Gönderen Konu: Kings, Nocioni'yi Gözden Çıkardı  (Okunma sayısı 171 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 14562
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Kings, Nocioni'yi Gözden Çıkardı
« : Ocak 21, 2010, 00:39:34 ÖÖ »
Sacramento Kings'te takas tarihinin son gününe kadar her an bir takas olabileceği ve forvet Nocioni'nin gözden çıkarıldığı belirtildi.

Kings takasa hazırlanıyor.

Kings Genel Menajeri Geoff Petrie takas için görüşmelere başlamaya hazırlanırken, takım coachu Paul Westphal, ''Geoff listeyi biliyor. Biz her takımın gelişimi için takasa açığız.'' dedi.

Kaynakların Nocioni'nin takası hakkında ortaya atılan iddiaların sorulması üzerine Paul Westphal, ''Noc gerçekten profesyonel bir oyuncu. O bizim verdiğimiz her rolü yerine getirmeye çalıştı.'' dedi.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.nbaturka.net/haberler/1-nba-haber/3692-kings-nocioniyi-gozden-cikardi.html

NbaTurka/KE
Eve Hoşgeldin Bebek

Tags:

Kareem Abdul-Jabbar#33

• Enemy of the State
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 356
  • " tu veux la paix, prépare toi a faire la guerre "
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kings, Nocioni'yi Gözden Çıkardı
« Yanıtla #1 : Ocak 21, 2010, 00:52:50 ÖÖ »
Celtics ? veya Cavs ? Hangisine yolcu olacak.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Mike Bibby

• Draft
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 74
  • her zaman kral kalacaksın
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Ocak 21, 2010, 01:17:21 ÖÖ »
karşlığında bir pivot istediğimizi yazıyorlar uzun gerekli takıma kısa forvet pozisyonunda oynayabilecek oyuncumuz fazla Garcia'nın dönüşü yakın olduğu için Nocioni'ye yol gözüktü.
Mike Bibby-Doug Christie-Peja Stojakovic-Chris Webber-Vlade Divac

Iverson#3

• Big Bang
  • Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 626
  • Smaç yarışmasına saygılarla (:
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Ocak 21, 2010, 06:46:15 ÖÖ »
karşlığında bir pivot istediğimizi yazıyorlar uzun gerekli takıma kısa forvet pozisyonunda oynayabilecek oyuncumuz fazla Garcia'nın dönüşü yakın olduğu için Nocioni'ye yol gözüktü.

Yakında Spencer Hawes'ten de vazgeçebileceklerinin göstergesi sanki bu. Doğru bi hareket olmaz.

Casspi ve Green tamam da Garcia'Ya herangi bişekilde güvenen pişman olur. Kontratı aldığından beri söylüyorum.

http://www.nbaturka.net/forum/cooper-tv-t7918.0.html

Lordapo

• The Üstad
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 5691
  • For The Horde
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : Ocak 21, 2010, 09:51:00 ÖÖ »
Aslında mc curry danasını kakalasak süper olurdu ama sakat artı nocion in pozisyonu da dolu bu aralar herkez pivot peşinde nba de uzun kıtlığı var galiba.

Baron Davis

• Bleeding Green
  • Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 901
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Ocak 21, 2010, 16:07:30 ÖS »
Aslında mc curry danasını kakalasak süper olurdu ama sakat artı nocion in pozisyonu da dolu bu aralar herkez pivot peşinde nba de uzun kıtlığı var galiba.
Kıtlık ne kelime pivotlar hele sakatlık faktörünün de etkisiyle bulunmaz hint kumaşı resmen. Yalnız bu duruma düşülmesinde uzunların çoğunun paldır küldür lige atla(ttırıl)masının payı büyük, gelene de özel çalıştırıcı ayarlanıyor zaten böyle lüksü var mıydı Willis Reed'lerin, Alcindor'ların. Sırf iyi sıçrıyor diye seçildiği sıranın numarası kadar beyninin gramajı tutmayan herifler var. Bu işler böyle olmasa bir Eddy Curry'i, bir Sean Williams'ı ve daha sayamayacağım bir çok ismi bugün çok farklı tanıyor olabilirdik. Açın nbadraft.net'i 2011'in bir numarasına bakın, adam freshman, hadi Oden da öyleydi diyelim, zayıf yönlerine bakıyorsun paçalardan hamlık akıyor, girsin ............ draftına sonra da başka bir takımın geleceği de bi güzel ............ afedersin >:(

Lordapo

• The Üstad
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 5691
  • For The Horde
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : Ocak 21, 2010, 20:27:04 ÖS »
  Stern bir konuda haklı erken yaşta bedenen hazır olmadan uzun oyuncuları nba in sertline sokmamak lazım keza oden hala toparlayamadı ama dikkatimi çeken tıp o kadar gelişti ama  o orandada sakatlıklar gelişti yane doksanlarda kan gövdeyi götürür iken bu kadar ağır sakatlık  yoktu yane anlamıyorum yada yaşlanıyormuyum ben ya?

Baron Davis

• Bleeding Green
  • Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 901
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : Ocak 23, 2010, 17:17:54 ÖS »
  Stern bir konuda haklı erken yaşta bedenen hazır olmadan uzun oyuncuları nba in sertline sokmamak lazım keza oden hala toparlayamadı ama dikkatimi çeken tıp o kadar gelişti ama  o orandada sakatlıklar gelişti yane doksanlarda kan gövdeyi götürür iken bu kadar ağır sakatlık  yoktu yane anlamıyorum yada yaşlanıyormuyum ben ya?

Draftlardan 15 gram ağırlığında 4-5 numaraların gelmesi (sakatlığa yakalanma olasılığının buna bağlı olarak artması) ve de oyuncu kontratlarının eskiye nazaran çok uçuk olması (uzun vadede kariyeri törpülememe) neticesinde bu durumlarla karşılaşıyoruz.

Eskilerin çoğu sakatlıklarla oynuyordu, Bird kenarda yüzükoyun yatardı sırt ağrısından yine de oynardı. Zeke final serisinde tek çeyrekte 25 sayı attıydı ama son 11'ini ayağı topallarken yapmıştı.

Blake*Griffin

• V.I.P
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1526
  • Acı, merhamet, aşk... ben bunları aşalı çok oldu.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : Ocak 23, 2010, 17:56:14 ÖS »

Draftlardan 15 gram ağırlığında 4-5 numaraların gelmesi (sakatlığa yakalanma olasılığının buna bağlı olarak artması) ve de oyuncu kontratlarının eskiye nazaran çok uçuk olması (uzun vadede kariyeri törpülememe) neticesinde bu durumlarla karşılaşıyoruz.

Eskilerin çoğu sakatlıklarla oynuyordu, Bird kenarda yüzükoyun yatardı sırt ağrısından yine de oynardı. Zeke final serisinde tek çeyrekte 25 sayı attıydı ama son 11'ini ayağı topallarken yapmıştı.

O dediğin performansların o kadar değerli olmasının sebebi o zaten! Her sakat adam bunları yapsa bugün o performanslar aklımızın bi kenarında takılı olmazdı.

Birde şu sakat oynama konusunda büyük bir ikilem var ortada, Şimdi Kobe'nin parmağını idareten oynayıp kendini riske atması önemli ve saygı hakeden bir davranış. Ancak yine Garnett'in fedakarlık yapıp sakat oynayıp dahada kötüleştiği durumlarda var. Sonuçlar herzaman istendiği gibi çıksaydı dünya bu halinde olmazdı...

Bence oyuncuların kontratları falan faso fiso, oynayan adama eywallah, ama sakatlık dahada kötüye gidince ona eywallah denir mi? en iyisi kontrata uymak. Ama en başta sağlam adama kontrat vermek!!!

Bilindiği gibi sakatlıkların çoğu kasların yetersizliğinden ortaya çıkıyor, Eğer oyuncu kendine iyi bakarsa, formunu hep yüksek tutarsa o taş gibi adelelerde sık sakatlanmaz şuandaki gibi, bu yüzden artık kontratlara takmaktan çok doğru adama yatırım yapmak önemli...

Bunu bi iş gibi düşündüğümüzde, sen çok yetenekli bi pazarlamacıya sahipsindir, adamın müşterideki verimliliği %60-70'lerdedir. Ama adam zırt pırt grip olup, işi aksatınca neyapıcaksın? bu ayki kar-zarar raporlarıyla, geçen ay arasındaki uçurumu görünce neyapacaksın? yapılacak şey basit % 50 verimlede olsa istikrarlı olan sana net verimler veren sağlam ata oynayacaksın... 

Örnek vereyim, M.Redd, T-mac, E.Curry, JO, Arenas,.... bu isimlerin kendilerine çok iyi baktığını biri bana kesin olarak söyleyebilir mi??

Hayatımda basketbol dışında hiçbir şeye hakettiği değeri vermedim, bundan mutsuz değilim çünkü hakediyordum ve şimdi bu sayede buradayım - Joe Johnson