Gönderen Konu: Clippers Gecenin Maçı 2009-2010  (Okunma sayısı 2249 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bad Boy

• Godfather
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1600
  • Big Mike
    • Profili Görüntüle
Ynt: Grizzlies:110 Clippers:113
« Yanıtla #10 : Kasım 08, 2009, 13:11:00 ÖS »
artık grizzlies maçlarına tek yorumum thabeet hakkında olacak ;D  dün hasheem thabeet hakkında bir yorum yapmıştım faul problemine ancak buna karşın iyi süreler alamadığına değinmiştim bu maçtada 11 dakika süre almış 2 sayı 3 ribaund 2 blok ve 2 faul ehh denver maçında 12 dakikada 6 faulle atıldığını düşünürsek okyanusta bir damla kadar ilerleme var ancak ben hala az süre verildiğini dile getirmek istiyorum oynatın şu adamı en az 15-20 dakika zaten diplerde sürüneceğeniz bu sezonda iverson'ın kıçıyla uğraşmaktansa thabeet,carrol ve sam young gibi isimleri kazanmaya çalışın keza gasolgilin kardeşi gay,mayo ve conley gibi gençler var elinizde ey memphis yönetimi
« Son Düzenleme: Kasım 08, 2009, 13:15:03 ÖS Gönderen: Russell Westbrook »
Tags:

baris21

• Draft
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 52
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : Kasım 08, 2009, 14:50:22 ÖS »
draftın 2 numaralı oyuncusuna 11 dakika süre veren bir takımdan daha ne beklenir ki!
iverson krizide başlamış
tek söyleyeceğim şudur;
oynatmayacağın oyuncuyu almayacaksın,draft etmeyeceksin!

Blake*Griffin

• V.I.P
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1531
  • Acı, merhamet, aşk... ben bunları aşalı çok oldu.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : Kasım 08, 2009, 15:30:51 ÖS »
Yalnız fena çaktık Ha :D Memphis öyle bi başladı ki Dedim evimizde mağlup olacaz.

2. yarı Baron ve Kaman ağırlığını koydu aga, Smith ve Camby'de kritik işler yaptı, geriden gelip aldık maçı ;D

Bugün birdaha gördüm, Ne zaman penetre etmeyi hatırlıyoruz tempoyu arttırıyoruz o kadar kolay pozisyonlar buluyoruz ve çok isabetli şut atıyoruz, Telfair bunu yaptığı için Baron kadar dakika almaya başladı :deli:
 R.Gay ne biçim bişey oldu ya LBJ 2 olmuş bir smaç koydu kaşla göz arasında sadece potadan gelen sesi duyabildim :deli:
Yıldızlar, gün boyu gizlendikleri yerlerinden çıkacaklar. Ve diğerlerinden biraz daha fazla parlayan o ışıklardan biri üzerinizden uçup giden uçağımın kanadındaki ışık olacak

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 14674
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Clippers Gecenin Maçı 2009-2010
« Yanıtla #13 : Kasım 16, 2009, 04:42:34 ÖÖ »
Muhteşem Durant Yetmedi

Ford Center'da oynanan maçta Kevin Durant'ın muhteşem performansı Oklahoma City Thunder'a yeterli olmazken Los Angeles Clippers maçı 101-93 kazandı.

Kevin Durant 40 sayı-8 ribauntla maçı tamamlarken 25-14 gibi oldukça isabetli bir oranla bunu başardı. Ancak Durant'ın bu çabaları Thunder'a yetmedi.

Russell Westbrook 17 sayı-9 ribaunt-7 asist yaparken, Nenad Krstic 10 sayı-5 ribaunt ve Jeff Green 7 sayı yaptı.

Clippers'ta Baron Davis 24 sayı-6 asist-5 ribaunt yaparken, Al Thornton 20 sayı-5 ribaunt, Chris Kaman 25 sayı-7 ribaunt ve Marcus Camby 6 sayı-9 ribaunt yaptı.

LAC (4-7)     26      23      26      26     101
OKC (5-5)     23      18      35      17     93

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.nbaturka.net/nba-gunun-maclari/muhtesem-durant-yetmedi.html

-------------------------------------
NbaTurka/KE
No Comment

TheRock

• Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 2416
    • Profili Görüntüle
Ynt: Clippers:101 Thunder:93
« Yanıtla #14 : Kasım 16, 2009, 04:50:28 ÖÖ »
çok güzel maç oldu Thunder dün gecenin yorgunluğunu son çeyrekte çok hissetti Durant hariç adım atıcak oyuncu kalmamıştı zaten Durant bile son çeyrekte 4 sayı atabildi sadece Clippers da Baron her maç böyle oynasa zaten playoff için iddalı olurlar

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Ynt: Clippers:101 Thunder:93
« Yanıtla #15 : Kasım 17, 2009, 01:26:11 ÖÖ »
Thunder için Spurs galibiyeti 1 galibiyetten fazlasıdır. 2000'li yılları domine eden bir takım karşısında ki bu sene de iddialılar çıkıp kazanıyorsun. Bu müthiş bir güven getirir takıma. ''Bak biz Texas'da Spurs'ü bile devirdik..'' havası takımı olumlu etkiler. Thunder yine maç kaybedecektir eleştiriler dozunda olmalı onlar için ama play-off şansı çok yüksek şu tabloda ..

Dün de demiştim yenilgiler olacak bunları çok abartmamak lazım ama Thunder'ın gittiği yol doğru yol. En azından basketbol oynamaya çalışıyorşar çok da temiz oynuyorlar en ufak bir gereksiz sertlik yok adamlarda ..
No Comment

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Clippers Gecenin Maçı 2009-2010
« Yanıtla #16 : Kasım 21, 2009, 08:40:50 ÖÖ »
Melo Daha Ne Yapsın ?

STAPLES Center'da oynanan maçta Los Angeles Clippers, gecenin sürprizine imza atarken Denver Nuggets'ı 106-99 mağlup etti.

Clippers bu sonuçla 5-9 olurken, Nuggets ise 8-4 oldu.

Carmelo Anthony'nin 37 sayı-6 ribaunt-4 asistlik performansı Nuggets'a yeterli olmazken, Clippers'ta benchten gelen Rasual Butler 27 sayı-3 ribaunt yaptı.

Al Thornton 18 sayı yaparken, Baron Davis 12 sayı-9 asist-6 ribaunt ve Chris Kaman 13 sayı-7 ribaunt-6 asist-3 blok yaptı.

Nuggets'da Nene Hilario 18 sayı-12 ribaunt yaparken, Kenyon Martin 14 sayı-4 ribaunt ve benchten gelen Ty Lawson 12 sayı yaptı.

DEN (8-4)     26     20     27     26      99
LAC (5-9)     21     35     32     18     106

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.nbaturka.net/index.php/nba/guenuen-maclar/2871-melo-daha-ne-yapsn-

-----------------------------------------
NbaTurka/KE
No Comment

TheRock

• Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 2416
    • Profili Görüntüle
Ynt: Nuggets:99 Clippers:106
« Yanıtla #17 : Kasım 21, 2009, 08:43:55 ÖÖ »
Nuggets 18 sayıdan geri gelip farkı 2ye kadar indirmişti ama Clippers mola sonrasında tekrar farkı açtı Melo ilk devre tek başına oynadı 2.devre biraz Nene destek oldu diğerleri hiç iyi değildi takım olarak kötüydüler

allen3

• Dr. J
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 383
  • BEAT L.A
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : Kasım 21, 2009, 11:10:49 ÖÖ »
İşte bundan diyorum bu kadar iddialı olmayalım diye melo her maç oynuyo ama digerleri her maç böyle degiller illa ki maglubiyetler alıcaz ama daha iyi takımları yenerken daha kötülerine yeniliyoruz sorun burda bakalım görücez...

Blake*Griffin

• V.I.P
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1531
  • Acı, merhamet, aşk... ben bunları aşalı çok oldu.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : Kasım 21, 2009, 11:42:24 ÖÖ »
Vay bea ;D
Yıldızlar, gün boyu gizlendikleri yerlerinden çıkacaklar. Ve diğerlerinden biraz daha fazla parlayan o ışıklardan biri üzerinizden uçup giden uçağımın kanadındaki ışık olacak