Gönderen Konu: Grizzlies Draft 2009  (Okunma sayısı 207 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MJ_23

• Majesteleri
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
Grizzlies Draft 2009
« : Mayıs 29, 2009, 00:29:32 ÖÖ »
Grizzlies'in 2009 draftındaki seçimlerinin tartışılacağı topic.

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Grizzlies'in Tercihi Thabeet Oldu
« Yanıtla #1 : Haziran 26, 2009, 17:23:55 ÖS »
Grizzlies'in Tercihi Thabeet Oldu

Memphis Grizzlies, New York'da gerçekleştirilen 2009 NBA draftında ikinci sıradan Connecticut'ın Tanzanyalı oyuncusu Hasheem Thabeet'i seçerek kadrosuna dahil etti.

Daha önce İspanyol oyun kurucu Ricky Rubio'dan yana tercihini kullanması beklenen Grizzlies'da Genel Menajer Chris Wallace, Thabeet'i seçerek büyük bir sürpriz gerçekleştirdi. NCAA'de sezon boyunca çok çalıştığını söyleyen Tanzanyalı oyuncu, "Büyük bir fırsat yakaladığımı düşünüyorum. Menajerimle görüştüğümde herşeyin iyi olacağına inandık. Artık burada bana gelen şansı değerlendirmek istiyorum" dedi.

Geçtiğimiz yıl Connecticut'da çok başarılı bir performans sergileyen 2.23'lük genç oyuncunun, özellikle pota altında ne kadar sertlik gösterebileceği büyük bir soru işareti olarak gösteriliyor.

-----------------------------------------
TBF
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Blake*Griffin

• V.I.P
  • Hall of Fame
  • Acı, merhamet, aşk... ben bunları aşalı çok oldu.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Grizzlies Draft 2009
« Yanıtla #2 : Haziran 28, 2009, 12:08:08 ÖS »
M. gasol'ü mü 4 numaradamı oynatacaklar Thabett'imi soruyorum şimdi ?? ikiside pivottan başka bi yerde oynayamaz resmen salaklık şu Memphis'in yaptığı, madem Rubio'yu takas edemeyeceğini düşündün seçmedin bari git yararlı bi oyuncu seç Thabett sanki seni playoff'a sokacak !!!
Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Yıldızlar, gün boyu gizlendikleri yerlerinden çıkacaklar. Ve diğerlerinden biraz daha fazla parlayan o ışıklardan biri üzerinizden uçup giden uçağımın kanadındaki ışık olacak

Çevrimdışı Bad Boy

• Dexter Morgan
  • Hall of Fame
  • Terrico saçın örmezler... Büyük düşün.
    • Profili Görüntüle
    • need4sheed.com
Ynt: Grizzlies Draft 2009
« Yanıtla #3 : Haziran 28, 2009, 12:14:42 ÖS »
Draft'ın esas cafer'i bunlar aslında thabeet zaten ilk yılında oldukça eleştiri alıcaktı heleki şimdi memphis'te ne olacak hiç bilemiyorum gasol 5 thabeet 5 ikiside başka pozisyonda oynayamaz kimi oynatacaklar? seçin rubio'yu oynamazsa bir güzel pazarlarsın knicks kapıda zaten

Tags: