Gönderen Konu: NbaTurka.Net 1 Yaşında  (Okunma sayısı 995 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 14648
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
NbaTurka.Net 1 Yaşında
« : Eylül 30, 2009, 07:05:53 ÖÖ »
En resmisinden 20 Eylül 2008'de NbaTurka.Net adım atmış yeni hayatına. 1 yılı devirmişiz yani. MJ söylemişti ''1. yıl için bir yazı yazmayacak mısın ?'' diye .. Vallahi zaman su gibi akıp geçiyor dile kolay 1 yılı devirdik ..

Acısıyla tatlısıyla derler ya onun gibi oldu cidden. Hani ne badireler atlattık kaç kere sil baştan yaptık .. ''Ulan bu sefer işler rayına oturdu..'' derken pat forum gitti, sıfırdan tekrar başladık yapmaya. ''Aha şimdi rahatladık..'' derken bir kez daha sarsıldık bu sefer forum 2 ay geriye gitti.

Anasayfa ve forum konusunda özellikle ilk 6 aylık diliminde yaşadığımız sıkıntıyı herkes biliyor. El ele verdik bir şekilde üstesinden kalktık. Bu süreçte adam olanlarıda tanıdık olmayanlarıda tanıdık. Duyduğu her müzikle oynama heveslisi dansözleride gördük, biz bize yetersiz arkadaş diyenleride gördük.

NbaTurka aslında NBA sitesinin ötesinde ''Hayat Dersi'' gibi oldu. Bu sitede çok iyi dostluklar kuruldu. Buluşmalar oldu, msn de sabahlamalar, telefonda konuşmalar, kontörler bitene kadar inadına mesajlar .. 1 yıl önce hayatımızda olmayan bazı insanlar 1 yıl sonra hayatımızda çok önemli yer teşkil etti. Ki bazılarımızın dostlukları 1 yıl evvelinden de önceydi.

Kah ağladık kah güldük derler ya işte aynen öyle. Mutluluğu paylaştık, fikirleri çarpıştırdık yeri geldi güldük eğlendik yeri geldi epey bir gerildik. Kavgalarımız oldu savaşlarımız oldu her şeyden öte insanı, insan yapan değerlerimizin farklılıkları ortaya çıktı.

Biz bu farklılıklara rağmen bir arada olabiliyorsak bu da sağlam dostlukların köprüsü oldu.

Çok da fazla uzatıp kimseyi sıkmaya niyetim de yok. Topic açık daha da gerekirse yazarız bir şeyler. Herkes duygu ve düşüncelerini paylaşabilir.

1 yılı deviren NbaTurka'da neler gördüğünü, neler olduğunu, neler olması gerektiğini yazarsınız. Burası hepimizin diyerekten yola çıktık hala öyle hala herkesin sitesi burası hala herkesin 2. evi burası.

Yazın arkadaşlar ;

Neler yaşadığınızı bu siteye nasıl baktığınızı hoşnut olduğunuz ya da olmadığınız şeyleri yazın. 1 yaşına girmiş bir sitenin artıları kadar var olan eksiklerini yazın.

Tatlı tatlı özeleştirimizi de yapalım burda. Beni de eleştirin, Ender'i de eleştirin, Doktoru, Berkan'ı, MJ'yi, Apo'yu .. NbaTurka yönetimini eleştirin. 1 yıl da ne umdunuz ne buldunuz ve bizi şuan olduğumuzdan daha iyi yerlere götürecek fikirleriniz varsa onları yazın.

Uzun lafın kısası ;

NBATURKA.NET 1 YAŞINDA ..
KÖPEKLER HAVLAR AMA İNSANLAR NEFES ALMAYA DEVAM EDER ..
No Comment

Yağız

• The Truth!
  • Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 728
  • Kendine Gel Celtics..!
    • Profili Görüntüle
Ynt: NbaTurka.Net 1 Yaşında
« Yanıtla #1 : Eylül 30, 2009, 10:48:30 ÖÖ »
Öncelikle Kemal abime teşekkür etmek istiyorum herşey için,

Benim bu değerli ekip'i tanımam 1 yılı geçti yanılmıyorsam 3 oldu her neyse iyiki tanımışım ama çünkü bu ekipte öyle insanlar varki hepsi birbirinden değerli insanlar abilerimiz olsun kardeşlerimiz olsun aramıza yeni katılan arkadaşlar olsun herkezin yeri ayrı sabahlara kadar msn'de toptu sohbetlerimiz konuşmalarımız msjlaşmalarımız kemal abi yukarda belirtmiş zaten iyi günlerimiz kötü günlerimiz oldu ama hep birbirimize destek olduk yapılan haksızlıklara göğüs gerdik arada tatlı sert vs tartışmalar olmuştur sonuçta burası forum herkezin hataları olabilir biz hiç bir zaman büyüklerimize saygısızlık yapmadık yapmayızda burada bir çok şey öğrendik ÖĞRETTİK sağolsun abilerimiz sayesinde oldu herşey sonra aile olduk birbirimizle şakalaşmalarımız takılmalarımız oldu yani fazla uzun yazmaya gerek yok burada olmaktan çok mutluyum ve bu dünyadan göçmedikçe burada olmak istiyorum buluşmayıda unutmamak gerek çok güzel bi buluşma olmuştu bi kaç arkadaşımız katılamasa'da nice mutlu buluşmalara NBATURKA uzun lafın kısası İYİKİ VARSINIZ..

Saygılar Sevgiler.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Flash-03

• Heat Fan
  • Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 847
  • D-Wade
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Eylül 30, 2009, 14:53:27 ÖS »
Bu tarz konuşmalar yapmayı pek beceremeyen bir insanım bunu yazana kadarda bir sürü şey yazdım sildim. Ama en sonunda ne kadar saçmalasamda bu topic altında hoşgörüleceğimden emin oldum.

NBATurka gerçek bir aile. Tartışmalar-atışmalar oldu. Zaman zaman sinirler bozuldu birçok kişinin forumdan ayrılıyorum dediğini okuduk,duyduk. Ama forumu gerçekten sevenler buradan kopadı çünkü ailelerde insanlar birbirlerinin vazgeçilmezleridir.

Çevresinde birçok kişiye anlatamadığı dertlerini sıkıntılarını buradaki arkadaşlarına anlatanlar oldu. Bu kadar bela varken insanlar birbirine evinin kapısını açtı, birbirinde kaldı. Çünkü ailelerde insanlar birbirlerine güvenir.

Sabahlara kadar sohbet edip gülüp eğlendik. Bana hiçbir zaman sabahlara kadar sizlerle muhabbet etmek sıkıcı gelmedi. Çünkü ailelerde insanlar birbireriyle vakit geçirmekten zevk alır.

Forumun silindi,mesajlar gitti. Günlerce kapalı kaldı site. Anasayfadan yararlanılamadı. Ama kimse 'yahu hergün sitenin gelmesinin yolunu mu gözleyeceğim ' diyerek arkasını dönmedi. Çünkü ailelerde insanlar birbirlerinin iyi günde de kötü günde de yanında olur.

Daha çok şey yazılabilir bu forumla ilgili çünkü aile kavramı hakkında çok şey üretilir. Bende Yağız abi gibi nokta koyayım. İyi ki varsın NBATurka.

MJ_23

• Majesteleri
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 3071
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Eylül 30, 2009, 16:26:29 ÖS »
Acısı tatlısı kavgası gürültüsü buluşması gırgırı şamatasıyla kocaman bir yılı çok çabuk geçirdik nasıl geçti bu 365 gün (daha fazla da işte...) şaşıyorum çok hızlı geçti sanki zaman. Forumun ortasında, yönetim içinde vs çok kez sert tartışmalar yaşandı ancak biz yine de dağılmamayı başardık ve bugünlere geldik, çok sıkı arkadaşlıklar kuruldu.

En önemlisi istikrarlı çizgiyi yürüterek Kemal abinin gösterdiği çaba sayesinde en güncel NBA haber sitesi olarak yolumuza devam ediyoruz insanların bizden haberi oldukça çok daha iyi, hakettiğimiz yerlere geleceğimize inanıyorum.

NBATurka.Net bir yaşında daha nice yeni yaşlara, buluşmalara.
« Son Düzenleme: Eylül 30, 2009, 16:29:34 ÖS Gönderen: MJ_23 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

NOH

• Felsefe Taşı
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1542
  • 2 tip kadın vardır. Michelle ve diğerleri...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : Eylül 30, 2009, 18:18:36 ÖS »
Uzun uzun bir şey yazmayacağım. Sadece şunu söylemek istiyorum; bu site de, sitedeki dostluklarımız da çok değerli benim için. Herkes farklı bir renk, herkes ayrı değer. Tek tek yazardım ama gerek duymuyorum siz biliyorsunuz zaten. Gürültümüzle, patırtımızla, geyiklerimizle nice seneler geçireceğimize inanıyorum. İyi ki bu siteye üye olmuşum. İyi ki böyle önemli dostluklar edinmişim. Bu konuda şanslı hissediyorum kendimi. Herkese saygılar, sevgiler.
« Son Düzenleme: Eylül 30, 2009, 18:24:12 ÖS Gönderen: Alper Potter »
''Benden fazlasını bekleme... Bu devri ben yaratmadım ki, devrim saklı hakkım!''

Gold

• Age Of Orton
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1599
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Eylül 30, 2009, 19:13:15 ÖS »
Fazla birşey demeye gerek yok.. Eziyoruz adeta iyi olan biziz her yönden.

Yönetim den şikayetciyim kardeşim admin mod falan ne bu yav aaa.. oahohahaodho. :P
asadfafasfasdasdasda..

Kaan Mert

• Someday
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1257
  • Oth !!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : Eylül 30, 2009, 19:44:45 ÖS »
 Cidden bir yıl olmuş yaa.. İlk aylarda az zorluk çekmedik ama birlik olup üstesinden geldik ve bugünlere ulaştık. Zaten kaliteli işini bilen bir ekibimiz vardı fire vermeden de yolumuza devam ediyoruz. Burda kurulan dostluuklar arkadaşlıklar klavye başı arkadaşlıkları da olmadı. Harbi arkadaşlıklar, dostlar elde ettik. Amaç belki basketboldu ama biz birçok şeyi paylaştık. Nice senelere..

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Mustafa

• Metropol Sorumlusu
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1011
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : Eylül 30, 2009, 19:46:09 ÖS »
ne yazsam bilemedim. ruh halimde bozuk maglup gidiyoruz kemal agabey :deli: Bircogumuz 2-3 senedir tanısıyoruz zaten. burada da cok kisiyle tanıstık, samimi olduk, adanalı arkadasla bulustum. seneye bende gelecem merak etmeyin diyerek bi dip not duseyim. huseyin, kaan mert, ke, alper beker, fatih, mj, ribozom, suha, ender, yagız, barıscan ve su anda diger aklıma gelmeyen arkadaslar iiki varsınız, iiki tanısmısız bu guzel ortamda. kendinize iyi bakın.

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 14648
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : Eylül 30, 2009, 22:58:01 ÖS »
Valla dün gibi aklımda yani açtığımız zamanlar 1 yıl dile kolay  :P
Bu arada askere giden üyelerde oldu mesela Sertaç gibi sırada asker olacaklar var Salim, Bülent en nihayetinde ben de gidecem .. İnsanlar umarım gidip geldiklerinde yine aynı şekilde siteyi bulurlar.
No Comment

TheRock

• Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 2414
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : Ekim 01, 2009, 05:19:48 ÖÖ »
burdaki insanların ortamlarına bayılıyorum :D siteyi herkes sahipleniyor ben girmeyince kendimde eksiklik hissediyorum :) arasıra kavgalara şahit oluyoruz ama tadından yenmeyen bi sohbet var forumda emeği geçenlere teşekkürler :)