Gönderen Konu: Forma Satışlarında Kobe Zirvede  (Okunma sayısı 275 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lordapo

• The Üstad
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 5694
  • For The Horde
    • Profili Görüntüle
Ynt: Forma Satışlarında Kobe Zirvede
« Yanıtla #20 : Ocak 20, 2010, 21:40:28 ÖS »
Kobe popülerlik için yarışmaktadır ve numarasını da bu yüzden değiştirmiştir...Lebron ve Wade'e üstünlük sağlamak da dahil...
  Yahu bunların hepsi pazarlama stratejisi düşünsenize adam neden formasını değiştirsin nate in ne derdi vardı da 4 den 2 ye değiştirdi numarısını maksat fanlara yeni forma satıp eski stoklarıda eritmek yane aklınız basmıyor mu bu işlere yane illa ticaretin içinde olan mı konuşucak bu şeyleri.  Değişim buna bahane keza mal amerikan basını bayılır böle değiştim hikayelerine zaten oyuncuda yediği b*klardan aklanmak için fırsat da ara bölece mükemmel bir pazarlama fırsatı doğar keza kobe gene aynı kobe bence değişmedi sadece bazı sorumlulukların farkına vardı sadece.
« Son Düzenleme: Ocak 20, 2010, 21:42:47 ÖS Gönderen: Lordapo »
Tags:

Mike Bibby

• Draft
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 74
  • her zaman kral kalacaksın
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : Ocak 20, 2010, 21:45:24 ÖS »
24 Kobe'nin lisedeki numarası tekrar o numaraya dönmek istediği hep bilinen bir durumdu.Bunun yanında pazarlama stratejisi dediğimiz bir şey var elbette forma satışlarından rant elde etmek isteyeceklerdir yadırganan şey nedir tam olarak?Kobe'nin popüler olmak için forma numarasını değiştirmesine ihtiyaç duyduğunu ciddi olarak düşünmüyorsunuzdur umarım.
Mike Bibby-Doug Christie-Peja Stojakovic-Chris Webber-Vlade Divac

Ali Desidero

• 5
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1972
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : Ocak 20, 2010, 21:48:36 ÖS »
Abi onu bunu bilemem...

Ben işletme okuyorum aldığım projelerin hepsi de pazarlamayla ilgili...NBA ile ilgili de bir proje sunmuşluğum vardır...Projeme konu olmuş olaylardır bunların hepsi...

Sorumluluk denir , yeni başlangıç denir , herkes bi kılıf uydurur buna...Ama en önemli olay egodur ego...

Ne Lebron severim , ne Kobe severim...Allah'na kadar iyi oyunculardır lafım yok...Ama hepsi popülerlikte en önde olmak ister...Bu kesin...

Bana sakat sakat , 2 dk da olsa all-starda oynamak için kadroda yer işgal eden adamı savunmayın...Popülerlik derdinde değil diye , ben anlamam...
O Gece Bu Sene!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Mike Bibby

• Draft
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 74
  • her zaman kral kalacaksın
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : Ocak 20, 2010, 21:56:51 ÖS »
Bana sakat sakat , 2 dk da olsa all-starda oynamak için kadroda yer işgal eden adamı savunmayın...Popülerlik derdinde değil diye , ben anlamam...
Nba'e komünizm sistemini getirelim o zaman bu sayede oyuncuların hepsini aynı standartta tutma imkanına sahip olabiliriz.Liberal ekonominin getirisi olan bazı durumlar vardır bunu uzun uzun yazmak isterdim fakat şuan detaylandırıcak kadar vaktim yok malesef ama boş bir zamanında anlatma fırsatı yakalarım umarım.Oyuncuları popüler olmaya zorlayan bir çok sponsurluk anlaşmaları vardır.Hiçbir oyuncu forma değiştirirken kafasına göre bunu yapamaz tepeden tırnağa herkesin buna onay vermesi gerekir.Siz bir şirkette iş veren ya da personel olarak görev alabilirseniz ileride sponsorlukların getirdiği zorluklar dünyasına adım atmış olursunuz.Bu oyuncuların egolarına değil sponsorlarına karşı büyük yükümlülükleri var.Tüm bunlar Kobe'yi savunmak değildir Kings taraftarlarının yapıcağı en son şey Lakerslı bir oyuncuyu savunmak olur.
Mike Bibby-Doug Christie-Peja Stojakovic-Chris Webber-Vlade Divac

Lordapo

• The Üstad
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 5694
  • For The Horde
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : Ocak 20, 2010, 21:58:42 ÖS »
  Ender cim okul okumadım ama 20 senedir ticaretin işindeyim,en iyi pazarlama yönetimi değişiklik değil mi sporda? Ben ne yazmışım canım kardeşim kobe gene aynı kobe değişmedi ego lar gene tavanı delicek şekilde keza daha düne kadar götünü yırtmıyormuydu jordan dan fazla kazanıp  onu en azından bir alanda ezeyim diye yalan mı?  Bu arada le bron la işim olmaz ama gelir nyk formasını giyer başımın üstünde yeri var  ki şöle sölemem lazım benim için yüzük kazandırmadan asla bir walt fraizer,willis redd yada ewing olamaz!

Ali Desidero

• 5
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1972
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : Ocak 20, 2010, 22:04:31 ÖS »
Ben adamın popülerlik yarışmasında olmasına birşey demiyorum zaten , ben olsam donumu bile satışa çıkarırdım belki de , kafayı yerdim...Ego böyle birşey belki de , o durumda olmadığım için bilemem...

adam böle bi yarışma içinde olacak zaten , Lakers'tan bu kadar para kazanıyorsa , o da kazandıracak eyvallah...

Ama bu olaylara çok çok çok iyimser davranıp başka isimler takmaya gerek yok...Çocuğun adı belli zaten...Kabul etmek lazım adamın egosunu popülerlik savaşını...

O Gece Bu Sene!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Ramiz Karaeski

• Editör
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 407
  • Kerem Yılmaz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : Ocak 20, 2010, 22:13:08 ÖS »
Ama bu olaylara çok çok çok iyimser davranıp başka isimler takmaya gerek yok...Çocuğun adı belli zaten...Kabul etmek lazım adamın egosunu popülerlik savaşını...

Kimse Kobe'nin egosunu reddetmiyor. Popülerlik savaşını kabul etmeyede gerek yok bence. O seviyedeki herkes en popüler olmak ister.

Forma değişikliklerinin genel nedeni ticarettir. Senin dediğin gibi bu olaylara başka isimler takmak iyimserliktir, evet. Ama bu konuda bir istisna varsa bu Kobe'dir. Adam zamanında öyle salakça şeyler yaptı, öyle imajını zedeledi ki. Yemediği bok kalmadı bir bakıma. Bu nedenle ben dedim ki, yeni bir başlangıç en önemli nedendi. Popülerlik savaşını ya da işin ticaret boyutunu yok saymıyorum zaten.
« Son Düzenleme: Ocak 20, 2010, 22:23:14 ÖS Gönderen: Kerem »

Bir şarkı istiyorum kardeş senden, son bir şarkı. “Bir ihtimal daha var, o da ölmek mi dersin” son defa çal benim için.