Gönderen Konu: Detroit Pistons -Köşe Yazıları-  (Okunma sayısı 563 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Amar'e Stoudemire

• Lakers Çarşı Tüm Nba'ye Karşı
  • Hall of Fame
  • Nazar etme Ne olur çalış seninde olur...!!!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Detroit Pistons -Köşe Yazıları-
« Yanıtla #10 : Aralık 25, 2009, 15:43:28 ÖS »
İyi de adamlarınız,takas kozlarınız sakat sizin zaten takas yapamazsınız ki ? Biz sakat oyuncu mu verdik adamlara ? Sakat bir oyuncuyu değil Wallace hiçbir GM alamaz..Kendin bile demişin zaten yazında Dumars'ın eli kolu bağlı diye.Tabi ki de bağlı takas kozu veya kozları sakat çünkü.Ayrıca Gasol takası ile sizin sakat oyuncularınız ve buna bağlı olarak Dumars'ın elinin kolunun bağlı olmasındaki alakayı çözemedim ?
Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

NAH BEAT LA...!!!!

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #11 : Aralık 25, 2009, 18:30:29 ÖS »
Siz Memphis'e Hamilton ve Prince değerinde oyuncular verdiğinizi mi düşünüyorsunuz cidden ? Orada vurgulanmak istenen şey çok basit ..
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Bad Boy

• Dexter Morgan
  • Hall of Fame
  • Terrico saçın örmezler... Büyük düşün.
    • Profili Görüntüle
    • need4sheed.com
« Yanıtla #12 : Aralık 25, 2009, 18:59:54 ÖS »
yazının geneline katılıyorum sakatlıklar,con küstır ve çaylaklar'ı güzel açıklamışsın KE, sakatlıkların bu denli can sıkıcı ve takımı etkileyici oluşu playoff için ön sıralarda olmamızı engelliyor ama gel gelelim ki beybaba'nın elindeki kadroyu da nasıl kullandığını biliyoruz (bkz: dünkü toronto maçı) herşeye rağmen tek kazancımız çaylaklar oldu beybaba bir yerden alsa bir yerden veriyor en azından

İyi de adamlarınız,takas kozlarınız sakat sizin zaten takas yapamazsınız ki ? Biz sakat oyuncu mu verdik adamlara ? Sakat bir oyuncuyu değil Wallace hiçbir GM alamaz..Kendin bile demişin zaten yazında Dumars'ın eli kolu bağlı diye.Tabi ki de bağlı takas kozu veya kozları sakat çünkü.Ayrıca Gasol takası ile sizin sakat oyuncularınız ve buna bağlı olarak Dumars'ın elinin kolunun bağlı olmasındaki alakayı çözemedim ?
kwame sağlam onu verelim
« Son Düzenleme: Aralık 26, 2009, 13:07:05 ÖS Gönderen: Bad Boy »

Çevrimdışı Amar'e Stoudemire

• Lakers Çarşı Tüm Nba'ye Karşı
  • Hall of Fame
  • Nazar etme Ne olur çalış seninde olur...!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : Aralık 25, 2009, 19:17:39 ÖS »
Napalım şimdi Kwame'yi biz ? Gasol takasını savunan yok ki zaten bizim için basit bir takastı zaten.Gasol takası ile sizin sakat oyuncularınız ve buna bağlı olarak Dumars'ın elinin kolunun bağlı olmasındaki alakayı çözemedim dedim.Ayrıca sakat oyuncuları takas etmesi ve 'Gasol' hediyesini beklemesi hayal olur zaten Pistons'ın.Öbür türlü Prince,Hamilton gibi takas kozu yüksek oyuncuları var.Bosh gelir mesela...Dumars'ın şimdilik eli kolu bağlı ancak sakatlar düzeldiğinde Bosh,Boozer gibi oyuncuları alabilirler.Ya da 2010 yazını bekleyebilirler.

NAH BEAT LA...!!!!

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #14 : Aralık 25, 2009, 21:57:52 ÖS »
Sen okuduğunu anlamamışsın ki hala daha Pistons'ın sakat oyuncularından dem vuruyorsun. Şu yazıyı okuyup da senin gibi okuduğunu anlayan başka biri yoktur.

Yazı diyor ki ;

Dumars'ın eli kolu bağlı sakatlar var. Geri kalan oyunculardan bir karma paket yapıp Gasol gibi birini düşüremez ..
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Ali Desidero

• 5
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : Aralık 26, 2009, 11:49:29 ÖÖ »
Bunların hepsi bu düşüncede , zamanında takışmıştım ben de bu takas yüzünden Lakerslılar ile...Kabul etmiyorlar Bizans oyunlarının döndüğünü...
O Gece Bu Sene!