Gönderen Konu: Heat Gecenin Maçı 2009-2010  (Okunma sayısı 5572 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KB24

• Legend Laker
  • Hall of Fame
  • 09-10 NBA Champion: Lakers,MVP: Kobe!!!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Knicks:93 Heat:115
« Yanıtla #10 : Ekim 29, 2009, 17:28:59 ÖS »
Valla Heat'te yardım gelince iyi takım oluyorlar zaten..Wade'e bu sefer Jo,Beasley,Calmers ve Cook yardım etmiş ve kolay bir galibiyet almışlar.JO böyle gider mi daha belli olmaz sonuçta adamın kontrat sezonu NYK potaaltı zayıf diye erkenden kestirip atmak saçma geliyor.İlerki maçlarda göreceğiz JO'nun durumunu..Beasley'de forma girecektir bu sezon..Wade zaten bu sezon en iyi yıllarından birini geçirecektir..

NYK'da Lee kendine oynuyor gibi duruyor.Gallinari bu sisteme iyice alışırsa büyük kazanç olacak gerçekten..Onun dışında pek söyleyecek bir eşy yok açıkçası..

CHAMPION LOS ANGELES LAKERS
Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Çevrimdışı Lizozom

• LinkMan
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
Ynt: Knicks:93 Heat:115
« Yanıtla #11 : Ekim 29, 2009, 18:25:25 ÖS »
İlk yarının büyük bölümünü izledim, devre arasına doğru yumruğu vurdu Heat. Sonra da ayağa kalkamamış Knicks. Beasley ve JO'nun performansları Heat taraftarlarını memnun etmiş olsa gerek. Ancak, zayıf Knicks savunmasını da göz ardı edemeyiz.
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Heat Gecenin Maçı 2009-2010
« Yanıtla #12 : Ekim 31, 2009, 06:18:13 ÖÖ »
Wade Farkı

Miami Heat sezona hızlı bir giriş yaparken, Conseco Fieldhouse'da Indiana Pacers'ı da 96-83'le geçerek 2 de 2 yaptı.

Dwyane Wade 32 sayı-4 asistlik bir performans ortaya koyarken, Jermaine O'Neal da eski takımına karşı 22 sayı-12 ribauntla oynadı.

Michael Beasley 12 sayı-9 ribaunt yaparken, Mario Chalmers 8 sayı-6 asist ve Udonis Haslem benchten gelerek 10 sayı-10 ribaunt yaptı.

Pacers'da Danny Granger 22 sayı-5 ribauntla oynarken, Troy Murphy 12 sayı-13 ribaunt, Luther Head 12 sayı-3 asist ve Solomon Jones 12 sayı-6 ribaunt yaptı.

----------------------------------
NbaTurka/KE
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Luol Deng

• Superstar
    • Profili Görüntüle
Ynt: Heat:96 Pacers:83
« Yanıtla #13 : Ekim 31, 2009, 06:40:52 ÖÖ »
Jermaine O'Neal kontrat senesi olunca süper başladı sezona böyle oynamaya devam ederse Miami 5-6 gibi playoff yapar

Çevrimdışı ziggu

• V for Vendetta
  • NBA Oyuncusu
    • Profili Görüntüle
    • http://www.myspace.com/ziggu
« Yanıtla #14 : Ekim 31, 2009, 12:44:12 ÖS »
jo'nun performansı çok mutlu edici jo böyle devam ederse biz play off yaparız yine

Çevrimiçi Flash-03

• Heat Fan
  • Hall of Fame
  • Susturacağız
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : Ekim 31, 2009, 12:47:54 ÖS »
JO koçumsun, hep böyle devam et ayağının paspası bile olurum... ;D

Beasley ve Chalmers bu yıl daha derli toplu gibi. Wade ve Haslem bildiğimiz gibi :) Şu iki maç beni çok sevindirdi gerçekten takım...

Çevrimiçi MV3

• Master of the Court
  • Superstar
  • Büyük adamsın Pat Riley
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : Ekim 31, 2009, 15:48:23 ÖS »
Takim gerçekten iyi oynuyor.Çok mesut oldum.Wade zaten bildigimiz gibi ama hem jo hem chalmers hem de beasley gerçekten iyi katk1 yap1yor.Biraz iddiali olacak ama böyle devam edersek doguda 4. olabiliriz.

"Loyalty is something that hurts you at times, because you can't get youth back"-Kevin Garnett

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Heat Gecenin Maçı 2009-2010
« Yanıtla #17 : Kasım 02, 2009, 04:39:49 ÖÖ »
Miami Rüzgarı Dinmiyor

Sezona iyi bir başlangıç yapan Miami Heat, AmericanAirlines Arena'da konuk ettiği Chicago Bulls'u 95-87 ile geçerken 3 de 3 yaptı.

Dwyane Wade 25 sayı-3 asistle maçı tamamlarken, Mario Chalmers 11 sayı-4 asist, Michael Beasley 10 sayı-11 ribaunt, Jermaine O'Neal 8 sayı-7 ribaunt ve benchten gelen Udonis Haslem 19 sayı-11 ribaunt yaptı.

Bulls'ta Luol Deng 26 sayı-8 ribaunt yaparken, John Salmons 17 sayı-4 ribaunt, Joakim Noah 10 sayı-7 ribaunt, Derrick Rose 8 sayı-5 asist ve Brad Miller benchten gelerek 11 sayı yaptı.

---------------------------------
NbaTurka/KE
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı TheRock

• Hall of Fame
  • beat la
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bulls:87 Heat:95
« Yanıtla #18 : Kasım 02, 2009, 05:08:04 ÖÖ »
Haslem ın benchten gelmesi yaramış Miami sezona çok iyi başladı şuanki ilk 5 i birbirine uyumlu benchten gelen oyuncularda takıma derinlik katıyor Bulls bence hala Gordon un görevini yapıcak bi oyuncu sıkıntısı çekiyor

Çevrimiçi MV3

• Master of the Court
  • Superstar
  • Büyük adamsın Pat Riley
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bulls:87 Heat:95
« Yanıtla #19 : Kasım 03, 2009, 18:41:40 ÖS »
Öncelikle Miami'ye değer vermeyip onun maçını internetten yayınlamayanların hepsine lanet olsun.Maçın çok küçük bir bölümünü izleyebildim.Scoreboard takip ettim.Knicks galibiyetinde Apo abi bizim savunmamız çok kötü topal jo ile papikçi beasley'e çok geçit verdi. demişti.Jo'nun topallığı biraz ortaya çıktı ama Beasley gereçkten iyi oynamış.11 ribaunt'u da cabası.
Haslem hücumda daha etkin bir rol oynayacak denildiğinde Haslem'in seviyesi bellidir demiştim ama o da kendini aştı.Chalmers da yine iyi durumda.Biraz Wade kötüydü o da iyi olsaydı bu maç son çeyrek değil daha önce kopardı.

"Loyalty is something that hurts you at times, because you can't get youth back"-Kevin Garnett

Tags: