Gönderen Konu: Jazz:87 Magic:105  (Okunma sayısı 615 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fan of Penny

• Hall of Fame
  • My Sweet Penny... Penelope Jane TAYLOR...
    • Profili Görüntüle
Ynt: Jazz:87 Magic:105
« Yanıtla #20 : Mart 16, 2009, 04:14:32 ÖÖ »
Çıkacak belli 3-6 eşleşmesi.Zuhaha ...
Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Çevrimdışı Ali Desidero

• 5
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : Mart 16, 2009, 04:36:21 ÖÖ »
Şimdi sabah saatlerinden itibaren "Boozer yetmemiş" gibi laflar edilecek ve benim tepem atacak , o yüzden şimdiden yazayım da sinirlenmiyim yarın..

Bu Boozer var ya,koçu olsam benden öyle bi dayak yer ki, bidaha topu eline almadan önce her defasında benden izin istemek zorunda kalır...Bu kadar negatif bi adam olamaz...Zaten bi kaç maçtır takığım ona ama bugün yazmak istedim...Fark açılıp da koptuğu zamanlar attığı saçma sapan şutlar, 5. saniyede saçma sapan yerlerden topu potaya sallamaları falan bu yenilgiyi getirdi takıma...

Başka da biyi yazmaya gerek yok ancak şunu eklemek isterim,Utah Boozer ile imzalamasın ve ayrıca Pistons Boozer'a hiç bulaşmasın...
O Gece Bu Sene!

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #22 : Mart 16, 2009, 04:40:51 ÖÖ »
Vallahi ben şimdi bir kaç şey söyleyeceğim ama bazıları sağ duyudan uzak bakacaklar olaya ama sağ duyulu bakmalarını rica ederek giriyorum olaya ;

Bakın Deron belki 10 asist ortalaması yakalayabilir bu konuda sıkıntı yok evet yapıyor asist canı isteyince de takımını çatır çatır oynatıyor buna da lafım yok ama bir Paul'e bakın bir de Deron'a .. Paul, skor yapayım diye kasmıyor hiç kasmadan atıyor ama Deron resmen kasıyor. Paul, West'e pas atacağım diye Chandler'a ya da Butler'a üvey evlat muamelesi yapmıyor ama Deron alenen Boozer'a öz evlat diğerlerine üvey evlat muamelesi yapıyor.

Deron bana göre son 2 yıldır ileriye gideceğine bir oyun kurucu olarak 1'den uzaklaşıp 1.5 olma yolunda ilerliyor.
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Ali Desidero

• 5
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : Mart 16, 2009, 04:48:00 ÖÖ »
Vallahi ben şimdi bir kaç şey söyleyeceğim ama bazıları sağ duyudan uzak bakacaklar olaya ama sağ duyulu bakmalarını rica ederek giriyorum olaya ;

Bakın Deron belki 10 asist ortalaması yakalayabilir bu konuda sıkıntı yok evet yapıyor asist canı isteyince de takımını çatır çatır oynatıyor buna da lafım yok ama bir Paul'e bakın bir de Deron'a .. Paul, skor yapayım diye kasmıyor hiç kasmadan atıyor ama Deron resmen kasıyor. Paul, West'e pas atacağım diye Chandler'a ya da Butler'a üvey evlat muamelesi yapmıyor ama Deron alenen Boozer'a öz evlat diğerlerine üvey evlat muamelesi yapıyor.

Deron bana göre son 2 yıldır ileriye gideceğine bir oyun kurucu olarak 1'den uzaklaşıp 1.5 olma yolunda ilerliyor.

İmzamı atayım altına...

NBATurka/5
O Gece Bu Sene!

Çevrimdışı Tony Parker

• Rossi#46
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : Mart 16, 2009, 17:04:13 ÖS »
Dwight Howard zaten ilk çeyrekte 12 sayı 11 ribaund yapmıştı ;D .Gortat'ın bile rahat rahat hücum ribaundu yapmasında önceki akşam oynanan 3 uzatmalı maçın etkisi olabilir.

Yüksek yüzdeyle şut atarak başladı orlando.Farkı ilk çeyrek açtılar sonra bir ara 8 e kadar düştü fakat daha gerisi gelmedi utah'tan.

Tags: