Gönderen Konu: Hido ve Memo En Kötü 5'te  (Okunma sayısı 326 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Sheldon Cooper

• Big Bang
  • Hall of Fame
  • Endeeeeeeerrrr
    • Profili Görüntüle
    • Yok site mite NBATurka'dasın işte :P
Hido ve Memo En Kötü 5'te
« : Ocak 21, 2010, 14:18:08 ÖS »
Dünyanın en prestijli spor dergilerinden Sports Illustrated'in spor sitesi SI.com bir çok takımın 41 maç oynamasyla ilk yarısı geride kalan 2009-10 sezonunda şu ana kadar ortaya koydukları performansla büyük hayalkırıklığı yaşatan oyuncuları seçti.

Sitenin açıkladığı ve "Hayalkırıklığı Beşi" adı verilen listede iki de Türk oyuncu yer aldı.

NBA kariyerlerinin son yıllardaki en kötü sezonlarını geçiren Hidayet Türkoğlu ve Mehmet Okur, sezonun en büyük hayalkırıklıkları arasında ilk beş içerisinde kendilerine yer buldular.

Mark Montieth imzasıyla yayınlanan listede Toronto Raptors'ın 53 milyon dolar ödediği Hidayet Türkoğlu'nun yeni takımına uyum göstermekte epey zorlandığı ve Hido'nun Raptors üst düzey yöneticileriyle takımdaki rolü konusunda bir görüşme yaptığı belirtilirken, geçen yaz UTAH Jazz'la olan kontratını 21 milyon dolar karşılığında 2 yıl daha uzatan Mehmet Okur'un da sayı ortalamasında yaklaşık dört saılık bir düşüş olduğu ve kötü bir sezon geçirdiği ifade edildi.

Hido ve Memo dışıda "Hayalkırıklığı Beşi"nde yer alan diğer isimler Orlando Magic'in Hidayet'in erine monte ettiği ancak yeterli verim alamadığı Vince Carter, yaşanan silah skandalı sonrası NBA'den süresiz ihraç edile Gilbert Arenas ile takım arkadaşı Caron Butler oldu.

------------------------

HABERTÜRK

(Haberde belirtilmemiş ama bu konudaki 2. beşteki isimler: Devin Harris, TJ Ford, Boris Diaw, Charlie Villanueva, Dwight Howard)
« Son Düzenleme: Ocak 21, 2010, 16:14:41 ÖS Gönderen: Iverson#3 »
Türkler siksin seni

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Çevrimdışı baris21

• Draft
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Hido ve Memo En Kötü 5'te
« Yanıtla #1 : Ocak 21, 2010, 16:57:39 ÖS »
hidayet ve memo bu yıl gerçektende çok kötü oynuyorlar ancak en kötüler mi derseniz daha kötüleride var

Çevrimdışı Gilles Villeneuve

• ReNascenT
  • Editör
  • Hall of Fame
  • TR = Toronto Raptors
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Ocak 21, 2010, 17:01:02 ÖS »
hidayet ve memo bu yıl gerçektende çok kötü oynuyorlar ancak en kötüler mi derseniz daha kötüleride var

daha kötüden ziyade "hayalkırıklığı" olanlar yazılmış..

Çevrimiçi Sam Presti

• Captain Fantastic#8
  • Hall of Fame
  • Hadi. Orlando'daki gibi..!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Ocak 21, 2010, 17:04:29 ÖS »
Sadece buraya bakarak bile, Hidayet ve Orlando tarafının birbiriyle inatlaşmasının ne kadar yanlış bir hareket olduğunu görebiliriz.. Hido, Carter, Howard..
Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #4 : Ocak 21, 2010, 17:39:23 ÖS »
Şu Carter geyiğide bitsin artık ya en çok salladığım adamı savunacak hale geldim ;
Orlando sezona nasıl başladı ? Ne çabuk unuttunuz balık hafızası iyi değildir. Carter sakat kardeşim adam sakat. Lütfedip bir gece kalkın Orlando maçı izleyin surat ifadesinden sakatlığı anlaşılıyor. Ayak bileğinden sakatlandı tam onu atlattım derken omzundan sakatlandı. Napsın bu kadar oynayabiliyor sakatlığı zorluyor adamı.

Otis, Hidayet'e yatsın diye kontrat vermeyecek kadar akıllı bir adammış.
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Gilles Villeneuve

• ReNascenT
  • Editör
  • Hall of Fame
  • TR = Toronto Raptors
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Ocak 21, 2010, 20:11:13 ÖS »
Otis, Hidayet'e yatsın diye kontrat vermeyecek kadar akıllı bir adammış.

neyse aq tartışma büyümesin.

otis efendi değil miydi 4x9 kontrat öneren? amma zekiymiş.. hedo kabul etse şuan orlandoda oynuyor olurdu..

hayal kırıklığı yaratan oyuncu olarak gösterilenlere laf yok bi tek carter'a var. o hayal kırıklığı değil tabi, ortalığı yıkıp geçiyor..
« Son Düzenleme: Ocak 21, 2010, 20:19:56 ÖS Gönderen: Gilles Villeneuve »

Çevrimdışı Lordapo

• The Üstad
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Amar'e The King
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : Ocak 21, 2010, 21:12:58 ÖS »
  Tartışmak yersiz hocam adamların rolü belli durumu belli,memo kaç senedir böle keza boozer var  iken kimse ondan dd ortalama beklemesin maçlarda artı sakatlıktır,formsuzluktur yada başka arızalardır keza utah ın bu sene oynadığı basketbol kimi tatmin ediyor hade bakalım?

Hidayet konusuna gelirsek ben söledim gene sölücem adam emekli ikramiyesini aldı kim derse  desin yane play off zamanı gelir birinin sorumluluk alması gerekir bir bakarsınız yerden yere vurulan hidayet abimiz (benden 2 yaş küçük abi diyorum ;D ) günün adamı olmuş yane all star arasından sora neler olur neler.

Felton-Chandler-Gallo-Amar'e-Turiaf

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #7 : Ocak 21, 2010, 21:47:42 ÖS »

Tartışma büyüse ne olacak onu anlamadım. Hadi büyüsün ne olacak ? Tehdit etmeyin direkt ne yapabiliyorsanız onu yapın.
« Son Düzenleme: Ocak 21, 2010, 21:51:49 ÖS Gönderen: Charles Barkley »
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Eddy Curry

• Superstar
  • yer içer sıçar yatarım abi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : Ocak 21, 2010, 22:14:40 ÖS »
Alıntı yapılan: Gilles Villeneuve link=topic=8649.msg152658#msg152658

otis efendi değil miydi 4x9 kontrat öneren? amma zekiymiş.. hedo kabul etse şuan orlandoda oynuyor olurdu..

hayal kırıklığı yaratan oyuncu olarak gösterilenlere laf yok bi tek carter'a var. o hayal kırıklığı değil tabi, ortalığı yıkıp geçiyor..
Hocam kusura bakma ama her topicte istisnasız Hidayet'i körü körene kollayan bir sen varsın birde Nash13 var neden diye sorsam?Hani bizimki mi göz değil yoksa siz farklı şekilde mi değerlendiriyorsunuz izlediğiniz maçları?Nba'i bildim bileli Knicksliyim hiçbir oyuncuyada antipatim yoktur tarafsız bakıyorum soruyorum sadece.Küfürsüz cvp verirsende sevinirim.
« Son Düzenleme: Ocak 21, 2010, 23:39:03 ÖS Gönderen: NYK »

Çevrimdışı Lordapo

• The Üstad
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Amar'e The King
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : Ocak 21, 2010, 22:48:16 ÖS »
  Hidayet i sempatim vardı eskiden ta ki bir açık basket alanı  açılışında (david lee,bruce bowen ve m pietruss un geldiği yaz) hatta david i görmeye gittim işten izin alıp memo yoktu ama beyim kaçmış gitmişti  foto çektirip elemanlarla hatta oradaki çocukların hiçbiri ile alakadar olmamış ama memo gönüllerini almış bir şekilde.Neyse günahı kendi boynuna benim için iyi oyuncudan ötesi karakterdir keza neden wade,duncan,durant,nash saygım büyük sizce? Oyunculuk mu karakater mi? Yane görünen köy kılavuz istemez adam yaptı dünyalını istedini de yapar eleştirmek bana düşmez keza kontrat alıpta yatanların çok olduğu bir klüpün fanıyım o yüzden herkez dalgasına baksın derim.

Felton-Chandler-Gallo-Amar'e-Turiaf

Tags: