Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma sayısı 754 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Pierce: Psikolojik Bir Zafer Kazandık
« Yanıtla #10 : Ekim 28, 2009, 09:01:51 ÖÖ »
Boston Celtics'in süper starı Paul Pierce, açılış gecesinde kazandıkları Cleveland Cavaliers maçının kendileri için psikolojik bir önem taşdığını söyledi.

Paul Pierce, 95-89 kazandıkları maç sontası yaptığı açıklamada ;

''Bizim için iyi bir gün oldu. Psikolojik olarak önemli bir galibiyet. Biz burada son maçlarda kazanamıyorduk. Ama bu gece onları kendi salonlarında devirdik. Bu da bize avantaj sağlayacak. Çünkü buraya her gelişimizde kazanabileceğimizi akılımızın bir köşesine koyacağız.'' dedi.

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

---------------------------------
NbaTurka/KE
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Danilo Gallinari

• Hall of Fame
  • 1>17
    • Profili Görüntüle
Ynt: Pierce: Psikolojik Bir Zafer Kazandık
« Yanıtla #11 : Ekim 28, 2009, 20:37:50 ÖS »
Psikolojik etkilere her zaman inanırım bazı takımların inançlarını direk etkiliyor bu tür şeyler Boston playofflar dahil orda maç kazanamıyordu şimdi sezonun ilk maçında darbeyi vurdular bi dahaki maçta başarabileceklerine inanmalarını sağlar bu durum atmosferde sağlamdı Cleveland'da maçada iyi başladılar ama Boston iyi toparladı

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #12 : Ekim 28, 2009, 20:45:45 ÖS »
İlk çeyrek maç başlar başlamaz seri yiyeceksin Cavs taraftarının da gazını arkasına alacak sonra ordan ayağa kalkacak rakibini savunmada kitleyeceksin ve hücumda yumruğu indireceksin kolay işler değil bunlar. Rivers'ın da bu galibiyette büyük etkisi var. Celticsli oyuncular içinde daha ilk maçtan geriye düşsekte rakip kim olursa olsun önemli değil çeviririz maçı oldu ..

Çevrimdışı TheRock

• Hall of Fame
  • beat la
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : Ekim 30, 2009, 04:25:23 ÖÖ »
Cavs maçı sonrası Bobcats maçındada takımın havası iyiydi Bobcats e sayı şansı bile vermediler nerdeyse Cavaliers ın havasını ise bozdular daha ilk maçta sezon uzun ama Celtics şampiyon olduğu seneki havada başladı

Çevrimdışı hmetin

• Draft
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Güncel Haberler
« Yanıtla #14 : Ocak 30, 2010, 18:31:55 ÖS »
Ne oluyoruz paso yeniliyoruz KG arada sakatlanıyor.NBA 1. ligi ve saha avantajını alırız umudum vardı ama karamsarlıga kapılmaya basladım.

Çevrimdışı TheRock

• Hall of Fame
  • beat la
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : Haziran 15, 2010, 03:46:11 ÖÖ »
Celtics in Semih Erden i çağırdığı haberleri var gelecek sene takımda görmek istiyorlarmış galiba

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Semih: "NBA'de Kalıcı Olmak İstiyorum"
« Yanıtla #16 : Temmuz 20, 2010, 12:29:19 ÖS »
Semih: "NBA'de Kalıcı Olmak   İstiyorum"   

NBA
ekiplerinden Boston Celtics'e transfer olan milli   basketbolcu Semih Erden, bir an önce oraya adapte olarak, NBA'de   kalıcı olmayı hedeflediğini söyledi.

NBA Yaz Ligi'nde Boston Celtics forması giydikten sonra Türkiye'ye   dönerek, 2010 FIBA Dünya Şampiyonası’nahazırlanan A   Milli Basketbol Takımı'nın kampına katılan Semih yaptığı   açıklamada, Fenerbahçe Ülker ile şampiyonluk yaşadıktan sonra NBA'de   şampiyon bir takıma gittiğini kaydederek, “Boston Celtics çok köklü   bir takım. NBA'in en iyi takımlarından biri. Fenerbahçe Ülker'de   şampiyonluk yaşayıp, NBA'de şampiyon bir takıma gittiğim için çok   mutluyum” dedi.

NBA'deki ilk hedefinin bir an önce oraya adapte olmak olduğunu   vurgulayan Semih, “İlk yapmak istediğim şey oraya adapte   olmak. Sonra da aldığım süreleri en iyi şekilde değerlendirmek   istiyorum. Aldığım süreyi en iyi şekilde değerlendirip, ikinci senemi   şekillendirmeyi hedefliyorum” diye konuştu.

“NBA'DE YENİ BİR SAYFA AÇMAK LAZIM”

NBA'e giderek hayalini gerçekleştirdiğini, teklif gelince   ailesiyle oturup konuşarak gitmeye karar verdiğini anlatan Semih,   “ABD'ye gittiğimde çok sıcak karşıladılar. Ortam çok güzel. Bana   karşı hep pozitifler. Oraya gittiğim için çok mutluyum” dedi.

NBA'de kalıcı olmak için sabırlı olmak gerektiğini vurgulayan   milli basketbolcu, “Orada sabırlı olmak lazım. Buradan oraya bir şey   taşımamak gerekiyor. Buradaki her şeyi unutup yeni bir sayfa açmak   lazım. Oraya gittiğimizde öyle yapacağız” şeklinde konuştu.

“PARAYI ARKA PLANDA TUTTUM”

Semih Erden, NBA'e giderken parayı arka planda tuttuğunu,   kariyerini düşündüğünü söyledi. “Şimdilik para mühim değil” diyen   Semih, “Kariyerimiz için bir takım şeyleri göze alıyoruz. O   yüzden şimdi parayı arka planda tuttum. Ama illa ki oynadıktan sonra   para gelecektir” diye konuştu.

A Milli Basketbol Takımı'nın 2010 FIBA Dünya Şampiyonası   hazırlıklarını da değerlendiren Semih, “ABD'den döner dönmez   milli takım kampına katıldım. Şu anda ortam çok güzel. Herkes özveride   bulunuyor. Önümüzde zorlu bir Bormio kampı var. Hedefleri her zaman   büyük tutmak lazım. Biz en iyi şekilde mücadele edip, Dünya   Şampiyonası'ndan alnımızın akıyla çıkacağız” diyerek sözlerini   tamamladı.

Kaynak: AA

Çevrimdışı Cpzai3

• NBA Oyuncusu
  • TayfaBandista
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : Temmuz 20, 2010, 12:42:24 ÖS »
  Ahanda buraya yazıyorum. Mirsad olamamışken, şu adam sadece uzun boyu sayesinde Nba'de kalıcı olsun, futbol forumlarına takılmaya başlarım, elimi basket topuna sürmem.
evire çevire seni öyle bir döverim
bir o kadar dayak da ben yerim netekim
elindeki çoksa az olanla paylaş
nasıl müzisyen bilemiyo'm şu serdar ortaç

koyudan açığa doğru tüm renkler ton ton
benim memurum işini bilir dediydi tonton
bir elimde mikrofon kafamda da ponpon
uçuyo'n dediler bana yere de kon kon

Çevrimdışı Tolga

• Los Spurs
  • VIP
  • Superstar
  • The Franchise
    • Profili Görüntüle
Harangody'e Kontrat Verilecek
« Yanıtla #18 : Temmuz 25, 2010, 23:13:44 ÖS »
Harangody'e Kontrat Verilecek

Celtics 2. turdan seçtiği Notre Dame forveti Luke Harangody'i kadroya katma kararı aldı .

Harangody , Orlanda Yaz Ligi'nde oldukça iyi oynayıp , Danny Ainge'in dikkatini çekmişti . Ainge , Boston'un geçtiğimiz yıllarda yaptığı 2. tur hamlelerine ( Glen Davis , Leon Powe , Ryan Gomes ) dikkat çekerek Harangody'e bir şans vermeyi planlıyor .

NbaTurka / Tolga
« Son Düzenleme: Temmuz 25, 2010, 23:23:10 ÖS Gönderen: Tolga »

Çevrimdışı Tolga

• Los Spurs
  • VIP
  • Superstar
  • The Franchise
    • Profili Görüntüle
Harangody İmzaladı
« Yanıtla #19 : Ağustos 11, 2010, 04:24:36 ÖÖ »
Harangody İmzaladı

Celtics 2. tur seçimi Luke Harangody ile kontrat imzaladı .

Harangody drafta girmeden önce Notre Dame'da 4 yıl geçirmişti .

NbaTurka / Tolga

Tags: Boston Celtics