Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma sayısı 1124 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 14579
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Big Ben: Konuşacak Bir Şey Kalmadı
« Yanıtla #30 : Ocak 12, 2010, 08:46:09 ÖÖ »
13 maçlık mağlubiyet serisiyle 1993-94 sezonundaki kötü seri rekorunu egale eden Detroit Pistons'ta takımın tecrübeli pivotu Ben Wallace açıklamalarda bulundu.

Üzgün olduğunu söyleyen Wallace, ''Biz artık kendimize üzülmeyi bırakıp bir şeyler yapmak zorundayız. Bize bizden başka kimse yardım edemez.'' derken sözlerine şöyle devam etti ;

''Herkes gayret etmeli. Ve herkes çok daha fazla mücadele etmeli. Biz oturduk ve bunun hakkında zaten konuştuk. Konuşmamız gereken ne varsa konuştuk. Bundan sonra konuşulacak bir şey kalmadı. Yapılması gereken çıkıp oynamak. Oynamaktan başka çıkış noktası yok.'' dedi.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.nbaturka.net/haberler/1-nba-haber/3587-big-ben-konusacak-bir-sey-kalmadi.html

NbaTurka/KE
No Comment

Tags:

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Ben Wallace 2.000 Dedi
« Yanıtla #31 : Şubat 05, 2010, 05:00:10 ÖÖ »
Ben Wallace 2.000 Dedi

Bir dönemin en iyi savunmacılarından biri olan Detroit Pistons pivotu Ben Wallace geçtiğimiz günlerde oynanan New Jersey Nets maçıyla birlikte NBA tarihine geçen bir performansın altında imza attı.

Pistons'ın 2004 şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ve Pistons'tan ayrıldıktan sonra kariyeri dibe vuran Wallace bu yaz tekrar eski yuvasına dönmüştü.

Ben Wallace, Nets'le oynanan maçta kariyerinin 2000. bloğunu yaparak NBA tarihinde 2000 bloğa ulaşan 17. oyuncu oldu.

NbaTurka/KE
No Comment

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Kuester'ın Acı Günü
« Yanıtla #32 : Şubat 25, 2010, 00:05:59 ÖÖ »
Kuester'ın Acı Günü

Detroit Pistons coachu John Kuester'ın babası John D. Kuester 89 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Pistons coachu John Kuester'ın babası John D. Kuester, yaşadığı Richmond'da 89 yaşında hayata gözlerini yumarken, John Kuester babasının hataslıklara mücadele ettiğini söyledi ve ''Benim yaşamımda çok etkili biriydi.'' dedi.

Kuester'ın deplasman turnesinde takımı yalnız bırakmayacağı ve turnenin bitimi olan Warriors maçı sonrası pazartesi anma merasimine katılacağı ve salı gecesi Celtics'le oynanacak maça yetişeceği belirtildi.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.nbaturka.net/index.php/haberler/1-nba-haber/4141-kuesterin-aci-gunu.html

NbaTurka/KE
« Son Düzenleme: Şubat 25, 2010, 00:07:44 ÖÖ Gönderen: Chauncey Billups »
No Comment