Gönderen Konu: Kobe; Bir Şampiyonluk Daha?  (Okunma sayısı 1918 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bad Boy

• Dexter Morgan
  • Hall of Fame
  • Terrico saçın örmezler... Büyük düşün.
    • Profili Görüntüle
    • need4sheed.com
Ynt: Kobe; Bir Şampiyonluk Daha?
« Yanıtla #70 : Ekim 03, 2008, 21:52:09 ÖS »
Kobe'yi çekememezlik diyellim...

O dönemlerden bahsediyoruz yanlız başka dönemlerden deşil.. O dönemlerde Shaq,Kobe'siz şampiyon olamazdı diyorum.Ki zaten şuana kadar ve Shaq ne de Kobe tek başına şampiyon yapamadı.

zaten bizde shaq ın yanına top toplayıcı koymuyoruz dimi aynı kadrodan kobe çıkarılıp yerine o ayarda iyi bir 2 numara olsada shaq o dominant olduşu zamanlarda lakers ı 3 olmasa bile en  azından 1 kez şampiyon yapardı

Kobe ayarında bir iki numaramı ? Eşer öyle ise Shaq yerine Tim Duncın olsa o dönemde Lakers şampiyon  olurdu gene.Shaqsız...

o ayarda demem direk kobe gibi birisi deşil ancak vasat bir adamda deşil iyi bir iki numara olsa lakers yine şampiyon olurdu maksat o deşil iş kobe de bitmiyor onu anlatmaya çalışıyorum

Çevrimdışı Ali Desidero

• 5
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #71 : Ekim 04, 2008, 00:50:16 ÖÖ »
Kobe olmasa Shaq şampiyon olamazdı..
play-off zamanı geldişinde sorumluluk alacam diye,Kobe o zamanlarda zorlayarak her topu kullanmaya çalışıyordu...her maç istisnasız 2-3 tane air ball atıyordu..Shaq ise o topları alıp basket faulle sonuçlandırmak ile meşguldu...

Tabi ki o zamandan bu zamana çok zaman geçti...Şimdi kobe olmasa düşüncesine sahip olan arkadaşlar için söylemek lazım...Kobe'nin o zamanlar ki oyunu ile bu zamanki oyunu arasında daşlar var...O zamanlar bonus saçlı,şut tercihleri kötü,air ball lar atan,top kayıpları yapan ama yetenekli olduşu konusunda şüphemiz olmayan bir 8 numaraydı Kobe...

O dönemde Kobe bu şekilde oynayıp sıradan bir sg görünümündeyken,Shaq ise ligin en dominant ismiydi...Gerçi Kobe zaman zaman 1 numara da oynuyordu...Shaq o zamanlar Lakers forması altında yanında iyi bir sg ile zaten şampiyon olacaktı...T-Mac olsa o da şampiyon olurdu..Adama looser demezdik şimdi...AI da olurdu...

MJ-Pippen için de yapılır bu kıyaslamalar...Bana göre o sorunun cevabı tam olarak belli deşilken,bu sorunun cevabı basit...shaq olmasa Kobe o zamanlar şampiyon olamazdı ama,Kobe'siz Shaq şampiyon olurdu...

O zamanlar şampiyonluşun %50 si Shaq,%50 si ise Kobe,Phil ve dişerleri faktörleri ile geldi...
« Son Düzenleme: Ekim 04, 2008, 12:38:42 ÖS Gönderen: RaRe »
O Gece Bu Sene!

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

g�¼izaragones

• Ziyaretçi
« Yanıtla #72 : Ekim 04, 2008, 01:28:08 ÖÖ »
Kobe olmasa Shaq şampiyon olamazdı..
play-off zamanı geldişinde sorumluluk alacam diye,Kobe o zamanlarda zorlayarak her topu kullanmaya çalışıyordu...her maç istisnasız 2-3 tane air ball atuyordu..Shaq ise o topları alıp basket faulle sonuçlandırmak ile meşguldu...

Tabi ki o zamandan bu zamana çok zaman geçti...Şimdi kobe olmasa düşüncesine sahip olan arkadaşlar için söylemek lazım...Kobe'nin o zamanlar ki oyunu ile bu zamanki oyunu arasında daşlar var...O zamanlar bonus saçlı,şut tercihleri kötü,air ball lar atan,top kayıpları yapan ama yetenekli olduşu konusunda şüphemiz olmayan bir 8 numaraydı Kobe...

"... Bazı zamanlar durum daha da kötüleşiyordu, çünkü bazen Kobe potayı da şaşırıyordu!!! Garibim Shaq ise o topları bloklamakla meşgulduââ?¬Â¦ Kobe çok kurnaz adamdı zorlama şutları ââ?¬Å?girerse sayı bana yazar, girmese Shaq topu havada kapıp alley-oop yapar bu sayede benim asistler için kasmama gerek kalmazââ?¬? mantışıyla sallıyorduââ?¬Â¦ Ribaund ortalamasını kasmak içinse top oyuna dahil olurken ââ?¬Å?ver bana!!!ââ?¬? diyerek önce takım arkadaşını azarlıyor -çünkü arkasına Phil Jacksonââ?¬â?¢ı almıştı (hem mecazi hem de gerçek manada)- sonra da topu bilerek kendi potasının çemberine deşdirip tekrar geri alıyorduââ?¬Â¦ Canının sıkılması nedeniyle de birçok maçta fazladan top kaybı ve faul yapıyordu çünkü o ne olursa olsun kendini yüksek ortalamalar tutturmaya adamış biriydiââ?¬Â¦ Kobe gibi küpüne zarar bir adam o dönem Lakersââ?¬â?¢ta olmasaydı ezeli rakipleri olan Celticsââ?¬â?¢in o dönem sahip olduşu 16 şampiyonluşu tek sezonda elde edecektiââ?¬Â¦ Onun yerine onca çabaya karşın onca sene boyunca sadece 3 şampiyonlukla yetindiler :'( ..."

Jeff van Gundy

Çevrimiçi Flash-03

• Heat Fan
  • Hall of Fame
  • Susturacağız
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : Ekim 04, 2008, 11:41:30 ÖÖ »
Olamayacak. Kadrosu istedişi kadar iyi olsun Kobe takımın lideri olup şampiyonluşa götürecek derecede kişilikli bir insan deşil benim gözümde. Son yıllarda gördüşümüz gibi hırslı ve tecrübeli oyuncuların çok olduşu takımlar şampiyon oldu. Fakat Lakers'da bunlar yok bence. Neyse göreceşiz.

BUÃ?Â?RA

• Ziyaretçi
« Yanıtla #74 : Aralık 23, 2008, 17:30:39 ÖS »
Kobe bu sene şampiyon olamazsa hadi bi ihtimal seneyede olamazsa bi daha olamaz bana göre,hem yaşlanıyor,hemde artık oynama hissi kalmaz.

Çevrimdışı nash42

• Draft
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #75 : Aralık 23, 2008, 17:37:38 ÖS »
yani tek eksik bir gasol dü öylemi?

dişerleri hiç bieşy yapmadı derek fisher falan turiaf odom hiç bişey yapmadı demi?

gasol ve kobe tek başına bu takımı final e sürükledi...

Çevrimdışı Amar'e Stoudemire

• Lakers Çarşı Tüm Nba'ye Karşı
  • Hall of Fame
  • Nazar etme Ne olur çalış seninde olur...!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #76 : Haziran 15, 2009, 17:13:54 ÖS »
Sorulan sorunun cevabı verildi bugün...
Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

NAH BEAT LA...!!!!

Çevrimdışı magic mania

• Draft
  • *
  • Eyvallah hepinize..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #77 : Haziran 15, 2009, 23:12:47 ÖS »
Olamayacak. Kadrosu istedişi kadar iyi olsun Kobe takımın lideri olup şampiyonluşa götürecek derecede kişilikli bir insan deşil benim gözümde. Son yıllarda gördüşümüz gibi hırslı ve tecrübeli oyuncuların çok olduşu takımlar şampiyon oldu. Fakat Lakers'da bunlar yok bence. Neyse göreceşiz.

Size göre Shaq'sızda Kobe, Kobe'dir ama bana göre Shaq yoksa Kobe de yoktur. Ki söylüyorum bence öyle ve bu sene kadro bu kadar iyiykende bir şeyler yapamazda finallerde kaybolursa o zaman söylenecek fazla söz yok.

Kemal abi bi tebriği hakettik artık  ::)

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #78 : Haziran 15, 2009, 23:17:56 ÖS »
Zaten tebrik ettim seri topicinde .. En son Aralık ayında msj atılan bir topici uplamakta üstün bir zeka ister (sana değil uplayana lafım). Karnım aç çayımı demleyecem patatesimi kızartacam ve öyle cevap verecem şu Kobe konusunda laf sokanlara ..
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Tags: