Anket

Kariyerlerine bakıldığında hangisi daha büyük skorer?

Kobe Bryant (Los Angeles Lakers)
- 20 (58.8%)
Allen Iverson (Philadelphia 76ers)
- 14 (41.2%)

Toplam Oy Verenler: 34

Gönderen Konu: Kariyerlerine bakıldığında hangisi daha büyük skorer?  (Okunma sayısı 526 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Morfin

• NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 330
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kariyerlerine bakıldığında hangisi daha büyük skorer?
« Yanıtla #10 : Şubat 06, 2010, 07:16:41 ÖÖ »
Kobe'nin çaylak sezonunda 7.6 sayı ortalaması yakaladığını bende biliyorum gerizekalı olsa insan nba.com'a girip bakar öğrenir insanları bozmaya çok meraklısın ama 7.6 sayıyı 15 dakika ortalama ile yapıyordu.Benim demeye çalıştığım şey Kobe kendini sürekli geliştirdi Shaq gibi dominant oyuncu varken yanında her sene sayı ortalaması arttı Iverson'un yanında Shaq gibi dominant bi oyuncu olsaydı Kobe kadar olabilirmiydi acaba.Kobe'yi sevdiğimden söylemiyorum sevmiyorum kendilerini ama kompleks yapıp vurmaya çalışmıyorum ona.
Türkiye sizinle gurur duyuyor arkadaşlar
Tags:

Ali Desidero

• 5
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1972
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : Şubat 06, 2010, 10:11:23 ÖÖ »
Ben seni neden bozayım , sen zaten yandan yemişler gibi bozuksun kendiliğinden...
Hala istatistiklere bakıp 15 dk falan diyosun...Yandan yemiş seni , hiç izlemedin tabi bilmiyorsun adamın ne kadar yetersiz olduğunu...15 dk oynamış falan filan..Geçiniz...
Bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösterir , sen o kadar mesaj atıyorsun şuraya hergün , 1 tanesi bile doğru değil...
O Gece Bu Sene!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Morfin

• NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 330
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : Şubat 06, 2010, 21:01:32 ÖS »
her sıkıştığında insanlara hakaret etmek zorundamısın seninde misyonun bu herhalde insanlara hakaret etmek.Kobe'yi senden çok seyrettiğime eminim bu nedenle kimin neresinden yediğine kafa yormuyorum.Kobe'ye o yıllarda yetersiz demek ayrı bir komiklik o zamanki Lakers'ı araştırman senin hayrına olurdu.
Türkiye sizinle gurur duyuyor arkadaşlar

P-Jack

• Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 785
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : Şubat 06, 2010, 21:20:10 ÖS »
Kobe amuda kalkıp sayı atsa yine yaranamaz bazı kesimlere Shaq o zamanlar Lakers'ın değil Nba'in en dominant oyuncusuydu Kobe buna rağmen yapabileceğin en iyisini yapıyordu doğal bi skor yeteneği olduğunu görmemek için kör olmak lazım.

Wade03

• Aydın Örs
  • Rookie
  • **
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 168
  • Yeter artık
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : Şubat 06, 2010, 22:14:18 ÖS »
Kobe'yi senden çok seyrettiğime eminim
Merak  ediyorum  Kobe izlediğn kadar hiç  Iverson'ı izledin mi?  ki  bence  o  zaman  gerçek  saf skoreri  görebilirdin.  Kobe ılk  yıllarında  şuan kı  Jennıngs'ten hıç bir  farkı  yoktu.Sen şuan  Jennıngs'e  ıyı  bir oyuncu  diyebilir misin?
« Son Düzenleme: Şubat 06, 2010, 22:20:15 ÖS Gönderen: Wade03 »
İmpossible İs Nothing

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 14579
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : Şubat 06, 2010, 22:17:52 ÖS »
Kobe'nin şuanki halini zaten kimse inkar etmiyor edemez de ligin 1 numaralı skor gücü. Ancak burda tüm kariyer değerlendiriliyor o bakımdan Iverson'a ki en çok sallayan benimdir haksızlık yapmamak lazım.
No Comment

Ramiz Karaeski

• Editör
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 407
  • Kerem Yılmaz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : Şubat 11, 2010, 09:45:00 ÖÖ »
Merak  ediyorum  Kobe izlediğn kadar hiç  Iverson'ı izledin mi?  ki  bence  o  zaman  gerçek  saf skoreri  görebilirdin.  Kobe ılk  yıllarında  şuan kı  Jennıngs'ten hıç bir  farkı  yoktu.Sen şuan  Jennıngs'e  ıyı  bir oyuncu  diyebilir misin?
Ya hangi ruh halinin ürünüdür şu mesaj ? Kobe kariyerinin hiç bir evresinde şuan ki Jennings olmadı.

Ankete gelince; nereden bakarsam bakayım Kobe daha büyük skorer.

Bir şarkı istiyorum kardeş senden, son bir şarkı. “Bir ihtimal daha var, o da ölmek mi dersin” son defa çal benim için.

Anders Friden

• Superstar
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 945
  • çok mal adamsın
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : Şubat 11, 2010, 09:49:44 ÖÖ »
Jennings'e benzese benzese Iverson benzer arkadaş haklı.Kobe'nin ilk yıllarına dönersek işin içinden çıkamayız ligde terör estiren Shaq varken Kobe'nin ilk yıllarda 1.adam olmasını beklemek rüya görmek olur.Ben Lakers'ı sevmem Kobe'yi hiç sevmem ama sezar'ın hakkı sezar'a adam büyük skorer.

Ali Desidero

• 5
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1972
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : Şubat 11, 2010, 10:33:19 ÖÖ »
her sıkıştığında insanlara hakaret etmek zorundamısın seninde misyonun bu herhalde insanlara hakaret etmek.Kobe'yi senden çok seyrettiğime eminim bu nedenle kimin neresinden yediğine kafa yormuyorum.Kobe'ye o yıllarda yetersiz demek ayrı bir komiklik o zamanki Lakers'ı araştırman senin hayrına olurdu.

Arkadaş sen hala ısrar mı ediyorsun ya ? Sen benim hakaretlerimi takma koçum , doğru düzgün mesajlar at da doğru düzgün cevaplar al...Hala komiklik diyorsun...

Kobe yetersizdi arkadaş...Sırdan bile dğeildi , yetersizdi...
O Gece Bu Sene!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Anders Friden

• Superstar
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 945
  • çok mal adamsın
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : Şubat 11, 2010, 10:38:19 ÖÖ »
Morfin'le tartışmanıza girmek istememde ısrarla Kobe yetersiz demekte olayı başka yere götürür hocam keşke her takım zamanında bu kadar yetersiz çaylak seçseymiş