Gönderen Konu: Magic Off-Season 2009  (Okunma sayısı 991 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gilles Villeneuve

• ReNascenT
  • Editör
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1815
  • TR = Toronto Raptors
    • Profili Görüntüle
Magic Off-Season 2009
« : Mayıs 12, 2009, 21:30:46 ÖS »
Orlando ile ilgili yaz sezonu ve hamlelerin tartışılacağı bölüm..
Tags:

Gilles Villeneuve

• ReNascenT
  • Editör
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • TR = Toronto Raptors
    • Profili Görüntüle
Ynt: Magic Off-Season 2009
« Yanıtla #1 : Mayıs 12, 2009, 21:32:20 ÖS »
Orlando için kilit isim Hedo. Zaten hedo'nun kalıp kalmaması diğer hamleleri belirleyecek.

onun dışında söyleyeceklerimiz havada kalacak gibi duruyor. ama yine de cap durumu, sign&trade, hedo'ya yol verilmesi vs. gibi senaryoları dinleyebiliriz ;D

Blake*Griffin

• V.I.P
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 1527
  • Acı, merhamet, aşk... ben bunları aşalı çok oldu.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Mayıs 12, 2009, 21:51:28 ÖS »
orlando'da artık 2 pg var, biri nelson diğeri alston, bence hido'ya kontrat verilmeyecektir(istediği kadar yüksek anlamında) ki buda direk git demek olur. sonuçta bu iki oyuncu varken iyi yada kötü oyun elbet kurulur. hido'nun yerine 4 numaraya c.villanueva'ya 8-10 md verilip lewis'te etkili olduğu 3 numaraya çekilirse daha verimli olur gibi bence. c-villanueva hem rib.larda katkı veriyo hemde üçlük konusunda etkili bi uzun.
 howard-villanueva-lewis-nelson-alston 'da mantıklı bi beş bence, sonuçta hido 30'una geldi, c.vi'ye yatırım yapmak daha mantıklı gelebilir.
« Son Düzenleme: Mayıs 12, 2009, 21:54:38 ÖS Gönderen: Flo-Rida&T.I »

Hayatımda basketbol dışında hiçbir şeye hakettiği değeri vermedim, bundan mutsuz değilim çünkü hakediyordum ve şimdi bu sayede buradayım - Joe Johnson

Gilles Villeneuve

• ReNascenT
  • Editör
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • TR = Toronto Raptors
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Mayıs 12, 2009, 22:35:51 ÖS »
orlando'nun 8-10 verecek cap'i yok ki. hatta seneye 63md oluyor hedo'yu saymazsak. sınır 65 olsa, bir tek exceptionlarla kontrat önerilebilir.

Lordapo

• The Üstad
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 5694
  • For The Horde
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : Mayıs 12, 2009, 22:47:05 ÖS »
  Seneye büyük ihtimal hidayet yolcu ,valla şöle bir çözüm düşündüm olur mu bilemicem seneye hedo ile anlaşmazlar ise 63 m $ da kalıyor cap yane takım sahibi hedoyu sign and trade ile bir yerlere yollarsa dicemde sacto dışında talibi yok.Onlarda hedo ya 10 m $ civarı verseler cap leri 61 m $ a fırlıcak artı ilk 4 den seçmeleri olası ki seçicekleri çaylağa en az 4 m $ bayılacaklar kıl payı kurtuluyorlar cap ama şunu açık sölemem lazım hedo suz bir çözüm düşenecek otis artık.

Wade03

• Aydın Örs
  • Rookie
  • **
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 168
  • Yeter artık
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Mayıs 30, 2009, 20:02:39 ÖS »
orlando'da artık 2 pg var, biri nelson diğeri alston, bence hido'ya kontrat verilmeyecektir(istediği kadar yüksek anlamında) ki buda direk git demek olur. sonuçta bu iki oyuncu varken iyi yada kötü oyun elbet kurulur. hido'nun yerine 4 numaraya c.villanueva'ya 8-10 md verilip lewis'te etkili olduğu 3 numaraya çekilirse daha verimli olur gibi bence. c-villanueva hem rib.larda katkı veriyo hemde üçlük konusunda etkili bi uzun.
 howard-villanueva-lewis-nelson-alston 'da mantıklı bi beş bence, sonuçta hido 30'una geldi, c.vi'ye yatırım yapmak daha mantıklı gelebilir.
Bence yanlış düşünüyorsun  Hidayet sadece sadece oyun kuran birisi değilki.Aynı zamanda bu takımda bir şeyler yaratabilen tek oyuncu.Lewis,Howard,Redick,Lee hepsi bitirici oyuncular pozisyonu yaratırırsın onlarda sokar.Oyun sistemleride bu ama sadece şut atmak olmaz bir şeyler yaratabilen biriside lazım.Benım düşüncem Hido'yu bu yüzden tutmak zorundalar.Ha tutamazlar ise ona benze bir oyuncu getirmek lazım.Ayrıca Alston ve Nelson'a ne kadar güvenebilirsinki?
İmpossible İs Nothing

Blake*Griffin

• V.I.P
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 1527
  • Acı, merhamet, aşk... ben bunları aşalı çok oldu.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : Mayıs 31, 2009, 03:56:33 ÖÖ »
benim o yorumu yaptığım sırada hidayet tel tel dökülüyodu canım benim. normal sezon performansını playofflara yansıtamadığı için eleştiriyoduk o zamanlar ama şimdi magic onu tutmak için bayağ bayağ domalıcak helede önümüzde bi nba finalleri serisi olunca hido'nun reklam gittikçe artacaktır.

Hayatımda basketbol dışında hiçbir şeye hakettiği değeri vermedim, bundan mutsuz değilim çünkü hakediyordum ve şimdi bu sayede buradayım - Joe Johnson

Wade03

• Aydın Örs
  • Rookie
  • **
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 168
  • Yeter artık
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : Haziran 18, 2009, 17:32:28 ÖS »
İlk planımız hıdayetı tutmak benım görüşüm  tutacaz   ama  tutamazsak  bence ilk planımız  doğru  karar  verebilen,pas yeteneği  olan  bir  guard olmalı     (ki  hedo'nun  yerine  bir karar mekanızması olsun)  çünkü  lewis'e   3'e çekersek belkı savunma  açısında  daha iyi oluruz  ama ben  Lewis'ın hidayetin yapacaklarını yapabileceklerını  ınanmıyorum  bu yuzden  ıyı bır guard   sistemi  devam ettirir.Lewis'ten boşalan 4.numara ise bence    ribaund alan,savunma yapan  biraz da  orta mesefaden şut atabilen bır oyuncu  yeterlı.Bu ıkısınden bırısı (özellikle guard poziyonu )ıçın alston'u takasta kullanabılırız.Alan olursa tabi.
İmpossible İs Nothing

nash13

• Captain Fantastic#8
  • Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 847
  • 0-2-13-35-22-12-9-4-6-23
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : Haziran 18, 2009, 17:35:09 ÖS »
Off-Season'da tüm planları Hidayet'i tutmak üzerine olacak. Lüks vergisi ödeyecekler belki de. Tutamazlarsa Lewis Hidayet'in yaptığı gibi son çeyrek 1 numara oynayamaz, 6-7 asist yapamaz, yani karar mekanizması olamaz. Ama tutacaklardır Hido'yu. Bu takım 3-4 sene oynar tepeye.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

LebramJameson

• Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 505
  • Deli Oğlan!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : Haziran 18, 2009, 17:45:18 ÖS »
Lewis'in boru gibi kontratı ellerini kollarını bağlıyor.Alston'ı salmaları Hedo'yu elde tutmaları gerek.