Gönderen Konu: Heat Gecenin Maçı 2009-2010  (Okunma sayısı 5571 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kaan Mert

• L.James - Wade - Bosh
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Oth !!
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
Heat Gecenin Maçı 2009-2010
« : Ekim 29, 2009, 05:24:28 ÖÖ »
Wade'li Miami'den Şov         

Yaz dönemini özellikle Beasley konusunda sıkıntılı geçiren Miami Heat sezonun açılış maçında Knicks önünde üçüncü çeyrekte show yaparak 115-93 kazandı ve sezona güzel bir başlangıç yapmış oldu.

Miami'de yıldız isim Dwyane Wade 26 sayı 5 ribaunt 5 asist 2 topçalma ile mücadeleyi tamamlarken bu sezon kontrat senesi olan O'Neal 22 sayı 12 ribaunt 4 asist ile double-double ile sezonu açtı.

Michael Beasley 21 sayı 3 ribaunt ile iyi bir maç çıkartırken Chalmers 11 sayı 4 asist ile mücadele etti. Benchten gelen Cook 15 sayı 5 ribaunt ve Haslem 8 sayı 9 ribaunt ile mücadele ederken takıma bu yaz katılan Q-Rich 5 sayı 2 ribaunt ile etkisiz bir maç çıkarttı.

Knicks cephesinde David Lee 22 sayı 9 ribaunt 2 asist ile en etkili isim olurken Chandler 21 sayı 7 ribaunt 2 asist ile mücadele etti. Duhon'un etkisiz kaldığı maçta Gallinari 22 sayı 6 ribaunt ile sezona merhaba dedi.
Al Harrington ise 15 sayı ile maçı tamamladı.

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

------------------------------------
NbaTurka/KMK
« Son Düzenleme: Ekim 29, 2009, 05:29:18 ÖÖ Gönderen: Charles Barkley »

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap  Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Çevrimdışı Danilo Gallinari

• Hall of Fame
  • 1>17
    • Profili Görüntüle
Ynt: Knicks:93 Heat:115
« Yanıtla #1 : Ekim 29, 2009, 05:57:09 ÖÖ »
Danilo Gallinari hariç yazıcak bişeyimiz yok şutlar girdiği zaman maça ortak oluyoruz girmediğinde seyrediyoruz rakibi Gallinari 13-7 üçsayı isabeti buldu Mike bu çocuğu övmekle ne kadar haklıymış görüyoruz

Çevrimdışı TheRock

• Hall of Fame
  • beat la
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Ekim 29, 2009, 07:26:34 ÖÖ »
Beasley ile birlikte Jermaine her maç böyle oynasa zaten Wade in işi kolaylaşır ve playoff için iddalı olurlar ama her maç aynı istikrarda oynıycaklarmı bakalım

Çevrimdışı Lordapo

• The Üstad
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Amar'e The King
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Ekim 29, 2009, 12:05:09 ÖS »
Danilo Gallinari hariç yazıcak bişeyimiz yok şutlar girdiği zaman maça ortak oluyoruz girmediğinde seyrediyoruz rakibi Gallinari 13-7 üçsayı isabeti buldu Mike bu çocuğu övmekle ne kadar haklıymış görüyoruz

Laf edenlere kapak olsun hatta logar kapağı olsun! Pota altı savunması özürlü uzunlarımız sayesinde topal jerman ve papikçi beasley resmen camp kurdu hatta mangal yaptılar.Valla sahada sanki afyon yutmuş gibi gezen nate robinson ı Allah bildiği gibi yapsın.Tony douglas  a nate e verdiği süreyi verse maça ortak olurduk ama bazıları gibi sponsorları yok.

Felton-Chandler-Gallo-Amar'e-Turiaf

Çevrimdışı Sam Presti

• Captain Fantastic#8
  • Hall of Fame
  • Hadi. Orlando'daki gibi..!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : Ekim 29, 2009, 12:16:33 ÖS »
Heat kolay almış maçı, Knicks'in bu yıl hedefi kesin olarak, Cavs'i nasıl kötü hale getirebilirim olmalı (;D) Bron ya da Bosh'tan birini getirebilirse gelecek yaz MSG kendine gelecektir..

Çevrimiçi Flash-03

• Heat Fan
  • Hall of Fame
  • Susturacağız
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Ekim 29, 2009, 12:44:16 ÖS »
Wade'e gerekli yarım gelirse zaten kağıt üstünde fena takım değiliz. Beasley ve JO'nun yanında Chalmers ve Cook'da fena oynamamış. Rakibinde savunması bunda etkili olsada lige böyle başlamak güzel :D

Çevrimdışı Lordapo

• The Üstad
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Amar'e The King
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : Ekim 29, 2009, 12:52:49 ÖS »
Wade'e gerekli yarım gelirse zaten kağıt üstünde fena takım değiliz. Beasley ve JO'nun yanında Chalmers ve Cook'da fena oynamamış. Rakibinde savunması bunda etkili olsada lige böyle başlamak güzel :D

Yandım gülüm keten helva pota altına benim 5 yaşındaki yeğenim yusuf islam da böle etkili olur,maçın özetinde mal lee sadece el gösteriyor ama haslem,jo ve beasley hava harekatına devam ediyor.Olay savunma ile alakalı keza boston yada spurs gibi pota altı güçlü takımlara karşı bu kadar etkili olacağını sanmıyorum heat in.Özellikle d antoni  nin yediğinden fazlasını at  taktiğinin iflas etmeside maçı heat e götüren taraftı.Valla aslında onun dediğini yapsalar  bu kadar sorun yaşamıcaz da dediğim gibi savunmadan bir haber olunca takım sonuç makus kader.

Felton-Chandler-Gallo-Amar'e-Turiaf

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : Ekim 29, 2009, 14:42:35 ÖS »
Maçı netten izleyemedim bir türlü. açılmadı her maç açıldı şansıma tuttuğum takımın maçı açılmadı.
toronto cavs maçını izlerken skorunu takip ediyordum iyi gidiyorduk en sonunda takım olarak iyi bir peformans sergileyerek sezona iyi bir başlangıç yaptık beasley'in 21 sayı atması beni gerçekten çok sevindirdi geçen sene draft ettiğimize üzülmüştüm hiç etkileyici değildi çünkü. umarım 2.senesinde daha aklı başında oynar kafasını basketbola verebilir.

Çevrimdışı allen3

• Dr. J
  • NBA Oyuncusu
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : Ekim 29, 2009, 17:14:40 ÖS »
Böyle bir üçlü olabilirmi diye kafamdan geçmeye başladı ama daha çok erken ama heat bu üçlüyü kurabilir ve raya oturtabilirse doguda iş yapabilirler...(haslem çok aktif oynamış  ;D ;D )

Uploaded with

Çevrimdışı Black Mamba

• Stern'ün Çiftliği
  • NBA Oyuncusu
  • Phil Jackson ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : Ekim 29, 2009, 17:18:53 ÖS »
Beasley'i iyi gördüm adam olmuş. Jo'nun bu performansı aldatmasın istikrarsız bi oyuncu sonuç olarak devam edemez böyle. Ben Miami'nin işini zor görüyorum bu sene anca Wade'in üstün performansıyla maç kazanırlar.

Tags: