Anket

Cavs'ın Performansı ?

Mike Brown
3 (15%)
LeBron James
1 (5%)
Yardımcı Oyuncular
15 (75%)
Bench Katkısı
0 (0%)
Hakemler
1 (5%)

Toplam Oy Verenler: 20

Gönderen Konu: Cavs'ın Doğu Finali'nde Beklenilenin Altında Kalmasının En Büyük Nedeni ?  (Okunma sayısı 407 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Sheldon Cooper

• Big Bang
  • Hall of Fame
  • Endeeeeeeerrrr
    • Profili Görüntüle
    • Yok site mite NBATurka'dasın işte :P
Mike Brown diyorum. Cavs'da "LeBron dışında kimse basket üretemiyor"u değil de "LeBron'dan başka kimse basket üretmeye çalışmıyor"u gördüm ben seri başından beri. Bunu çözecek olan koçtur.
Türkler siksin seni

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Çevrimdışı BraveHeart

• |Cesur Yürek|
  • NBA Oyuncusu
    • Profili Görüntüle
Mike Brown;
elinde nimetleri kullanamıyor.Pavlovic bir ilk beş oyuncusu olmayabilir ama havlu sallıcak kadar kötü bir oyuncu değil.Keza Gibson, keza Smith...

Takımda Lebron ve West haricinde hazır oyuncusu yok.Takımı çok küstürüyor.Varlıktan saçmalaya başladı bence.

Çevrimiçi MV3

• Master of the Court
  • Superstar
  • Büyük adamsın Pat Riley
    • Profili Görüntüle
Bence Cavs savunması bunda etkili.Yani savunma diyince koça dokunuyor.Orlando sürekli boş üçlük attı.Howard'ı savunamamalarını anlarım ama boş üçlük vermelerini (sürekli) anlayamam.
Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

"Loyalty is something that hurts you at times, because you can't get youth back"-Kevin Garnett

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Mike Brown'un da kaşı gözü ayrı oynamaya başladı, Ahmet Hocanın dediği gibi kaşı gözü ayrı oynuyorsa sıkıntı var demektir. Phil Jackson bile 20 yıl sonra imaj değiştirdi sen daha dur bakalım nesin ne değilsin top sakalına fazla zaman harcamaya başladın.
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı WiltChamberlain

• The Big Dipper
  • Hall of Fame
  • Evine hoşgeldin ANSWER
    • Profili Görüntüle
Yardımcı oyuncular kesinlikle. Yani Cavs o kadar aciz bir takım görüntüsü çizdiki finalde. LeBron ne yaparsa biz buyuz dediler adeta. Böyle takım olunmaz. Bu takım değildir.

İMZA LAKERS'DAN FAKAT KALP DAİMA SİXERS'DAN

Tags: