Gönderen Konu: Magic Gecenin Maçı 2009-2010  (Okunma sayısı 5708 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Amar'e Stoudemire

• Lakers Çarşı Tüm Nba'ye Karşı
  • Hall of Fame
  • Nazar etme Ne olur çalış seninde olur...!!!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Celtics:94 Magic:96
« Yanıtla #200 : Ocak 29, 2010, 22:22:09 ÖS »
İyi de dediklerimin ne alakası var bunlarla ? Ben sadece senin ''kısa vadede'' değermiydi arkadaşlar sözüne açıklama yaptım.Senin dediklerine alakası yok.Uzun vadede çözüm bulmaları zordu,mutsuz 2 oyuncu aldılar ve başarı geldi onlarla beraber.O kadroyla zaten uzun vadede çözüm bulmaları zordu zaten.Gidipte Wade,james'i alacak halleri yoktu ya.
« Son Düzenleme: Ocak 29, 2010, 22:23:55 ÖS Gönderen: Amar'e Stoudemire »
Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

NAH BEAT LA...!!!!

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Hawks:86 Magic:104
« Yanıtla #201 : Ocak 31, 2010, 05:39:32 ÖÖ »
Howard Hawks'u Yıktı Geçti

Dün gece Boston Celtics'i süpüren Atlanta Hawks, bu gece Amway Arena'da konuk olduğu Orlando Magic karşısında fazla direnemedi.

Orlando 3. çeyrekle birlikte maçı kopartırken Atlanta'yı 104-86 mağlup etti.

Dwight Howard 31 sayı-19 ribauntla oldukça etkili bir maç çıkartırken, Vince Carter 7-2 şut isabetinde kaldı ve 6 sayı-3 ribaunt yaptı.

Rashard Lewis 17 sayı-3 ribaunt, Jameer Nelson 14 sayı-5 asist ve benchten gelen Ryan Anderson 16 sayı-5 ribaunt yaptı. Jason Williams ise maçı 8 sayı-7 asistle tamamladı.

Hawks'ta Joe Johnson 19 sayı-7 asist-6 ribauntla oynarken, Josh Smith 16 sayı-6 ribaunt-4 blok, Mike Bibby 10 sayı-3 asist ve benchten gelen Jamal Crawford 19 sayı yaptı.

ATL (30-16)     18     26     19     23      86
ORL (31-16)     21     28     28     27     104

http://www.nbaturka.net/nba/guenuen-maclar/3823-howard-hawksu-yikti-gecti.html

NbaTurka/KE
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Jason Terry

• Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
Ynt: Hawks:86 Magic:104
« Yanıtla #202 : Ocak 31, 2010, 09:21:47 ÖÖ »
Sakatlık felan diyoruz ama sevdiğim bi oyuncu olmasına rağmen Carter'ın bu halide hiç iyi değil sıradan bi oyuncudan farkı kalmamış gerçekten

Çevrimdışı TheRock

• Hall of Fame
  • beat la
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #203 : Ocak 31, 2010, 09:49:59 ÖÖ »
Carter 22 dakika oynamış zaten büyük ihtimalle yine sakatlığı zorladı onu omzundan sakatlanmıştı korumak için demiyorum ama hala atlatamadı o sakatlığı

Çevrimdışı Lordapo

• The Üstad
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Amar'e The King
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #204 : Ocak 31, 2010, 12:59:18 ÖS »
  All star (!) al horford maşallah howard ın altında ezilmekten kurtulamamış onu seçiceklerine daha
çok hak eden josh smith i seçseler daha adil olurdu neyse boş işler bunlar.Van guny aklına getirdi
nihayet howard ı kullanmayı keza carter ve nelson a güvenicekse Allah sonunu hayır etsin.

Felton-Chandler-Gallo-Amar'e-Turiaf

Çevrimdışı KB24

• Legend Laker
  • Hall of Fame
  • 09-10 NBA Champion: Lakers,MVP: Kobe!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #205 : Ocak 31, 2010, 17:29:53 ÖS »
Magic Howard'ı biraz hatırlayınca yeniden 2.liğe yerleşti,Howard gerçekten iyi bir oyun ortaya koymuş..Yalnız Carter'ın gidişatı hiç iyi değil,sezona iyi başlamışken bir türlü kurtulamadı şu sakatlık belasından,Play-Off zamanı Magic bir lider konusunda sıkıntı yaşar böyle giderse..Bir an önce kendini toplaması lazım Carter'ın..Lewis'te yavaş yavaş forma girmeye başlamış gözükmekte..Anderson'u da hatırlamış biraz Van Gundy neyseki..yalnız Redick olacak o Willaims değil..Reddick'te bu sene benchte önemli yer eidndi kendisine..

Hawks'ta potaltı oyuncuları bu maç çok etkisiz kalmış..Howard'ı da durduramamışlar..Horford özellikle çok suskun kalmış..Crawford ve JJ'de ekstra oynamayınca Magic karşısında yenilmekten kurtulamamışlar..Bu yenilgiyle Boston'a geçildiler tekrar..Valla Play-Off'ta başarı için onlarında istikrar sorununu aşmaları gerek..

CHAMPION LOS ANGELES LAKERS

Çevrimdışı Erman Toroğlu

• Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #206 : Ocak 31, 2010, 20:55:59 ÖS »
Carter ruhen emekli olmuş artık hükümetin bağkur zamlarını dört gözle bekleyen insanlar gibi kenardaki adamında takımda değişim yapmaya niyeti yok Van Gundy bağırmaktan başka bişey yapmıyor
Türkiye sizinle gurur duyuyor arkadaşlar

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Magic:91 Pistons:86
« Yanıtla #207 : Şubat 01, 2010, 04:54:48 ÖÖ »
Orlando The Palace'da Güldü

Detroit Pistons, The Palace of Auburn Hills'de konuk ettiği Orlando Magic karşısında son saniyelere kadar mücadeleyi elden bırakmadı ancak bu sefer kaybetti.

Orlando'ya ligde en ters gelen ekiplerden biri olan Pistons kötü günlerinde dahi yine maçı başa baş götürdü ancak 91-86 kaybetti.

Rodney Stuckey 18 sayı-7 asistle maçı tamamlarken, Jonas Jerebko 16 sayı-9 ribaunt, Rip Hamilton 14 sayı-4 asist, Tayshaun Prince 12 sayı-9 ribaunt ve Ben Wallace 4 sayı-9 ribaunt-3 blok yaptı.

Magic'de Dwight Howard 16 sayı-15 ribaunt-5 blok yaparken, Rashard Lewis 15 sayı-7 ribaunt-4 asist, benchten gelen J.J. Redick 17 sayı ve Mickael Pietrus 14 sayı yaptı.

ORL (32-16)     29     19     16     27     91
DET (15-31)     21     24     20     21     86

http://www.nbaturka.net/nba/guenuen-maclar/3836-orlando-the-palaceda-guldu.html

NbaTurka/KE
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Jason Terry

• Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
Ynt: Magic:91 Pistons:86
« Yanıtla #208 : Şubat 01, 2010, 05:09:46 ÖÖ »
Gordon sakatlığını atlatmamış bileğindeki sakatlığın etkisi belli oluyordu Kuester onda gereksiz inat etti bence ama kritik bi üçlük yolladı onuda söyleyeyim aynı gereksiz inadı Van Gundu yapıyor Carter'ı dinlendirmeleri şart yarardan çok zararı olmaya başladı

Çevrimdışı Danilo Gallinari

• Hall of Fame
  • 1>17
    • Profili Görüntüle
Ynt: Magic:91 Pistons:86
« Yanıtla #209 : Şubat 01, 2010, 05:36:00 ÖÖ »
Detroit şu haliyle bu kadar zorlamış ya pes Orlando'nun bu takıma karşı basketbol kompleksi var herhalde özetlere baktım son çeyrek ekstra basketler gelmese Orlando kaybediyormuş az daha maçı

Tags: