Anket

Kariyerlerine bakıldığında hangisi daha büyük skorer?

Kobe Bryant (Los Angeles Lakers)
20 (58.8%)
Allen Iverson (Philadelphia 76ers)
14 (41.2%)

Toplam Oy Verenler: 34

Gönderen Konu: Kariyerlerine bakıldığında hangisi daha büyük skorer?  (Okunma sayısı 623 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
NBA Stüdyo anketi
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı memo13

• Aydın Örs
  • NBA Oyuncusu
  • Efsana Geri Döndü
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kariyerlerine bakıldığında hangisi daha büyük skorer?
« Yanıtla #1 : Ocak 28, 2010, 20:16:11 ÖS »
Çok tartışılacak bır konu  ama  Kariyerlerinin genelline bakalırsa  Iverson karıyerlerının ılk yıllarında ,Kobe ise son yıllarında  daha skorer olan bır oyuncu ,istatisk anlamında bakarsakta Allen  26.7 ,Kobe 25.3 sayı  ortalamaları  var Kobe  2 kere  sayı kralı,bır kere Mvp,bir kerede Nba mvp olmuş birisi ,Allen ise 4 defa  sayı kralı (ki su an  gelmiş geçmiş  en  skorerr 3. oyuncu),bir kerede Mvp oldu.Kobe en fazla  81 ,Allen ise 60 sayı  attı.Yani istatisk anlamında bakarsak  Allen   daha  ıyı  bır skorer. Her şey istatistik değil dersekte  Allen  en iyi oldugu dönemlerınde ( sonraları destek  aldı ) hıç bır zaman  yanında Kobe'nın  sahıp oldugu  yıldızlar olmadı ama   o buna rağmen (Brown'unda sayesınde)  Nba finalıne  yükseldi.  Kobe  ise  iyi oldugu  son dönemlerınde  bile  yardımsız olamadı, belki  takımın kralı oydu ama  yardımsız hıç bır zaman  başarıya ulaşamadı. Yanı belki Kobe suan  lıgın en ıyı skorerı olabilir ama  Allen Iverson karıyerlerı kıyaslarsak  daha ıyı bır skorer.(Oyumu yanlışlıkla  Kobe vermışım :D)
« Son Düzenleme: Ocak 28, 2010, 20:27:03 ÖS Gönderen: Wade03 »
İmpossible İs Nothing

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #2 : Ocak 28, 2010, 22:29:00 ÖS »
Çok tartışılacak bır konu  ama  Kariyerlerinin genelline bakalırsa  Iverson karıyerlerının ılk yıllarında ,Kobe ise son yıllarında  daha skorer olan bır oyuncu ,istatisk anlamında bakarsakta Allen  26.7 ,Kobe 25.3 sayı  ortalamaları  var Kobe  2 kere  sayı kralı,bır kere Mvp,bir kerede Nba mvp olmuş birisi ,Allen ise 4 defa  sayı kralı (ki su an  gelmiş geçmiş  en  skorerr 3. oyuncu),bir kerede Mvp oldu.Kobe en fazla  81 ,Allen ise 60 sayı  attı.Yani istatisk anlamında bakarsak  Allen   daha  ıyı  bır skorer. Her şey istatistik değil dersekte  Allen  en iyi oldugu dönemlerınde ( sonraları destek  aldı ) hıç bır zaman  yanında Kobe'nın  sahıp oldugu  yıldızlar olmadı ama   o buna rağmen (Brown'unda sayesınde)  Nba finalıne  yükseldi.  Kobe  ise  iyi oldugu  son dönemlerınde  bile  yardımsız olamadı, belki  takımın kralı oydu ama  yardımsız hıç bır zaman  başarıya ulaşamadı. Yanı belki Kobe suan  lıgın en ıyı skorerı olabilir ama  Allen Iverson karıyerlerı kıyaslarsak  daha ıyı bır skorer.(Oyumu yanlışlıkla  Kobe vermışım :D )

Güzel özetledin ..

Şimdi ankete giren herkes direkt Kobe der geçer öteye. Son yıllarda Kobe yükseldikçe Iverson bir o kadar yere çakıldı. Ancak 2000'lerin başlarında Iverson ligin en önemli skoreriydi. Tek başına Sixers'ta yaptıkları dillere destan bir durum Kobe daha çok o dönemlerde Shaq'ın arkasında kalan bir oyuncuydu.

Geçmişe dönüp değerlendirirsek eğer Iverson diyene kimsenin itirazı olmaz. Son yıllara bakıp bir değerlendirme yapacak olursakta Kobe deriz. 2000'lerin ilk bölümünde Iverson 2. bölümünde Kobe ;D
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Gilles Villeneuve

• ReNascenT
  • Editör
  • Hall of Fame
  • TR = Toronto Raptors
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Ocak 29, 2010, 10:43:17 ÖÖ »
Kobe'nin şuanki oyununa bakınca Iverson diyesi gelmiyor be insanın ;D

ama yine de Iverson nba'e ilk adım attığım yıllar tam anlamıyla çıldırmış gibiydi... zamanında üçlük çalışırken eeeerıınn makkkiiiiiiiiee dediğimi bilirim ben ;D ;D o kadar etki yapmış o zamanın 76ersi..

Çevrimiçi Sheldon Cooper

• Big Bang
  • Hall of Fame
  • Endeeeeeeerrrr
    • Profili Görüntüle
    • Yok site mite NBATurka'dasın işte :P
« Yanıtla #4 : Ocak 29, 2010, 15:41:50 ÖS »
Tüm kariyerlerini karşılaştırırsak Iverson diyorum ben. İkisinin de en iyi dönemlerinde (Iverson'ın Phila ve Kobe'nin son yılları) takımın ihtiyacı olan her anda coşabilen oyunculardı. Ama Phila'nın her zaman Iverson'ın coşmasına ihtiyacı vardı. Bu yüzden Iverson önde skorerlik olarak :D.

Keşke herşey skorerlikte bitebilseydi tabii.
Türkler siksin seni

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Çevrimdışı Black Mamba

• Stern'ün Çiftliği
  • NBA Oyuncusu
  • Phil Jackson ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Ocak 29, 2010, 18:09:36 ÖS »
Ben Kobe der çekilirim. Toplam attıkları sayılarda zaten Iverson'un üstünden 2000'lerin ikinci yarısında daa etkin oldu belki Kobe ama, kobe işte abi.

Çevrimdışı WiltChamberlain

• The Big Dipper
  • Hall of Fame
  • Evine hoşgeldin ANSWER
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : Ocak 30, 2010, 18:01:26 ÖS »
Bende Iverson der çekilirim. Skor üretme konusunda zamanında Iverson'ın üzerine yoktu diye düşünüyorum. Kısa boyuna rağmen, şutu olmamasına rağmen bu kadar iyi skor üretebilmek hiç kolay bişey değil ve Iverson bunu bi oyuncunun yapabileceği en iyi şekilde yaptı.

İMZA LAKERS'DAN FAKAT KALP DAİMA SİXERS'DAN

Çevrimdışı Danilo Gallinari

• Hall of Fame
  • 1>17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : Şubat 05, 2010, 21:44:33 ÖS »
Kobe çok başka bir adam saf skor yeteneği adam

Çevrimdışı Erman Toroğlu

• Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : Şubat 05, 2010, 22:39:18 ÖS »
Iverson 3-4 yıl ligin en iyi skorerlerinden biriydi Kobe 10 yıldır ligin en iyi skorerlerinden biri anketin cevabı kesinlikle Kobe geldiği gibi bırakıcak ligi Iverson nasıl geldi ne hallerde
Türkiye sizinle gurur duyuyor arkadaşlar

Çevrimdışı Ali Desidero

• 5
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : Şubat 06, 2010, 03:18:46 ÖÖ »
Iverson 3-4 yıl ligin en iyi skorerlerinden biriydi Kobe 10 yıldır ligin en iyi skorerlerinden biri anketin cevabı kesinlikle Kobe geldiği gibi bırakıcak ligi Iverson nasıl geldi ne hallerde

Kobe geldiği gibi bıraksa , şu an ta*ak geçiyor olurduk kendisiyle...
O Gece Bu Sene!

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Tags: