Gönderen Konu: Kobe; Bir Şampiyonluk Daha?  (Okunma sayısı 1917 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MJ_23

• Majesteleri
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
Kobe; Bir Şampiyonluk Daha?
« : Eylül 25, 2008, 17:09:40 ÖS »
Shaq'la birlikte bir dönem fırtına estirdiler.. 3 şampiyonluk yaşadılar... O zamanlar çok sevinçliydi ama gelecekte bu durumun önünde büyük bir duvar olarak karşısına geçeceşini nerden bilebilirdi ki?

Kavgalar oldu, Shaq takımdan ayrıldı.. Shaq Heat'te genç yetenek Wade'le bir kez daha şampiyonluşu tadarken (4. şampiyonluk) Kobe'li Lakers beklenildişi gibi ani bir düşüşe geçti... Birden kendilerini play-off yarışında buldular ve hep de 1. turda elendiler...

Bu böyle sürmeyecekti, sürmedi de.. Takıma Gasol getirilince birden işler tersine döndü ve NBA Finallerine adlarını yazdırmayı başardılar.. Kobe sezonu istatistiksel olarak nerdeyse her bazda çok verimli geçirmişti.. Herkes de Kobe'nin Gasol'la birlikte takımı şampiyonluşa taşıyacaşını düşünüyordu ama olmadı ve Big Three karşısında 2 maç kazansalar da süpürülürcesine seriyi kaybettiler..

Kısaca özetledik işte hikayeyi.. Peki sizce Kobe Shaq'sız bir şampiyonluk yaşayıp aksini iddia eden herkesi utandırabilecek mi?

Kendisinde o potansiyel var ama o kazanma hırsını kendinde bulabilmesi asıl nokta...

Not: Bu konuyu açmamda asla art niyet aramayınız..
« Son Düzenleme: Eylül 25, 2008, 17:11:49 ÖS Gönderen: MJ_23 »

Çevrimdışı WiltChamberlain

• The Big Dipper
  • Hall of Fame
  • Evine hoşgeldin ANSWER
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kobe; Bir Şampiyonluk Daha?
« Yanıtla #1 : Eylül 25, 2008, 20:35:39 ÖS »
Hiç bir zaman bir oyuncu tek başına bir takımı şampiyon edemez. (Çok nadir bir kaç oyuncu var. Onlarda basketbol tarihin en iyi oyuncuları arasındaki insanlar.) Belki Lakers'lılar kızacak ama yine şampiyonluk kazanırsa sonuçta belki Shaq deşil ama Gasol, Odom ve Bynum yanında. Tecrübeli bir point guard. Kadro yine çok iyi yani. Yani bu kadro ile şampiyonluşu yakalarsa sadece Shaq'sız yapacaşı gösterir ama tek başına yapacaşını gösteremez

İMZA LAKERS'DAN FAKAT KALP DAİMA SİXERS'DAN

Çevrimdışı magic mania

• Draft
  • *
  • Eyvallah hepinize..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Eylül 25, 2008, 20:41:44 ÖS »
Ya beyler aynı şeyleri söylemekten hakikaten bıktım artık. Sanki Shaq Miami'de tek başına şampiyon yaptı ya allah allah. Miami'nin kadrosu çok kötüydü sanki anasını satıyım , Wade'ler Mourning'ler armut topluo. Son kez söylüyorum;

KİM HERHANGİ BİR TAKIMI TEK BAŞINA ŞAMPİYON YAPMIŞ Kİ KOBE YAPSIN?

Çevrimdışı MJ_23

• Majesteleri
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Eylül 25, 2008, 20:44:12 ÖS »
Büyük harfle yazmak da moda oldu..

Bana demiyorsundur umarım o kocaman harflerle yazdığın kısmı.. İnanmak istemiyorum çünkü.. Eğer bana diyorsan yazıyı tamamen okudun mu diye sorarım sana..
« Son Düzenleme: Eylül 25, 2008, 20:47:54 ÖS Gönderen: MJ_23 »

Çevrimdışı magic mania

• Draft
  • *
  • Eyvallah hepinize..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : Eylül 25, 2008, 20:52:16 ÖS »
Asıl moda olan Laker-Hater'lık oldu. Sana yazmadışımı görmen için WiltChamberlain'in mesajını okuman yeterliydi , ama pek tenezzül etmedin sanırım.

• The Big Dipper
  • Hall of Fame
  • Evine hoşgeldin ANSWER
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Eylül 25, 2008, 20:52:23 ÖS »
Bana kızdı arkadaş Ama arkadaşın yorumlara saygısı pek yok galiba. Herkes fikrini söylemekte özgür. Fikrinden dolayı kimse kimseye kızamaz

• The Big Dipper
  • Hall of Fame
  • Evine hoşgeldin ANSWER
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : Eylül 25, 2008, 20:54:17 ÖS »
Asıl moda olan Laker-Hater'lık oldu. Sana yazmadışımı görmen için WiltChamberlain'in mesajını okuman yeterliydi , ama pek tenezzül etmedin sanırım.

Hocam düzgün oku sonra yorum yap. Bende kimse tek başına takımı şampiyon yapamaz dedim. Okuma sorunu var galiba

Çevrimdışı MJ_23

• Majesteleri
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : Eylül 25, 2008, 20:56:47 ÖS »
Önce ki olaylardan sonra paranoyak oldum da biraz...

Onunkini de okudum ve Wilt de kimse şampiyon edemez tek başına diyor... Yanlış mıyım?
« Son Düzenleme: Eylül 25, 2008, 20:59:46 ÖS Gönderen: MJ_23 »

Çevrimdışı magic mania

• Draft
  • *
  • Eyvallah hepinize..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : Eylül 25, 2008, 20:57:50 ÖS »
Hiç bir zaman bir oyuncu tek başına bir takımı şampiyon edemez. (Çok nadir bir kaç oyuncu var. Onlarda basketbol tarihin en iyi oyuncuları arasındaki insanlar.) Belki Lakers'lılar kızacak ama yine şampiyonluk kazanırsa sonuçta belki Shaq deşil ama Gasol, Odom ve Bynum yanında. Tecrübeli bir point guard. Kadro yine çok iyi yani. Yani bu kadro ile şampiyonluşu yakalarsa sadece Shaq'sız yapacaşı gösterir ama tek başına yapacaşını gösteremez
Bende okuma sorunu mu var , sende yazma yada yazdışını anlama sorunu mu var anlamadım. Tek başına yapacaşını göstermez demişsin , kimse Kobe'de tek başına şampiyon yapmasını beklemiyor zaten , şuanda Kobe'yi onun yüzünden eleştirdişiniz Shaq tek başına mı yaptı diyorum bende? Yada Jordan? Yada Bird? Yada Magic? Hangi oyuncu herhangi bir takımı tek başına yapmışta Kobe yapsın diyorum.

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #9 : Eylül 25, 2008, 20:59:02 ÖS »
Sorunda bu ya zaten;

Lakers'lıların yarattışı hava Kobe tek başına şampiyon yapar havasında. Kimsenin Lakers ya da Kobe'ye kastı yok ki. İşne ve çuvaldız olayı  ;)
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Tags: