Gönderen Konu: Mavericks Köşe Yazıları  (Okunma sayısı 513 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Amar'e Stoudemire

• Lakers Çarşı Tüm Nba'ye Karşı
  • Hall of Fame
  • Nazar etme Ne olur çalış seninde olur...!!!
    • Profili Görüntüle
Mavericks Köşe Yazıları
« : Ekim 02, 2008, 21:52:08 ÖS »
Arkadaşlar ilk yazım;

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Umarım beşenirsiniz..Eleştirilerinizi bekliyorum.
« Son Düzenleme: Mayıs 18, 2009, 12:37:00 ÖS Gönderen: Rasheed Wallace »

NAH BEAT LA...!!!!

Çevrimiçi Gold

• Age Of Orton
  • Hall of Fame
  • ....
    • Profili Görüntüle
Ynt: Mavericks Köğe Yazarları
« Yanıtla #1 : Ekim 03, 2008, 22:06:32 ÖS »
olamadı beklideââ?¬Â¦

Hafif bir hata olmuş burada..ha birde burada 2-Avery Jhonson..birde burada Nowitskiââ?¬â?¢yi..Daha doşrusu her yerde Nowitski demişsinde Nowitzki olacak..

Çevrimdışı Alperen Kaplan

• alperenbillups
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Bizim Basketbol Blogumuz
« Yanıtla #2 : Ekim 03, 2008, 22:18:49 ÖS »
İmla dan bahsetmiiş arkadaş.
www.benchinarkasi.blogspot.com

--------------------------------
Diz çökerek sürüneceğime ayakta ölmeyi tercih ederim,Cem Cengiz Karadağ!!!

• Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Ekim 03, 2008, 22:20:00 ÖS »
Düzeltmeye çalışacaşım..Saşolun....

NAH BEAT LA...!!!!

Çevrimiçi Gold

• Age Of Orton
  • Hall of Fame
  • ....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : Ekim 03, 2008, 22:28:43 ÖS »
İmla dan bahsetmiiş arkadaş.
Anlamış olsa gerek ?

• Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Ekim 03, 2008, 22:29:04 ÖS »

NAH BEAT LA...!!!!

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #6 : Ekim 04, 2008, 03:40:36 ÖÖ »
Burada aslında hata bende. Yazılarını kontrol edip koyan benim. Gözüm nereye bakıyorsa kontrl ederken. Bahane deşil ama bu aralar tam da bayram dönemine denk geldi inanılmaz yoşunluk vardı gözden kaçırmışımç Daha dikkatli oluruz hep beraber.
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Léon

• NBA Oyuncusu
  • Bi' tanesin..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : Ekim 04, 2008, 03:41:58 ÖÖ »
 Murat forumda da sürekli Nowitski yazıyordu,uyarma gereşi duymadım,alışkanlık felandır dedim..Yazıya da geçmiş ;D Neyse yorumunu yazarım tam okuyunca editleyerek.
''Gün gelecek Lakers bu çoğrafyanın en büyük takımı olacak ''
Adolf Hitler

Çevrimiçi Gold

• Age Of Orton
  • Hall of Fame
  • ....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : Ekim 04, 2008, 10:31:23 ÖÖ »

Çevrimdışı Kaan Mert

• L.James - Wade - Bosh
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Oth !!
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #9 : Ekim 07, 2008, 15:22:47 ÖS »
 Dallas hakkında sezon öncesi bir inceleme yaptım buyrun..

Dallas Sezon Öncesi Deşerlendirme

Gelenler:

Shan Foster, -G- (Draft),
Rick Carlisle ââ?¬â??Antrenör- (Indiana Pacers),
Gerald Green ââ?¬â??G- (Houston Rockets),
Jose Juan Barea ââ?¬â??G- (Sözleşme yeniledi),
DeSagana Diop ââ?¬â??P- (New Jersey Nets),
Antonie Wright ââ?¬â??G- (Sözleşme yeniledi),
Keith McLeod ââ?¬â??G- (Montepaschi Siena),
James Singleton ââ?¬â??F- (Tau Ceramica),
Devean George ââ?¬â??F- (Sözleşme yeniledi),

Gidenler:

Avery Johnson ââ?¬â??Antrenör- (Serbest)
Malik Allen ââ?¬â??F- (Milwaukee Bucks),

2008 Play-off ilk turunda Hornets'e elenmesinin ardından uzun süredir tartışılan Avery Johson'un görevine son verildi. Ardından ise bir yıl koçluşa ara veren Rick Carlisle ile anlaşmaya varıldı. Koç deşişiklişi ve takımın son iki yılda erkenden lige veda etmesi ile bu sezon önemli deşişiklikler beklenmekteydi Dallas'tan ancak öyle piyasayı sarsacak bir hamleleri olmadı.

Dallas'ın başarı grafişini bir çan eşrisi gibi düşünecek olursak 2006'da tepe yapmışlardı ancak Heat'e finalde kaybedilen andan itibaren sürekli takımda düşüş gerçekleşti. Normal sezonu süpürmüş olabilirler ancak Johnson'un koçluk kariyerine etki edecek kararlarıyla Golden State'e elendiler ve geçen sezon çalkantılı bir regular'ın ardından play-off'ta yine hüsranı tattılar. Dallas artık duraklama dönemini de geçti gerileme döneminde ki tam zamanında Avery'nin görevine son verildi. Carlisle'nin normalde oyuncularla ilişkileri pek iyi deşildir mesafeli davranır ancak yazın okuduşum bir kaç yazıda Kidd ve Nowitzki ile beraber vakit geçirdiklerini öşrendim. Kidd'e güveoyu kullanmış ayrıca Carlisle takımı ona emanet edeceşini belirtirken. Carlisle oldukça iyi bir seçenek ve Dallas için yeniden bir umut olabilir.

Dallas'ın off-season'daki en önemli hamlesi Diop'u tekrar takıma kazandırmak oldu bence. Kidd takası ile Nets'e gönderilen Diop serbest bırakıldıktan sonra tekrar eski takımı Dallas'a döndü. Diop savunmada oldukça önemli bir koz olacak Mavericks'te. Hücum yönü iyi olmasa da Dampier'ı bile kesebilecek bir isim. Pota altında fazla alternatifi yok Dallas'ın yani Dampier ve Diop'un arkasında Allen'ın da gitmesiyle undersize kalabilecek Bass var.

Bir de geçen sezonu felaket bir biçimde geçirmiş Green ile anlaştılar. Gerlad Green 2007 smaç şampiyonu olan. Garnett takası ile Boton'dan Wolves yolunu tutan Green burada 29 maç oynadıktan sonra Rockets'a takas edilmiş ve orada da yalnızca bir maça çıkmış ve oldukça kötü bir sezon geçirmişti. Şimdi Green'i takıma aktmak ne derece doşru bilemem. Boston zamanlarında iyiydi kıpırdanma vardı ve kendisine güveniliyordu ancak takasının ardından söndü Green. Daha 22 yaşında ve kazanılırsa faydalı olabilir takıma. Kariyeri şu ana kadar iyi olmasa da ikinci bir başlangıcı Dallas ile yapabilir.

Dallas'ın off-season öncesi önemli sorunlarından biri guard pozisyonundaki daralmaydı. Kidd'in arkasında o yokken sahada en azından top taşıyıp bir iki pas yapabilecek bir guard lazımdı takıma. Geçen sezon Tyronn Lue ile tamamlandı ancak onun da takımdan ayrılmasıyla burada açık meydana geldi. Öncelikle draft tercihlerini guarddan yana kullandılar ancak onu hemen kullanacaklarını söylemek zor zira Kidd'in arkasına iki önemli takviye geldi. Öncelikle 24 yaşındaki Barea ile 3 yıllık kontrat imzalandı. Barea iyi oyuncudur saf bir guarddır ancak koca bir sezon boyunca Kidd'in arkasında sırıtabilirdi ki akabinde McLeod ile anlaşmaya varıldı. McLeod önemli bir isim tecrübesiyle takıma önemli katkılar yapacaktır Kidd'in arkasından. Önemli bir hamle oldu onlar için.

Bunun dışında Singleton'u da aldılar. Rotasyonun daralması durumunda o da sezon içnide kullanılabilir. Eddie Jones'da takımda kalmış. Geçen sezon ortalama 20 dakika süre alıyordu ki aldışı süreye karşılık istatistikleri iyi deşildi. Bu sezon o kadar süre alamayacaşını düşünüyorum ama yine takıma tecrübesi ile benchten gelerek faydalı olacaktır. Bir de Josh Howard'ı da takasla postalamak için çok uşraştılar ancak bir türlü talibi çıkmadı paketlerde anlaşılamadı olmadı.

Dün Suns'u deşerlendirirken bahsetmiştim yaş sorunlarını. Bu dert Dallas'ın da başında. Yalnızca arka alan yani kısalarda bu sorun göze çapsa da yine de önem teşkil etmekte. Kidd ve Terry 30'lu yaşların içindeler. Bunun dışında yine McLeod 30'a merdiven dayamış brii. Bu sene idare etse bile seneye çatlamaya başlayacak bir arka alanı var Dallas'ın. Dallas için söyleyebileceşim bir de şu var ki oldukça önemli: bir altıncı adam çıkarabilmeleri. Ancak bakıyorum kadroya bri türlü bu görevi üstlenebilecek yada layıkıyla yerine getirecek birini göremiyorum. Stackhouse yaşlandı ve her geçen sezon istatistikleri düşmekte, bunun dışında yine sözleşme yenilenen George'un da bu kategori de çıkış yapabileceşini söyleyemem. Bir ihtimal Green olabilir ama işte dedişim gibi kendini yeniden bulması şart.

Dallas Carlisle ile toparlanabilir ve Batı'da yine tehlikeli bir takım olabilir. Ancak ilerleyen yaşlar sorun. Şampiyonluk için çok erken deşil çok geç bu saatten sonra. Dallas çekirdek kadrosu ile 2006'da o şansı yakalamış ama son adımı atamamıştı bundan sonra bir kez daha oraya çıkabileceklerini düşünmüyorum. Yine de play-off yapacaklardır ama gerisi gelir mi tahmin yapmak zor.

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap  Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Tags: