Gönderen Konu: Forum Kuralları  (Okunma sayısı 913 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Forum Kuralları
« : Eylül 26, 2008, 04:51:14 ÖÖ »
MESAJ GONDERME KURALLARI

1. Forum üyeleri yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Aynı isimli veya aynı tartismalari iceren konular acilamaz, Konu başlığına URL adresi yazılamaz. (Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır!)

2. Konular, ilgili konu başlığı altında açılmalı, konuyla ilgili daha önce açılmış bir başlık var ise altına devam edilmelidir. Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme taşımaya veya silmeye yetkilidir. itiraz edilemez.

3. Aynı konuda birden fazla baslık acmak yasaktır. (Yanlışlıkla acılan baslıklar hariç) Birden fazla baslık acan uyelerde (Reklam amaçlı) artniyet oldugu hissedilirse Üye Forumdan Uzaklastırılır.

4. Foruma mesaj gönderirken; boş mesaj göndermek, arka arkaya birden fazla mesaj göndermek,(konu hakkında eklemek istediğiniz bir yorum var ise edit tuşunu kullanıp mesajınızı değiştirebilir,düzenleyebilirsiniz.) konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, +1, bence de, güzel, saol,varol gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek, sadece smiley kullanmak ayrıca yeni başlık açarken "yardımmmmmmmmm", "YaRdIm EdeRmİsiz", "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız",help, gibi mesaj konusu ile ilgisi olmayan uzun cümleler ve karizmatik görünsün diye garip şekilli harfler kullanmak yasaktır.

5. BÜYÜK HARFLE yazı yazmak bağırma anlamına gelir ve fazla kullanmak forumu kirletir. Forum mesajlarında (Paragraf başlıkları hariç) gereksiz buyuk font kullanımı ve Tümüyle kalınlaştırılmış (bold) yazılar yazmak yazıları sağa sola veya ortaya yaslamak yasaktır.Lütfen mesajlarınızda yazı fontuyla oynamayın

YETKİLER HAKLAR
1. Site yöneticileri uygun olmayan mesajları silme, editleme taşıma ve kilitleme yetkisine sahiptir; itiraz edilemez.

2. Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları bilgilendirmek yöneticilerinin veya moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

3. Yöneticiler her yazilan mesaji yönetemeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karsilastiginizda lütfen o bölümden sorumlu olan veya online olan yöneticilere bildiriniz.

4. Daha once forumdan uzaklaştırılan üyeler, Yeni nick (rumuz) ile foruma uye olup tartışmalara katılamazlar, Bu tür üyeler farkedildikleri zaman direk ban edilir, uzaklaştırılırlar.

5. Tüm bu kurallara uymayanlar, yönetimin belirlediği sürelerde veya süzresiz olarak banlanır, forumdan uzaklaşırılırlar. Ban konusunda itiraz etme şansınız veya yönetim tarafından bilgilendirilme zorunluluğu bulunmamaktadır.

Üyelik İptali:
Forum uyeliginin iptali site yonetiminin tasarrufundadır.

Forumdan herhangi bir sebep ile uzaklastırılan uyeler uyeliginin iptalini isteyemezler,Bu sekilde istekler kabul edilmez.
« Son Düzenleme: Temmuz 09, 2009, 10:20:45 ÖÖ Gönderen: Rasheed Wallace »
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Tags: