Gönderen Konu: Jazz:95 Kings:85  (Okunma sayısı 105 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MJ_23

• Majesteleri
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
Jazz:95 Kings:85
« : Ekim 24, 2009, 13:35:15 ÖS »
Temsilcimiz Mehmet Okur'un formasnı giydiği Utah Jazz, Arco Arena'da Bobby Jackson'ın basketbolu bıraktığını açıkladığı gecede Sacramento Kings'i Arco Arena'da 95-85 ile yenmeyi başardı.

Karşılaşmaya ilk beş başlayan temsilcimiz Mehmet Okur, maçı da 6 sayı- 3 ribaund ile tamamladı. 17 dakika süre alan Memo, 2/5 iki sayı ve 2/2 serbest atış isabetiyle oynadı.

Utah'da Deron Williams 19 sayı- 11 asist ile double double yaparken, Paul Millsap 19 sayı- 7 ribaund ve Eric Maynor da 13 sayıyla maçı tamamladı.

Kings organizasyonunun değerli oyuncularından Bobby Jackson'ın emekli olduğu gecede Sacramento adına çaylak Tyreke Evans 21 sayı- 5 ribaund- 5 asist, Jason Thompson 14 sayı- 6 ribaund ve İsrailli Omri Casspi de 13 sayı- 2 ribaund- 3 asist ile mücadeleyi noktaladı.

Çevrimdışı TheRock

• Hall of Fame
  • beat la
    • Profili Görüntüle
Ynt: Jazz:95 Kings:85
« Yanıtla #1 : Ekim 24, 2009, 23:57:44 ÖS »
Tyreke Evans iyi oynuyor hazırlık maçlarında her alanda katkısı var acaba normal sezonda böyle oynıycakmı

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Ynt: Jazz:95 Kings:85
« Yanıtla #2 : Ekim 25, 2009, 00:01:07 ÖÖ »
Eric Maynor umarım normal sezonda şans bulur hatta bizimle idmanlara çıktıydı beğenilmişti ama seçilmedi .. Sloan inat etmeyip süre verirse değerlendirebilir bunu ..
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Tags: