Sayfa: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 34   Aşağı git

Gönderen Konu: Heat Gecenin Maçı 2009-2010  (Okunma sayısı 4512 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Flash-03

• Heat Fan
  • Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 848
  • D-Wade
    • Profili Görüntüle
Ynt: Heat:92 Pistons:65
« Yanıtla #190 : Ocak 30, 2010, 22:44:47 ÖS »
Süha'cım bunu en çok ben dile getiriyorum ve sözümün de arkasındayım açıkası sizin iyi bir takım olduğunuzu düşünmüyorum. Farkı yaratan kaliteli bir koçunuzun olması ve Wade gibi de liderinizin olması. Ama koç büyük etken elindeki malzemeden maximum verim alıyor adam. İlk geldiği yıl hatırlarsanız sürekli bu adama güvenin deyip duruyordum.

Bende aksi birşey demedim zaten :D

ben Spoelstra'nın gelişiyle iyi bir savunma takımı olduğumuzu düşünüyorum.

Ha ayakçı meselesine gelince ahım şahım bir kadromuz yok ama doğunun şu halinde kesinlikle play-off yaparız. Ama bazen öyle bir konuşuluyor ki takım hakkında Indiana'dan felan bahsediliyor sanıyorum.
Tags:

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 14705
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Heat:84 Bucks:95
« Yanıtla #191 : Ocak 31, 2010, 07:47:56 ÖÖ »
Ersan'lı Bucks Heat'i Yendi

Dün gece The Palace'da Pistons'ta fark atan Miami Heat, favori olarak çıktığı Bradley Center deplasmanında Ersan'lı Milwaukee Bucks'a 95-84 kaybetti.

Maçın ilk çeyreği dengeli geçerken Bucks 2. çeyrekte oyuna ağırlığını koydu ve bu çeyrekten itibaren skor avantajını elinde tutarak sonuca gitti.

Andrew Bogut 17 sayı-15 ribaunt-4 blokla maçı tamamlarken, Carlos Delfino 16 sayı-7 ribaunt, Charlie Bell 11 sayı, Brandon Jennings 17 sayı-5 asist ve benchten gelen Hakim Warrick 22 sayı-6 ribaunt yaptı.

Ersan İlyasova 8-2 şut isabetinde kalırken 4 sayıyla maçı tamamladı.

Miami'de Dwyane Wade 20-6 şut isabetiyle 21 sayı-7 asistle oynarken, Jermaine O'Neal 15 sayı-10 ribaunt, Quentin Richardson 16 sayı-6 ribaunt ve benchten gelen Daequan Cook 12 sayı yaptı.

MIA (24-23)     21    17      20     26     84
MIL (20-25)     23     33     15     24     95

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.nbaturka.net/nba/guenuen-maclar/3826-ersanli-bucks-heati-yendi.html

NbaTurka/KE
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2010, 07:49:49 ÖÖ Gönderen: Charles Barkley »
Michigan'lı kızların tatlı, Rakiplerin korkulu rüyası

Jason Terry

• Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 704
    • Profili Görüntüle
Ynt: Heat:84 Bucks:95
« Yanıtla #192 : Ocak 31, 2010, 08:32:55 ÖÖ »
Bu sene bizim temsilcilerimiz içinde umut veren tek isim Ersan İlyasova ama o bile bir türlü istikrar yakalayamadı sezona iyi başlamıştı önce ilk beşteki yerini kaybetti sonra süreleri düşmeye başladı umarım kendisini toparlar all star dönüşünde.
Finallere Gidiyoruz !

TheRock

• Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 2421
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #193 : Ocak 31, 2010, 08:40:00 ÖÖ »
ilk devre bakabildim bahane olsun diye demiyorum ama hakemlerde ev sahibi takımı epey korudu bu maçta Wade faktörü filan dinlemediler :) dün geceki maç sonrası bu maçta yorgunluk yansımıştı Miami ye Beasley de olmayınca Wade den sonra skor sorumluluğunu üstlencek oyuncuda çıkmadı

Kaan Mert

• Someday
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1259
  • Oth !!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #194 : Ocak 31, 2010, 12:01:37 ÖS »
Morfin gelsin bir iki yorum yazsın da okuyalım..
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Lordapo

• The Üstad
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 5710
  • For The Horde
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #195 : Ocak 31, 2010, 13:33:18 ÖS »
  Morfin süper adam laf yok hastasıyım yorumlarına,heat harbiden wade in eline bakıyor illa insanüstü oynucak ki heat maç kazanıcak yoksa bağlamanın telleri böle giderse wade gider  dicemde seneye boozer yada bosh hamlesi olursa kalabilir.

Morfin

• NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 357
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #196 : Ocak 31, 2010, 19:44:03 ÖS »
gerçekler acıdır siz Miami fanları benim sözlerime kafayı takmışınız ama zaman hep beni haklı çıkartıyor ununu elemiş eleğini asmış draft için yatmaya başlıyan Detroit'e 30 sayı fark atınca gözünüz boyanıyor sonra doğunun Sivas'ı Bucks'a kaybediyorsunuz.
Türkiye sizinle gurur duyuyor arkadaşlar

Flash-03

• Heat Fan
  • Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 848
  • D-Wade
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #197 : Şubat 01, 2010, 01:13:13 ÖÖ »
gerçekler acıdır siz Miami fanları benim sözlerime kafayı takmışınız ama zaman hep beni haklı çıkartıyor ununu elemiş eleğini asmış draft için yatmaya başlıyan Detroit'e 30 sayı fark atınca gözünüz boyanıyor sonra doğunun Sivas'ı Bucks'a kaybediyorsunuz.

Millet artık seninle açık açık dalga geçiyor.

Dediğin gibi gerçekler acıdır ;)

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 14705
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Rockets:66 Heat:99
« Yanıtla #198 : Şubat 10, 2010, 05:02:08 ÖÖ »
Miami'den Houston'a Roketli Saldırı

Miami Heat 5 maçlık mağlubiyet serisine Houston Rockets karşısında müthiş bir skorla son verirken rakibine 33 sayı fark attı.

Heat, AmericanAirlines Arena'da konuk ettiği Rockets'ı 99-66 mağlup etti.

Dwyane Wade 17 sayı-7 asist-5 top çalma-4 ribauntla oynarken, Michael Beasley 10 sayı-4 ribaunt, Jermaine O'Neal 10 sayı-9 ribaunt-4 asist, benchten gelen Carlos Arroyo 12 sayı-7 asist, Udonis Haslem 14 sayı-14 ribaunt ve Dorell Wright 9 sayı-7 asist-6 ribauntla oynadı.

Rockets'ta Aaron Brooks 16-3 şut isabetinde kalırken 10 sayı yaparken, Luis Scola 12 sayı-7 ribaunt, Carl Landry 11 sayı-6 ribaunt ve Chase Budinger 10 sayı-12 ribaunt yaptı.

HOU   16    15    24    11    66
MIA    24    32    24    19    99

http://www.nbaturka.net/nba/guenuen-maclar/3958-miamiden-houstona-roketli-saldiri.html

NbaTurka/KE
Michigan'lı kızların tatlı, Rakiplerin korkulu rüyası

Jason Terry

• Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 704
    • Profili Görüntüle
Ynt: Rockets:66 Heat:99
« Yanıtla #199 : Şubat 10, 2010, 05:17:53 ÖÖ »
2.çeyreğine baktım bu maçın Miami'de herkes iyi oynadı ama Dorell Wright herşeyi yaptı artık rotasyonda daha fazla süre alması gerektiğini bu maçta gösterdi
Finallere Gidiyoruz !
Sayfa: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 34   Yukarı git
« önceki sonraki »