Gönderen Konu: Cavaliers Gecenin Maçı 2009-2010  (Okunma sayısı 4265 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 14579
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Cavaliers Gecenin Maçı 2009-2010
« : Ekim 31, 2009, 04:31:11 ÖÖ »
LeBron Bu Sefer Güldü

İlk 2 maçını kaybederek sezona kötü bir başlangıç yapan Cleveland Cavaliers, Target Center'da oynanan maçta ilk galibiyetini aldı.

Cavaliers, Target Center deplasmanında Minnesota Timberwolves'ı 104-87 ile rahat geçerken ilk galibiyetini almış oldu. Sezona Nets galibiyeti ile başlayan Wolves ise ilk yenilgisini tattı.

LeBron James 24 sayı-9 ribaunt-6 asist yaparken, Mo Williams 20 sayı-6 asist, Anderson Varejao 13 sayı-11 ribaunt, benchten gelen Zydrunas Ilgauskas 15 sayı-5 ribaunt ve Daniel Gibson 14 sayı yaptı.

Wolves'da Jonny Flynn 17 sayı yaparken, Al Jefferson 12 sayı-8 ribaunt, Corey Brewer 11 sayı, Ryan Hollins 9 sayı-4 ribaunt ve Sasha Pavlovic 9 sayı-7 ribaunt yaptı.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.nbaturka.net/nba-gunun-maclari/lebron-bu-sufer-guldu.html

-------------------------------------
NbaTurka/KE
« Son Düzenleme: Ekim 31, 2009, 07:52:51 ÖÖ Gönderen: Charles Barkley »
No Comment

Tags:

Luol Deng

• Superstar
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 538
    • Profili Görüntüle
Ynt: Cavaliers:104 Wolves:87
« Yanıtla #1 : Ekim 31, 2009, 05:30:35 ÖÖ »
Cavaliers'ın kazanma formülü belli James zaten herşeyini ortaya koyuyor Mo Williams ve bazı parçalarında katkısı geldiği zaman kaznaıyorlar tek başına James birşey yapamaz artık rakipleri çok güçlü.Al Jefferson'u çok övüyoruz ama sezona vasat bi performansla başladı

allen3

• Dr. J
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 373
  • BEAT L.A
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Ekim 31, 2009, 18:53:34 ÖS »
Bu maçıda kazanamasalardı yuh derdim bu maça aldanmamakta gerekir cavs zaten bunları bu takımlara karşı eskidende yapıyodu önemli olan asıl zor rakiplere karşı bunları yapabilmek ben yine beklemeye devam çünkü karşılarındaki rakip wolves bekliyicez...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Ekim 31, 2009, 23:40:47 ÖS »
Al Jefferson hiç hazır değil onun sakatlığının etkisinden kurtulması da 10 maçı bulur. Ritme giremedi henüz üstelik Love'ın yokluğuda aranıyor takımda.
No Comment

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Bobcats:79 Cavaliers:90
« Yanıtla #4 : Kasım 01, 2009, 04:01:34 ÖÖ »
James'li Cavs 2'ledi

Quicken Loans Arena'da oynanan maçta Cleveland Cavaliers, Charlotte Bobcats'i 90-79'la geçerken sezonun 2. galibiyetini aldı ve 2-2 oldu.

LeBron James'in 14 sayı-9 asist-7 ribauntla oynadığı maçta, Delonte West 13 sayıyla dönüş yaptı.

Mo Williams 24 sayı yaparken, Anthony Parker 13 sayı, Shaquille O'Neal 8 sayı-5 ribaunt ve Zydrunas Ilgauskas 10 sayı-5 blok yaptı.

Bobcats'te Gerald Wallace 11 sayı-9 ribaunt yaparken, Raymond Felton 10 sayı-3 asist, Tyson Chandler 8 sayı-7 ribaunt, Vladimir Radmanovic 12 sayı ve D.J. Augustin 11 sayı-5 asist yaptı.

----------------------------------
NbaTurka/KE
No Comment

P-Jack

• Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 785
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bobcats:79 Cavaliers:90
« Yanıtla #5 : Kasım 01, 2009, 05:08:27 ÖÖ »
Bobcats'in Raja Bell de sakatken bi skorer bulması şart oldu Murray'i almışlardı ama o da sakatlanmış bu şekilde maç kazanmaları çok zorlaşıyor

TheRock

• Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 2402
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bobcats:79 Cavaliers:90
« Yanıtla #6 : Kasım 02, 2009, 00:48:18 ÖÖ »
Bobcats skorer bi oyuncu alamazsa bu sezon çoğu maçta 80 sayının altında kalıcak :D

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Cavaliers Gecenin Maçı 2009-2010
« Yanıtla #7 : Kasım 04, 2009, 04:46:03 ÖÖ »
Cavaliers Geri Döndü

Quicken Loans Arena'da ilk çeyrekte 14 sayı geriye düşen Cleveland Cavaliers, Washington Wizards'ı 102-90'la geçerken üstüste 3. galibiyetini aldı.

İlk çeyreği 31-17 geride kapatan Cavaliers, ''Acaba'' dedirttiği maçta bu sefer kazanmasını bildi ve galibiyet sayısını mağlubiyet sayının üzerine çıkardı.

LeBron James 27 sayı-8 ribaunt-6 asist yaparken, Shaquille O'Neal 21 sayı-8 ribaunt-3 asist, Anderson Varejao 10 sayı-10 ribaunt, Mo Williams 15 sayı-6 asist ve benchten gelen Daniel Gibson 14 sayı yaptı.

Wizards'da Caron Butler 22 sayı-6 ribaunt yaparken, Gilbert Arenas 22 sayı-7 ribaunt-5 asist, Mike Miller 12 sayı-8 ribaunt ve Brendan Haywood 8 sayı-9 ribaunt yaptı.

------------------------------------
NbaTurka/KE
No Comment

TheRock

• Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 2402
    • Profili Görüntüle
Ynt: Wizards:90 Cavaliers:102
« Yanıtla #8 : Kasım 04, 2009, 04:59:34 ÖÖ »
sadece ilk çeyreğine bakmıştım maçın Wizards yener dedim kapadım ama Cavaliers iyi dönüş yapmış :) Jamison geldiği zaman bence çok tehlikeli takım olucak Wizards

Red Auerbach

• YgT-11
  • Yönetici
  • Rookie
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 189
  • Bu sene şampiyon görelim sizi...
    • Profili Görüntüle
Ynt: Wizards:90 Cavaliers:102
« Yanıtla #9 : Kasım 04, 2009, 06:10:02 ÖÖ »
Ben Cavaliers yener diye düşünmüştüm açıkcası öyle de olmuş ama Wizards'ın da maçı zorlıyacağından emindim maçı izleyemedim fakat Arenas ve Butler güzel bir istatistik çıkarmışlar.. Mehmet'in de dediği gibi Jamison gelince Wizards'dan korkulur.. :D