Rakamlar kimseyi yanıltmasın, ikinci bir skor opsiyonunu kadrosunda barındırmayan bir takımda tutturuyor bu ortalamaları bu adam. İki elini de kullanabilen (ambidextrous) kaç adam var bu ligde. Son olarak gelişim sağladı diyenlerin bir de şu iki resim arasındaki yedi farkı bulmalarını öneririm.
Utku ben Beasley'nin şu çaylak sofomor maçındaki halini de gördükten sonra dedim ki, Beasley takımda lider olmazsa-yada hissetmezse- sıradan bir oyuncudan farklı performans gösteremeyebilir.
Hala da arkasındayım, Beasley'nin ne kadar büyük oyuncu olduğu konusu değil bu. Hatta onu eleştiriyorum, yanlış anlaşılmasın.
Lider ve 1. opsiyon hissetmediği zaman bu adam takımını sahiplenmiyor. Bu yüzden yetenek olarak değil, mental olarak oynayamıyor diyorum ben.
Gelişme olayına gelince, oha adam gelişti 3 sayı 2 rib artırdı ortalamasını da demiyorum, ama 16 sayı ortalaması da yabana atılacak birşey değil. Kaldı ki bu adam q-rich, alston, j-o'neil gibi adamlarla oynuyor bunu da göz ardı etmemek lazım. Hatta dediğim gibi bunlara wade de eklenince (ben olsam düşünüyorum da şapşala dönerdim bu oyuncular arasında) adam garip oynuyor. Haa bunları bahane olarak söylemiyorum, büyük oyuncu olsa şu takımı daha yukarıya taşırdı.