Gönderen Konu: Houston Rockets Köğe Yazıları  (Okunma sayısı 247 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Danny Granger

• Gardiyan
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1954
    • Profili Görüntüle
Houston Rockets Köğe Yazıları
« : Ekim 03, 2008, 00:46:32 ÖÖ »
Arkadaşlar ilk yazım
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
olumlu olumsuz herşeye açışım eleştrilerinizi bekliyorum :D

Tags:

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 14692
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Ynt: Houston Rockets Köğe Yazıları
« Yanıtla #1 : Ekim 04, 2008, 02:44:35 ÖÖ »
Zamanla çok daha iyi olacaktır Fatih  :)
Valla yazıyı okuyunca gördüm daha doşrusu aklıma geldi Brent Barry de Rockets'taydı. Aklımdan çıkmış ben hala Spurs'de diye biliyorum  ;D

Rockets'ın durumunda herkesin hem fikir olduşu üzere saşlam kalmaları kritik nokta. 3 önemli parça var. Artest'e saşlam kalır gözüyle bakıyorum ama en zayıf halka T-Mac ve Yao'nun durumları direk kaderini etkileyecek Rockets'ın.

Bu sefer sakatlıklar hata affetmez. Geçen seneki 22 maçlık seri her türlü olumsuzluşa raşmen 1 kere olur bir daha o kadar olumsuzluşa o başarıda gelmez ve bir sakatlık Rockets'ı play off resminin dışına bile iter. Garip bir durum yani. Şampiyonda olabilir kadro play off dışıda kalabilir.
No Comment

Danny Granger

• Gardiyan
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1954
    • Profili Görüntüle
Ynt: Houston Rockets Köğe Yazıları
« Yanıtla #2 : Ekim 04, 2008, 12:24:32 ÖS »
saol abi ;D...
Herşey olabilir bizim takımda iyi parçalar var ama herkesin bildişi üzere sakatlık belası var.Artık bu sakatlıklara şanssızlık gözüyle bakmıyorum ben ki ya saşlık ekibinde yada oyuncularda sorun var...
Bu sene hiç bir şey bahane sayılmıycak Rockets için Yao ve T-Mac in durumları gerçekten çok belirleyici olacak gidişat açısından dedişin gibi şampiyonda olabiliriz play-off resminin dışındada kalabiliriz onu takımın saşlık durumu belirleyecek...
Geçen seneki 22 maçlık seri biraz şansa biraz takım gazıyla gelen bir başarı Fixtür avantajımızda vardı bu seri şansa demiyorum tabi zorlu takımlara karşı mücadele etdik ama biraz fixtür şansımız vardı bu bir gerçek Yao'suz 12 maç üst üste kazandık büyük başarıydı bizim için ama tekrarlanması çok zor bir olay tabi...