim sağladı diyenlerin bir de şu iki resim arasındaki yedi farkı bulmalarını öneririm.

Bu 2008-2009 tablosu:

Bu da 2009-2010 tablosu:

Gilles Villeneuve

• ReNascenT
  • Editör
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1817
  • TR = Toronto Raptors
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #145 : Şubat 03, 2010, 02:07:34 ÖÖ »
Rakamlar kimseyi yanıltmasın, ikinci bir skor opsiyonunu kadrosunda barındırmayan bir takımda tutturuyor bu ortalamaları bu adam. İki elini de kullanabilen (ambidextrous) kaç adam var bu ligde. Son olarak gelişim sağladı diyenlerin bir de şu iki resim arasındaki yedi farkı bulmalarını öneririm.

Utku ben Beasley'nin şu çaylak sofomor maçındaki halini de gördükten sonra dedim ki, Beasley takımda lider olmazsa-yada hissetmezse- sıradan bir oyuncudan farklı performans gösteremeyebilir.

Hala da arkasındayım, Beasley'nin ne kadar büyük oyuncu olduğu konusu değil bu. Hatta onu eleştiriyorum, yanlış anlaşılmasın.

Lider ve 1. opsiyon hissetmediği zaman bu adam takımını sahiplenmiyor. Bu yüzden yetenek olarak değil, mental olarak oynayamıyor diyorum ben.

Gelişme olayına gelince, oha adam gelişti 3 sayı 2 rib artırdı ortalamasını da demiyorum, ama 16 sayı ortalaması da yabana atılacak birşey değil. Kaldı ki bu adam q-rich, alston, j-o'neil gibi adamlarla oynuyor bunu da göz ardı etmemek lazım. Hatta dediğim gibi bunlara wade de eklenince (ben olsam düşünüyorum da şapşala dönerdim bu oyuncular arasında) adam garip oynuyor. Haa bunları bahane olarak söylemiyorum, büyük oyuncu olsa şu takımı daha yukarıya taşırdı.

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 14648
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Bucks:114 Knicks:107
« Yanıtla #146 : Şubat 06, 2010, 05:02:17 ÖÖ »
Ersan'ın Kariyer Gecesi

Madison Square Garden'da, Errsan İlyasova'nın kariyer gecesinde Milwaukee Bucks, New York Knicks'i 114-107 mağlup etti.

Milli oyuncumuz Ersan İlyasova 30 dakika süre aldığı maçta 18-10 şut isabetiyle 25 sayı-9 ribaunt yaparken kariyer sayı rekorunu kırdı.

Brandon Jennings 22 sayı-8 asistle oynarken, Charlie Bell 13 sayı, Luc Richard Mbah a Moute 16 sayı-6 ribaunt ve Carlos Delfino 13 sayı-9 ribaunt-6 asist yaptı.

Knicks'te David Lee 32 sayı-15 ribauntla oynamasına rağmen yeterli olmadı. Wilson Chandler 19 sayı-5 ribaunt, Nate Robinson 13 sayı-7 asist ve benchten gelen Al Harrington 22 sayı-8 ribaunt yaptı.

MIL    29    25    36    24    114
NYK   26    33    22    26    107

http://www.nbaturka.net/nba/guenuen-maclar/3906-ersanin-kariyer-gecesi.html

NbaTurka/KE
No Comment

Lizozom

• Snooker Master
  • Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bucks:114 Knicks:107
« Yanıtla #147 : Şubat 06, 2010, 05:05:22 ÖÖ »
Bogut sakatlandı mı ?

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 14648
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #148 : Şubat 06, 2010, 05:10:47 ÖÖ »
Bogut sakatlandı mı ?

migreni azınca oyunu bıraktı :P
No Comment

Lizozom

• Snooker Master
  • Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #149 : Şubat 06, 2010, 05:14:53 ÖÖ »
Halbuki çok da iyi başlamıştı maça. Bucks, daha rahat kazanabilirdi.
Sayfa: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 26   Yukarı git
« önceki sonraki »