Gönderen Konu: Detroit Pistons -Köşe Yazıları-  (Okunma sayısı 377 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Amar'e Stoudemire

• Lakers Çarşı Tüm Nba'ye Karşı
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 2040
  • Nah Beat La...!!!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Detroit Pistons -Köşe Yazıları-
« Yanıtla #10 : Aralık 25, 2009, 18:17:39 ÖS »
Napalım şimdi Kwame'yi biz ? Gasol takasını savunan yok ki zaten bizim için basit bir takastı zaten.Gasol takası ile sizin sakat oyuncularınız ve buna bağlı olarak Dumars'ın elinin kolunun bağlı olmasındaki alakayı çözemedim dedim.Ayrıca sakat oyuncuları takas etmesi ve 'Gasol' hediyesini beklemesi hayal olur zaten Pistons'ın.Öbür türlü Prince,Hamilton gibi takas kozu yüksek oyuncuları var.Bosh gelir mesela...Dumars'ın şimdilik eli kolu bağlı ancak sakatlar düzeldiğinde Bosh,Boozer gibi oyuncuları alabilirler.Ya da 2010 yazını bekleyebilirler.

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 14692
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : Aralık 25, 2009, 20:57:52 ÖS »
Sen okuduğunu anlamamışsın ki hala daha Pistons'ın sakat oyuncularından dem vuruyorsun. Şu yazıyı okuyup da senin gibi okuduğunu anlayan başka biri yoktur.

Yazı diyor ki ;

Dumars'ın eli kolu bağlı sakatlar var. Geri kalan oyunculardan bir karma paket yapıp Gasol gibi birini düşüremez ..
No Comment

Ali Desidero

• 5
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 1998
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : Aralık 26, 2009, 10:49:29 ÖÖ »
Bunların hepsi bu düşüncede , zamanında takışmıştım ben de bu takas yüzünden Lakerslılar ile...Kabul etmiyorlar Bizans oyunlarının döndüğünü...
O Gece Bu Sene!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap