Gönderen Konu: Knicks Off Season 2009  (Okunma sayısı 1566 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lordapo

• The Üstad
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Amar'e The King
    • Profili Görüntüle
Ynt: Knicks, Rotayı Avrupa'ya Çevirdi
« Yanıtla #30 : Temmuz 28, 2009, 15:02:00 ÖS »
  Valla böle giderse kerem tunçeri yada engin atsür ilede ilgilenicez ,yahu walsh delimisin douglas eşşek başımı nate zaten kalıcam dedi yane nedir bu pg sevdası sanki d antoni duhon u pert etmekten vaz geçicek töbe ya >:(

Felton-Chandler-Gallo-Amar'e-Turiaf

Çevrimdışı TheRock

• Hall of Fame
  • beat la
    • Profili Görüntüle
Ynt: Knicks, Rotayı Avrupa'ya Çevirdi
« Yanıtla #31 : Temmuz 29, 2009, 03:19:51 ÖÖ »
Nate kalıcakmış zaten ne gerek varki illa pg ye Duhon da var ???

Çevrimdışı Lordapo

• The Üstad
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Amar'e The King
    • Profili Görüntüle
Ynt: Knicks Off Season 2009
« Yanıtla #32 : Temmuz 30, 2009, 20:01:38 ÖS »
Nate kalıcakmış zaten ne gerek varki illa pg ye Duhon da var ???

Walsh onu sessions aşkına gönderebilir de belli de olmaz keza 3 guard dan fazlası bize yaramaz bu sene zaten d antoni kısa rotasyonu seven adam.

Çevrimdışı Danilo Gallinari

• Hall of Fame
  • 1>17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : Ağustos 12, 2009, 04:54:39 ÖÖ »
Kafası kopartılmış insan gibi New York caddelerine salınmış Walsh,nereye gidecek göremiyor ayakları nereye götürürse oraya gidiyor başlangıçta umutluydum,bu yaz her hamle umudumu bitirmeye başladı.Veteran oyuncuları almakta zorlanıyoruz 2010'da bu kafayla! neler yapıcağız meraklanıyorum.35 yaşındaki Hill bize burun kıvırdı,Kidd'i istedik oda bize burun kıvırdı birde gönlümüzü almaya çalıştı sonradan şimdi işi bitmiş adamları idmana çıkartıyoruz.Nate ve Lee konusunda çuvalladık bu yaz ne adamları tutucağımızı hisstetirdik ne yollıycağımızı hissetirdik.Bu adamlara 1 yıllık kontrat vericez seneye başka takıma giderlerse James'i hangi kadroyla ikna edicez?Walsh amca iyi hoş ama organizasyona bir gm bulsun kendisi onay merciği olsun.

Çevrimdışı Lordapo

• The Üstad
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Amar'e The King
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : Ağustos 12, 2009, 20:24:29 ÖS »
Kafası kopartılmış insan gibi New York caddelerine salınmış Walsh,nereye gidecek göremiyor ayakları nereye götürürse oraya gidiyor başlangıçta umutluydum,bu yaz her hamle umudumu bitirmeye başladı.Veteran oyuncuları almakta zorlanıyoruz 2010'da bu kafayla! neler yapıcağız meraklanıyorum.35 yaşındaki Hill bize burun kıvırdı,Kidd'i istedik oda bize burun kıvırdı birde gönlümüzü almaya çalıştı sonradan şimdi işi bitmiş adamları idmana çıkartıyoruz.Nate ve Lee konusunda çuvalladık bu yaz ne adamları tutucağımızı hisstetirdik ne yollıycağımızı hissetirdik.Bu adamlara 1 yıllık kontrat vericez seneye başka takıma giderlerse James'i hangi kadroyla ikna edicez?Walsh amca iyi hoş ama organizasyona bir gm bulsun kendisi onay merciği olsun.
Hala bekliyoruz salih ve ben chris mullin gm olsada bu malak elini ayağını çekse bu işlerden.

Çevrimdışı NYK

• The Doc
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Peynirlisi harika ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : Ağustos 13, 2009, 00:29:03 ÖÖ »
Nate ve Lee konusunda avantajlı taraf biziz.Qualifying offer sunduk ve başka bir takımla ya da bizle sözleşme imzalayamazlarsa seve seve bir yıl daha kalacaklar.Teklifimizi beğenmezlerse,çaylak kontratlarının beşinci yılını da oynarlar tıpkı Ben Gordon'un yaptığı gibi,sene sonunda tekrar görüşürüz ve belki de bu sefer imzalarız.

Ya da sezon ortasında takas ederiz.

Ya da sezon başlamadan önce sign&trade yaparız.

Her türlü karlıyız.

------------------------------

Walsh'un point-guard konusunda ne yapmaya çalıştığını ise kesinlikle anlayamıyorum.

Çevrimdışı Danilo Gallinari

• Hall of Fame
  • 1>17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : Ağustos 13, 2009, 01:57:34 ÖÖ »
Nate ve Lee konusunda içimi rahatlattın hocam ama benim içimdeki umutsuzluğun nedeni Walsh'a güvenmemem iş bitirici bir yönetici değil gibi Mullin Gm olsa Walsh onay merciği gibi olsa daha sağlıklı bir yapımız olucak seneye çok terliycez çünkü.Walsh ağırdan alıyor herşeyi 2010'da hata payımız hiç yok bence.

Çevrimdışı NYK

• The Doc
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Peynirlisi harika ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : Ağustos 13, 2009, 23:47:51 ÖS »
Walsh tam manasıyla "old school" bir adam.İşleri ağırdan alıp,mikron düzeyinde eleyip ultra sıkı dokuyan bir adam.Bu bir avantaj mıdır? Duruma göre değişir.

Yıllarca enine-boyuna düşünülmeden alınmış kararlar yüzünden rezil hallere düşen bir organizasyon için çok faydalı bir yaklaşım. Ama bu ağırkanlılık yüzünden bazı önemli fırsatları kaybetmek de mümkün.Mesela sezon başında Washington'un 5. sıra draft hakkı için Wilson Chandler'ı içeren bir takas senaryosu gerçekleşmek üzereydi ama son anda Wolves devreye girdi ve daha iyi bir teklifle bu büyük fırsatı kaptı.Fırsatın ne kadar büyük olduğunu da gördük draft gecesi.

Çevrimdışı Lordapo

• The Üstad
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Amar'e The King
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : Ağustos 16, 2009, 14:57:55 ÖS »
  Layden ve zeke saolsun takıma dinamitledikleri için walsh bildiği yoldan devam ediyor.Kariyerine asla ve asla lafım yok ama bu kadar ağırkanlı olması çoğu nyk taraftarı gibi benide tilt ediyor.Özellikle hala mullin in gm olmaması ve lee -nate konusunda adım atılmaması da ayrı entresanlık.Ama sezon sonunda lee nin ''10 m $ civarı'' kontrat istemesi üstüne hiçbir takımın ona talip olmaması da ipleri new york un lehine oldu.Keza uzun rotasyonunda milicic,jefriess,harrington ve curry dallaması nın olmasıda zaten 2010 da kadar ''saldım çayıra mevlam kayıra'' mantığındaki new york knicks hedeflemesi (çoğu takım fanı play off u büyük başarı olarak görüyor artık) yüzünden sanmıyorum lee ve nate in  bu kadar üstüne düşeceğini.
  Sonuç olarak curry ve jefriess i allayıp pullayıp postalamadan walsh önemli takaslara girmez keza mabury in boy out olayını bile uzattıkça uzattı hatta mecbur kalmasalar buy out bile etmiceklerdi.Neyse benim en çok merak ettiğim bu çok oyunculu rotasyonda d antoni uzun tercihini curry yada milicic den mi yana kullanacağı ama açık sölemem lazım  çok alternatifli kadroya sahibiz bakalım durum ne gösterecek.

Çevrimdışı Lordapo

• The Üstad
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Amar'e The King
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : Eylül 11, 2009, 20:52:29 ÖS »
  Knicks Warren Carter İle İmzaladı

New york knicks basketbol operasyonları başkanı donnie walsh yaz liginde new york forması ile mücadele forvet  warren carter ile anlaştıklarını duyurdu .2,05 lik  oyuncu draft a girmeden avrupa yolunu tutup  07-08 sezonunda mutlu akü selçuk forması giydikten sora  oyuncu daha sonra ispanya nın sevilla ve letonya nın ventpilis takımlarında oynadı. Bu seneki las vegas yaz liginde 5,6 sy 4,2 rb ortalamalar tutturan oyuncu ile anlaşmanın detayları klüp politikası gereği
açıklanmadı.
« Son Düzenleme: Eylül 11, 2009, 20:54:08 ÖS Gönderen: Lordapo »