Gönderen Konu: Lakers Gecenin Maçı 2009-1010  (Okunma sayısı 5758 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 14712
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Lakers Gecenin Maçı 2009-1010
« : Ekim 28, 2009, 07:32:00 ÖÖ »
 Kobe'den Görkemli Açılış

STAPLES Center'da oynanan maçta Los Angeles Lakers, Los Angeles Clippers'ı, Kobe-Bynum ve Odom üçlüsünün müthiş performansıyla 99-92 ile geçti.

Kobe Bryant 26-11 şut isabetiyle 33 sayı-8 ribaunt-3 asist yaparken, Andrew Bynum 26 sayı-13 ribaunt ve Lamar Odom 16 sayı-13 ribaunt-5 asist yaptı.

Ron Artest 10 sayı-5 ribaunt-4 asistle oynarken, Derek Fisher 5 sayı-3 asist ve benchten gelen Jordan Farmar 4 sayı yaptı.

Clippers'ta Eric Gordon 21 sayı-4 asistle oynarken, Chris Kaman 18 sayı-16 ribaunt, Marcus Camby 14 sayı-6 ribaunt, Craig Smith 12 sayı-5 ribaunt yaptı.

Baron Davis yine hayalkırıklığı yaratırken 10-1 şut isabetiyle 2 sayı-8 asist yaptı.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.nbaturka.net/nba-gunun-maclari/kobeden-gorkemli-acilis.html

------------------------------------
NbaTurka/KE
Michigan'lı kızların tatlı, Rakiplerin korkulu rüyası

Tags:

P-Jack

• Superstar
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 789
    • Profili Görüntüle
Ynt: Clippers:92 Lakers:99
« Yanıtla #1 : Ekim 28, 2009, 07:39:13 ÖÖ »
tatsız tuzsuz bi maç oldu sanki hazırlık maçı gibi Kobe,Bynum ve Odom gerçekten çok iyi oynadı ama diğerleri sahada yoktu nerdeyse Artest savunmada bişeyler yapmaya çalışıyor ama çok şut kaçırıyor bugün kazandık ama yarın o şutları çok ararız

MagicJohnson

• NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 336
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Ekim 28, 2009, 07:53:54 ÖÖ »
zevksiz bir maç oldu boşuna uykusuz kaldık Kobe gerektiği anlarda devreye girdi Odom son çeyrekte ağırlığını koydu üçlük konusunda kendisini geliştirmiş Bynum yaz liginde kaldığı yerden devam ediyor

nash13

• Captain Fantastic#8
  • Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 862
  • 0-2-13-35-22-12-9-4-6-23
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Ekim 28, 2009, 09:00:05 ÖÖ »
Maçı seyretmedim ama yapılan iki yoruma bakarak kafamda bir şeylerin oluştuğunu söyleyebilirim. Lakers fazla kasmamışa benziyor, Bynum geçen yıl Play-Off ta beklenileni verememişti, bu sezona iyi başlamış; Odom'u yaz boyu niye bu kadar istediklerini buradanda anlıyoruz; Clippers ise Griffin'siz oynadığı maçta Kaman'dan pota altı katkısı almış, Gordon gelişmeye devam ediyor..
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

allen3

• Dr. J
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 384
  • BEAT L.A
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : Ekim 28, 2009, 09:07:31 ÖÖ »
3 kişi clippersı yenmiş maçın özetiyle bunları diyorum tamamını izlemedim ama lakersta tek oynayan bu üç oyuncu bu böyle devam etmez eger clippersta baronda iyi oynasaydı belki farklı bir skor konuşabilirdik ama başlangıç için iyi skor iyi bir galibiyet eksiklerinin görürler yoksa şampiyonluk zor...

Blake*Griffin

• V.I.P
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1533
  • Acı, merhamet, aşk... ben bunları aşalı çok oldu.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Ekim 28, 2009, 10:42:56 ÖÖ »
Olur böyle kazalar :deli: rakip zaten maç öncesi geçen seneyi kutluyo almış gazı arkadan arkadan :deli:
Yıldızlar, gün boyu gizlendikleri yerlerinden çıkacaklar. Ve diğerlerinden biraz daha fazla parlayan o ışıklardan biri üzerinizden uçup giden uçağımın kanadındaki ışık olacak

KB24

• Legend Laker
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 2354
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : Ekim 28, 2009, 14:03:36 ÖS »
Açılış önemli,umarım bu şekilde gideriz.Maça dönünce morali bozuk rakibimize karşı sezonun ilk maçında galibiyetle ayrılmışız.Maç öncesi alınan yüzükler moral olmuştur kesinlikle.Kobe'de şov yaparak başlamış.Gasol'ün yokluğunda Odom'da iyi oynamış tutmamız iyi olacaktır her maç böyle oynarsa.Bynum zaten bu senenin formda ismi olacaktır.

Clippers'ta olmayan Griffin,kötü Baron önlerini kapadı işte..Gordon gelişiyor Kaman'da potaaltının etkili ismiymiş ama yetmemiş tabii güçlü rakibine..Baron'un bundan sonraki maçlarda daha düzgün oynamasını diliyorum..

LOS ANGELES LAKERS

Onur

• Draft
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 33
  • Jose
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : Ekim 28, 2009, 14:25:04 ÖS »
Tam gaz yola devam ediyoruz. Nazar değmesin. Bynum'un Gasol'un yokluğunda onu aratmaması beni çok sevindirdi. İnanıyorum ki Artest takıma alıştıkça daha iyi performans verecektir. İlk önemli maçındaki oyunu beni tatmin etti.

Black Mamba

• Stern'ün Çiftliği
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 324
  • Pierce'a 1 , Garnett'e 2 !!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : Ekim 28, 2009, 14:44:35 ÖS »
Maçı izlemedim yorumlardanda iyiki izlememişim diyorum. İlk galibiyetimizi aldık bakalım inşallah böyle devam eder. birde Bynum geliştirmiş kendini.

WiltChamberlain

• The Big Dipper
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1445
  • Evine hoşgeldin ANSWER
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : Ekim 28, 2009, 14:45:54 ÖS »
Clippers biraz kassa bu maçı alabilirdi. Bynum çok iyidi. Artest yine aynı hataları yapıyor. Şuta yükleniyor. Rockets'deki oyunundan pek bi fark göremedim. Ama yinede Lakers kazanmayı bildi.

İMZA LAKERS'DAN FAKAT KALP DAİMA SİXERS'DAN