Gönderen Konu: NBA Dünyası -Haberler-  (Okunma sayısı 9163 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lordapo

• The Üstad
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Amar'e The King
    • Profili Görüntüle
Ynt: NBA Dünyası -Haberler-
« Yanıtla #310 : Şubat 04, 2010, 23:51:32 ÖS »
Başınız sağolsun Apo abi bu aralar camilara bu tip haberler çok geliyor.
Toprağı bol olsun değerli adamdı hatta efsane red holzman dan önce koçluk yaptı 50 lerdeki efsane takımın parçasıydı nur içinde yatsın :(

Felton-Chandler-Gallo-Amar'e-Turiaf

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Marbury Çin'de sahne aldı
« Yanıtla #311 : Şubat 06, 2010, 22:44:14 ÖS »
Marbury Çin'de sahne aldı

Eski NBA yıldızı Stephon Marbury, Çin Ligi’ndeki ilk maçına çıktı. Shanxi Zhongyu kulübüne transfer olan Marbury, ligde zor günler geçiren takımının yenilgisine engel olamadı.

Stephon Marbury, NBA'in en yetenekli oyun kurucularından biriydi. Ancak "sorunlu oyuncu" imajı, Marbury'nin kariyerine ağır bir darbe vurdu.

Bu sezon kendisine takım bulamayan Marbury, pekçok eski NBA yıldızı gibi Çin'in yolunu tuttu ve ligde zor günler geçiren Shanxi Zhongyu takımı ile sözleşme imzaladı.

Geçen sezon 22 milyon dolar kazanan Marbury, 1.5 aylığına sadece 100 bin dolar karşılığında kadrosuna katıldığı Shanxi Zhongyu ile ilk maçına çıktı.

Ancak 15 sayı - 15 asist ile oynayan yıldız basketbolcu, takımının yenilgisine engel olamadı. Marbury'nin amacı, Çin Ligi’nde play-off'a kalması imkansız görünen Zhongyu'da yeniden form tutup play-off döneminde şampiyonluk mücadelesi verecek bir NBA takımının kadrosuna katılmak.

Marbury, piyasaya sürdüğü adını taşıyan spor ayakkabıların da Çin pazarında tanıtımını yapıyor.

NtvSpor
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimiçi Flash-03

• Heat Fan
  • Hall of Fame
  • Susturacağız
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #312 : Şubat 06, 2010, 22:49:04 ÖS »
İstatistikleri fena görünmesede geçen yıl Bonzi Wells'in 35-10 civarında istatistiklerinde oynadığını bilmekte fayda var :D

Bu arada Wells'i küçümsediğim sonucu çıkarılmasın sevdiğim bir adamdır kendisi. Ama ligin kalitesi baya düşükmüş.

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Knicks'in eski yıldızı Carl Braun öldü
« Yanıtla #313 : Şubat 12, 2010, 03:35:13 ÖÖ »
Knicks'in eski yıldızı  Carl Braun öldü

NBA’de New York Knicks’in  efsane oyuncularından üst üste 5 kez All-Star maçına seçilen Carl  Braun, 82 yaşında öldü.

New York Knicks, geçen hafta ölen Hall of Fame üyesi Dick McGuire’ın  ardından Braun’un Florida’da ölümüyle takımın bir hafta içinde  iki eski yıldızını kaybettiğini açıkladı. New York Knicks Başkanı Donnie  Walsh, “Carl Braun New York Knicks’in ilk süper yıldızıydı.  1940 ve 50’lilerde New Yorklular için onu izlemek çok önemliydi. Gerçek  bir yıldızdı” dedi.

Braun, basketbolu bıraktığında 10.449 sayı ile takımın sayı  lideriydi. Halen de Patrick Ewing, Walt Frazier, Willis Reed ve Allan  Houston’ın ardından New York Knicks tarihindeki en çok sayı atan 5.  basketbolcu. Braun, 2 sezon Knicks’te oyuncu ve koç olarak görev  yapmış, 1961-62’de de NBA şampiyonu Boston Celtics’te kariyerini  noktalamıştı. 

TBF

Çevrimdışı KB24

• Legend Laker
  • Hall of Fame
  • 09-10 NBA Champion: Lakers,MVP: Kobe!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #314 : Şubat 12, 2010, 19:04:04 ÖS »
Knicks cephesinde ard arda büyük kayıplar yaşanması bu aralar gerçekten üzücü iki oyuncuyu da Allah Rahmet eylesin,Knciks camiasının d abaşı sağolsun..

CHAMPION LOS ANGELES LAKERS
Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Mehmet Okur İkinci Kez Baba
« Yanıtla #315 : Şubat 19, 2010, 19:36:02 ÖS »
Mehmet Okur İkinci Kez Baba

NBA takımlarından Utah Jazz'da forma giyen milli basketbolcu Mehmet Okur, ikinci kez baba oldu.

Basketbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Mehmet Okur'un eşi Yeliz Okur, Salt Lake City'de bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Melisa adında kızları olan Yeliz-Mehmet Okur çifti erkek çocuklarına Yiğit Mehmet adını verdi.

Açıklamada, bebeğin Pazartesi günü dünyaya gelmesi beklendiği ve Mehmet Okur'un bu gece oynanacak Golden State Warriors maçı için takımı Utah Jazz ile birlikte Oakland'a gittiği, ancak eşinin ikinci çocuklarını dünyaya getirdiği haberi üzerine milli basketbolcunun, Salt Lake City'e döndüğü bildirildi.

NtvSpor

Çevrimdışı Lordapo

• The Üstad
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Amar'e The King
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #316 : Şubat 20, 2010, 11:48:40 ÖÖ »
Allah analı babalı büyütsün babası gibi nba oyuncusu artı yıldızı olmayı nasip etsin.

Felton-Chandler-Gallo-Amar'e-Turiaf

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Yiğit Mehmet Okur'un ilk fotoğrafları
« Yanıtla #317 : Şubat 22, 2010, 19:08:37 ÖS »
 Yiğit Mehmet Okur'un ilk fotoğrafları

NBA’de Utah Jazz forması giyen Mehmet Okur, 19 Şubat’ta  dünyaya  gelen ikinci çocuğu Yiğit Mehmet nedeniyle  mutluluktan uçuyor. Yeliz-Mehmet  Okur çiftinin kızları  Melisa’nın ardından dünyaya gelen  ikinci çocukları Yiğit  Mehmet’in ilk fotoğrafları Mehmet Okur’un   internet sitesinde yayınlandı.

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap
http://www.nbaturka.net/index.php/haberler/1-nba-haber/4114-yigit-mehmet-okurun-ilk-fotograflari.html

NbaTurka/TBF

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Maceo Baston, Avrupa’ya geri döndü
« Yanıtla #318 : Mart 02, 2010, 19:12:08 ÖS »
Maceo Baston, Avrupa’ya  geri döndü

Indiana Pacers tarafından serbest bırakılan ve Detroit Pistons’ta da  kontrat bulamayan Maceo Baston, Avrupa’ya geri döndü.

Ukrayna’da geride kalan 18 haftada aldığı 17 galibiyetle lig liderliğini  elinde bulunduran Budivelnyk, Maceo Baston ile sezon sonuna  kadar anlaşmaya vardı. 35 yaşındaki tecrübeli oyuncunun aylık 30.000  euro alacağı belirtildi.

NCAA’de Michigan forması giyen ve özellikle Maccabi Tel Aviv forması  altında Euroleague’de bir çok başarı yakalayan Baston, geçtiğimiz  sezonu 2.6 sayı- 2.0 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

TBF

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Juve ve Fiat'ın genç varisi NBA maçına "el attı"
« Yanıtla #319 : Mart 12, 2010, 19:33:37 ÖS »
Juve ve Fiat'ın genç varisi NBA maçına "el attı"

Raptors'ın son saniye basketiyle kaybettiği Lakers maçında son dakikada Raptors atağını topa vurarak kesen Juventus ve Fiat'ın varisi Lapo Elkann, basketboldan "fazla anlamıyorum" diyerek özür diledi.

Los Angeles Lakers'ın önceki gün Toronto Raptors'ı 109-107 yendiği maçın son iki dakikasında Raptors'ın da maça ortak olduğu anda ortaya çıkan ve Raptors hücumuna engel olan Lapo Elkann hem İtalya'da hem de NBA'de güne damga vurdu.

Fiat ve Juventus'un varislerinden olan Lapo Elkann, maçın son anlarında Raptors'dan Jose Calderon'ın saha dışına çıkan topa müdahale etmesine izin vermeyerek topa vururken Kanada ekibinin olası bir hücumdan sayı şansı yakalamasına izin vermemişti.

Kobe'nin son saniye basketiyle maçı kazanan Lakers'ın avantajına olan bu hareketiyle İtalya'da ve NBA'de günün konusu olan 32 yaşındaki Elkann, New York doğumlu. Fiat Başkanı ve Juventus'un sahibi olan Gianni Agnelli'nin torunu olan Elkann, bir dönem Ferrari ve Maserati'nin pazarlama işlerinden sorumluyken 2003'ten beri Fiat Pazarlama Müdürlüğünü yürütüyor.

Lakers-Raptors maçında yaptığı topa vurma hamlesiyle özellikle Kanada'da büyük tepki çeken Elkann, yaptığı açıklamada "İstemeden de olsa Lakers adına gerçekleştirdiğim defansif oyundan ötürü özür dilerim. Bir İtalyan olarak iki İtalyan'ın olduğu Raptors'ın kazanmasını isterdim" dedi.

Bir futbol adamı olduğunu ve basketboldan çok futboldan anladığını ifade eden Elkann, Staples Center'daki hatalı hamlesinden sonra salonda yer alan taraftarların da tepkisiyle karşılaşmış ve onlara dönerek kolundaki Juventus dövmesini göstermişti.

NtvSpor

Tags: