Gönderen Konu: Jazz Off Season 2009  (Okunma sayısı 1186 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 14575
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Utah yaz ligini iptal etti
« Yanıtla #10 : Mayıs 03, 2009, 21:07:09 ÖS »
Utah yaz ligini iptal etti

Utah Jazz yönetimi her yıl organize ettiği Rocky Mountain Revue yaz ligini bu sezon düzenlemeyeceğini açıkladı.

NBA yönetiminin Las Vegas?ta organize ettiği yaz liginin başlamasının ardından daha az takımın Rocky Mountain Revue?ye geldiğini söyleyen Utah Jazz, iptal sebebi olarak ilgi azlığını gösterdi.

Takım başkanı Randy Rigby, 2008?deki yaz liginde yalnızca beş takımın katıldığını söylerken, ekonomik durumun düzelmesi ve ilginin artması durumunda 2010 yılında bir yaz ligi açabileceklerini belirtti.

Utah Jazz, 6-10 Temmuz arasında Orlando?daki yaz liginde oynayacak.

----------------------------------------
NtvSpor
Eve Hoşgeldin Bebek

Morfin

• NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 330
    • Profili Görüntüle
Ynt: Jazz Off Season 2009
« Yanıtla #11 : Mayıs 13, 2009, 06:05:50 ÖÖ »
Deron çok kişiliksiz bir adam burdan da anlayabiliyoruz. İhale Boozer'a kalıyorda bu Deron'ın yaptıklarına ne demeli ? Ondan fazla konuşan yok. Neyse Deron hakkında daha fazla konuşmayacağım sonra Utah Hater oluyoruz zaten haterı mıyız yalakası mıyız bende anlamadım.
Utah konusunda çok hassasın Kemal Erdem başarısızlıklarına üzülüyorsun ama bakıyorum Deron ve Boozer'a sürekli eleştiri yapıyorsun Mehmet Okur konusunda hep savunmaya geçiyorsun Lakers-Jazz konusunda Utah hayranlığını belli etmiştin yalaka değilsin ama iyi bir Utah sempatizanısın şimdi takım başarısız olmuş hep Deron'da suç buluyorsun Mehmet Okur'a gelince aslan kaplan diyorsun Mehmet Okur'u abartıyorsun seni okuyanlarda yanlış yönleniyor.
Türkiye sizinle gurur duyuyor arkadaşlar

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : Mayıs 13, 2009, 06:15:33 ÖÖ »
Utah konusunda çok hassasın Kemal Erdem başarısızlıklarına üzülüyorsun ama bakıyorum Deron ve Boozer'a sürekli eleştiri yapıyorsun Mehmet Okur konusunda hep savunmaya geçiyorsun Lakers-Jazz konusunda Utah hayranlığını belli etmiştin yalaka değilsin ama iyi bir Utah sempatizanısın şimdi takım başarısız olmuş hep Deron'da suç buluyorsun Mehmet Okur'a gelince aslan kaplan diyorsun Mehmet Okur'u abartıyorsun seni okuyanlarda yanlış yönleniyor.

Koyulaştırdığım yerler şaşırtıcı, Lakers serisinde 4-2 Lakers demiştim nasıl bir hayranlık belirtisi ise ya da nerden çıktıysa bu. Bay bilmem ne tahmin vardı o da Utah konusunda saçmaladı durdu benim için. Neyse ben Utah sempatizanıyım ya da değilim bu kimseyi zerre ilgilendirmez.

Deron konusuna gelince ;

Kırıcı konuşuyor olabilirim (Deron'u sevenler açısından) ancak lider kimse sorumlu da o dur. Kaldı ki Deron konusunda evvelinden beri görüşlerim bellidir bunu sevdiğim bir Utahlı kardeşimede söylemişimdir. Deron'u eleştirdim diye Memo'yu kollamış olmam da absürt bir durum.
Eve Hoşgeldin Bebek

Morfin

• NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 330
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : Mayıs 13, 2009, 06:25:53 ÖÖ »
daha önceki yerlerden biliyrm Utah'ı sevdiğini zatn sen kendin diyordun idolüm Murat Murathanoğlu diye onun gibi sürekli Mehmeti koruyorsun yada Utah kaybedince hakemlere bağlıyorsn geçen senelerde Rockets serilerinde yanlı tavırların vardı Lakrs serisinde Memo olsa şöyle olurdu böyle olurdu seri uzardı felan Deron'u eleştiriyrsn ama takımı sırtlayn Deron tek başına savaşıyr onun yaptklarını Mehmet yapsa neler yazardın?
Türkiye sizinle gurur duyuyor arkadaşlar

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : Mayıs 13, 2009, 06:38:47 ÖÖ »
Haydaa !! Olaya bak ''KE, Utahlı mı değil mi'' muhabbetine döndü. Utahlı olsam ne olmasam ne kime ne ? Geçelim şu anlamsız olayı. Ha geçtiğimiz 2 play-off serisinde Utah'ın hakemler tarafından doğrandığını gördüm ve bunuda sabaha kadar tartışırım ayrı. Doğranınıda söylerim, kollananıda.

Deron konusunda uzatmanın anlamı yok artık ;

Deron Williams iyi bir oyuncu mu evet iyi oyuncu ama liderlik konusunda yaptıklarıyla sınıfta kalmıştır. Spurs serisi sonrası yaptığı açıklamalarla (ki %100 haksız) arkadaşlarını ateşe atmış, basına satmıştır. Deron, bu bataklığa kendi düşürdü takımı ha insanlar yaptıkları hataların farkına varır da değişebilirde koskoca devlet adamları dğeişim yaşıyor Deron da yaşar o zaman deriz ''Afferin Deron .. Büyüksün ..''.
Eve Hoşgeldin Bebek

NOH

• Felsefe Taşı
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1542
  • 2 tip kadın vardır. Michelle ve diğerleri...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : Mayıs 13, 2009, 11:10:49 ÖÖ »
Puhahahaha tam da adamına diyor Utah sempatizanı diye ;D Yok Kemal abi Cavs fanı :D Ya sen şakaysan hiç komik değilsin,gerçeksen trajikomiksin morfin..
''Benden fazlasını bekleme... Bu devri ben yaratmadım ki, devrim saklı hakkım!''

boozer

• Draft
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 4
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : Mayıs 22, 2009, 08:48:09 ÖÖ »
Deron Williams iyi bir oyuncu mu evet iyi oyuncu ama liderlik konusunda yaptıklarıyla sınıfta kalmıştır. Spurs serisi sonrası yaptığı açıklamalarla (ki %100 haksız) arkadaşlarını ateşe atmış, basına satmıştır. Deron, bu bataklığa kendi düşürdü takımı ha insanlar yaptıkları hataların farkına varır da değişebilirde koskoca devlet adamları dğeişim yaşıyor Deron da yaşar o zaman deriz ''Afferin Deron .. Büyüksün ..''.
Deron konusunda çok önyargılı davranıyorsunuz ziyaretçi olark takip ettğim bi forum burası daha öncedende biliyrdm sizi yazılanrı takip ediyorum hep Deronun suçu var dediğiniz seri sonrası açıklamaları yanlıştı bazen bencilce oynuyor ama Deron kendini düzeltmeye başladı eskisi gibi acemice hataları yok olgunlaşıyor yıllar geçtikçe daha olgunlaşıcak.

Gilles Villeneuve

• ReNascenT
  • Editör
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1815
  • TR = Toronto Raptors
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : Mayıs 23, 2009, 20:02:01 ÖS »
Deron konusunda çok önyargılı davranıyorsunuz ziyaretçi olark takip ettğim bi forum burası daha öncedende biliyrdm sizi yazılanrı takip ediyorum hep Deronun suçu var dediğiniz seri sonrası açıklamaları yanlıştı bazen bencilce oynuyor ama Deron kendini düzeltmeye başladı eskisi gibi acemice hataları yok olgunlaşıyor yıllar geçtikçe daha olgunlaşıcak.

akranı chris paul'e bakınca olgunlaşma süresinin uzaması böyle eleştirilmesine neden oluyor.

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : Mayıs 23, 2009, 20:09:27 ÖS »

Ben Deron'ı severim zira lige ilk adım attıklarında Paul'den daha iyi olacağını iddia eder dururdum ama ters köşe oldum. Paul bambaşka bir adammış cidden. Deron asla Paul gibi olamaz ama büyük bir oyuncu olabilir fakat bu şekilde değil. Olgunlaşması lazım biraz daha.
Eve Hoşgeldin Bebek

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Utah, Madrid'le Oynayacak
« Yanıtla #19 : Haziran 02, 2009, 22:35:22 ÖS »
Utah, Madrid'le Oynayacak

NBA Europe Live kapsamında oynanan NBA takımları ve Avrupa takımları arasındaki mücadelelerde Utah Jazz, İspanya yolcusu olacak.

Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz, İspanya'nın Real Madrid takımıyla, Europe Live kapsamında bir hazırlık maçı oynayacak.

------------------------------------
NbaTurka/KE
Eve Hoşgeldin Bebek