Gönderen Konu: Mavericks Gecenin Maçı 2009-10  (Okunma sayısı 4258 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Blake*Griffin

• V.I.P
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 1527
  • Acı, merhamet, aşk... ben bunları aşalı çok oldu.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Mavericks:93 Clippers:84
« Yanıtla #10 : Kasım 01, 2009, 07:16:23 ÖÖ »
Kaman'ın arkasında ne Dampier ne Dirk ne Humphries durabildi, Bu sene cidden üstün bi oyun oynuyor. Orta mesafesini istenen seviyeye çekmiş takım playoff yarışında olursa batıda pivotlar arasına All-star'a göz kırpabilir

Hayatımda basketbol dışında hiçbir şeye hakettiği değeri vermedim, bundan mutsuz değilim çünkü hakediyordum ve şimdi bu sayede buradayım - Joe Johnson
Tags:

nAoNnGaEmLe

• Kaf_Kef
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1026
  • ‹^› ‹(•_•)› ‹^› -------------- ┌П┐(◣_◢)┌П┐
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : Kasım 01, 2009, 17:09:50 ÖS »
Dallas ın Los Angels sefası ;D
(torres gibi yorum yaptım:)
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Dünyanın anasını ağlatacak film

Trailer;

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Blake*Griffin

• V.I.P
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 1527
  • Acı, merhamet, aşk... ben bunları aşalı çok oldu.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : Kasım 01, 2009, 18:18:53 ÖS »
Maç hakkında fazla söyleyecek bişey yok 3. çeyreğin sonundan itibaren 12 sayıdan yakalayıp öne geçip çok basit hatalarla kaybettiğimiz bi maç oldu.
  Dallas'da bi üretim problemi vardı. Ona rağmen bizim hediyelerimizi geri çevirmediler.

Bizim açımızdan da tempoyu ne zaman yükselttik farkı yararttık diyebiliriz. S.Telfair'in 3. çeyrek sonunda topla hızlı çıkması ve drive etmesi hem Dallas savunmasını bozdu hemde bize kolay şut imkanları yarattı. Bu penetre işini Telfair becerebiliyoda Davis'mi beceremiyo ??

Tempoyu arttırarak oynamalıyız hatta preseason'da bu kadar iyi oynamamızın sebebide bu değilmiydi ??
 Şuanki kadroda Kaman'la, C.Smith ve Camby ile bunu yapamayız ama Griffin dönünce koşan uzunun farkı ortaya nasıl çıkıyor preseasonda gösterdi bize. Üstelik bu koşan uzunu çok iyi besleyebilecek, attırdıkça kendine gelebilecek yegane adam Davis'te daha yararlı olacak.

Dün gecede sınırlı bitiriciliği olan Camby'nin koşularını 2 pozisyonda da boş geçmeyen Davis onun gazıyla ardından üçlükte sallamıştı, işte kilit burda çözülüyo, bu yüzden Griffin acilen dönmeli...

Hayatımda basketbol dışında hiçbir şeye hakettiği değeri vermedim, bundan mutsuz değilim çünkü hakediyordum ve şimdi bu sayede buradayım - Joe Johnson

allen3

• Dr. J
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 373
  • BEAT L.A
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : Kasım 01, 2009, 18:38:56 ÖS »
Dallas kamanıda tutabilse çok dha farklı bir galibiyet alabilirdi ama tabi buda onlar için iyi bir sonuç...

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 14575
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : Kasım 01, 2009, 22:30:24 ÖS »
Dallas çok fazla efor sarfettiği Lakers maçı sonra Clippers karşısında oynaması gerektiği gibi oynadı ve kazandı. Derin bir bench extra katkılar kaldı ki çok eleştirdiğim Dampier'da son 2 maçtır verimli işler yapıyor. Yani ondan ''Bu kadarını yapsın yeter..'' dedirten katkılar ..
Eve Hoşgeldin Bebek

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Mavericks Gecenin Maçı 2009-2010
« Yanıtla #15 : Kasım 04, 2009, 06:03:00 ÖÖ »
İnanılmaz Bir Geri Dönüş

Mehmet Okur'lu Utah Jazz son çeyreğine 15 sayı önde girdiği maçta bozguna uğradı ve Dallas Mavericks'ten fark yedi.

American Airlines Center'da çok entresan bir maç olurken Utah Jazz, Dallas Mavericks karşısında son çeyreğe 67-52 önde girdi. ilk 3 çeyrekte 20 sayıyı göremeyen Dallas son çeyrekte rakip potaya 44 sayı bıraktı ve Dallas maçı 96-85 kazandı.

Dirk Nowitzki 40 sayı-11 ribaunt-5 asist ve 5 blokla müthiş bir maç çıkartırken, Jason Kidd 19 sayı-6 asist-5 ribaunt yaptı. Shawn Marion 10 sayı- ribaunt ve Jason Terry 10 sayı-5 ribaunt yaptı.

Utah'da Mehmet Okur 14 sayı-14 ribaunt-5 asistle double-double yaparken, Deron Williams 22 sayı-5 asist, Carlos Boozer 12 sayı-3 asist ve Andrei Kirilenko 12 sayı-5 ribaunt yaptı.

---------------------------------
NbaTurka/KE
Eve Hoşgeldin Bebek

P-Jack

• Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 785
    • Profili Görüntüle
Ynt: Jazz:85 Mavericks:96
« Yanıtla #16 : Kasım 04, 2009, 06:12:49 ÖÖ »
17-18-17 atmış Dallas ama son çeyrek 44 yani bu işte büyük terslik var maçı seyredemedim bişey diyemiyorum Dallas üç çeyrekte iyimi savunuldu yoksa ritimmi bulamadılar anlamadım ???

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : Kasım 04, 2009, 06:16:23 ÖÖ »
Utah hakkında Tugay yorum yapsın ne diyeyim şimdi ;D Ama Dallas beni hiç şaşırtmıyor ben daha yazın dedim ilginç bir kadro yapısı var çok can yakar diye ki hala diyorum taş gibi takım ..

Bu arada Naon kalkınca gülsün biraz ona malzeme vereyim ;

Utah da ne ilginç takım şimdide deplasmanda Dallas karşısında öndeler :deli:

;D ;D
Eve Hoşgeldin Bebek

Jason Terry

• Superstar
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 678
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : Kasım 04, 2009, 07:37:14 ÖÖ »
süper bi dönüş yapmışız gerçekten Gooden Clippers maçında tribündeki biriyle tartışmış herhalde ondan oynatmamışlar Nba ceza vericekmiş onun yokluğu bizim için kötü olur bugün bench derinliği açısından sıkıntı yaşadık Dampier'ı çok fazla kullanamıyoruz zaten
Finallere Gidiyoruz !

Gold

• Age Of Orton
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1596
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : Kasım 04, 2009, 15:34:43 ÖS »
Abi ne takımız ya gerçekten şu okuduklarımdan sonra bir gururlandım bi mutluluk geldi üstüme aslanım dirk be aç aç geliyoruz abi bu sezon sonunu da iyiye bağlarsak tamamdır.. Bravo be dallas.
asadfafasfasdasdasda..