Gönderen Konu: Hornets:88 Clippers:91  (Okunma sayısı 109 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MJ_23

• Majesteleri
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
Hornets:88 Clippers:91
« : Ekim 24, 2009, 13:49:38 ÖS »
Los Angeles Clippers, STAPLES Center'da konuk ettiği New Orleans Hornets'ı 88-91'le geçerek hazırlık dönemindeki 6. galibiyetini aldı.

CLIPPERS
Al Thornton 20 sayı 6 ribaund, DeAndre Jordan 16 sayı 9 ribaund, Craig Smith 11 sayı 5 ribaund, Rasual Butler 10 sayı 4 asist, Baron Davis 9 sayı 5 ribaund 5 asist 4 top çalma, Blake Griffin 8 sayı 6 ribaund 2 blok, Sebastian Telfair 6 sayı 8 asist

HORNETS
Peja Stojakovic 19 sayı, David West 18 sayı 7 ribaund, Hilton Armstong 13 sayı 7 ribaund, Bobby Brown 12 sayı 4 ribaund 5 asist, Julian Wright 8 sayı 7 ribaund, Darren Collison 6 sayı

Çevrimdışı KB24

• Legend Laker
  • Hall of Fame
  • 09-10 NBA Champion: Lakers,MVP: Kobe!!!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Hornets:88 Clippers:91
« Yanıtla #1 : Ekim 24, 2009, 18:15:52 ÖS »
Clippers iyi gidiyor Pre Season da özellikle Jordan-Griffin ikilisi genç olmasına rağmen Kaman ve Camby'yi benche itebilirler..Butler ve Craig Smith'te bu sene olumlu etki yapacak gibi duruyor..Gordon'da formda olacaktır normal sezonda ve daha iyi olacaklardır.Baron'da az biraz iyi oynasa Play-Off yapmaları olası..

NOH'ta Paul yokken kaybetmelerine alıştık Okafor da yok,yalnız Peja ve West en azındna bir açaba göstermiş özellikle Peja2Nin çaba göstermesi olumlu bayağı..

CHAMPION LOS ANGELES LAKERS
Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Ynt: Hornets:88 Clippers:91
« Yanıtla #2 : Ekim 24, 2009, 22:55:38 ÖS »
Al Thornton'a geçen sene çok güveniyordum bana göre fena bir sezon geçirmedi. Bu sezon da kritik bir oyuncu olacağını düşünüyorum en azından Clippers bir şeyler kovalayacaksa onun performansı önemli olacak ..
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Tags: