Gönderen Konu: NbaTurka.Net 1 Yaşında  (Okunma sayısı 989 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zekeriya Randolph

• RudyCan
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1643
  • ²²
    • Profili Görüntüle
Ynt: NbaTurka.Net 1 Yaşında
« Yanıtla #20 : Ekim 03, 2009, 19:45:17 ÖS »
Kıralsın, kıralım, kıralız ulan var mı ötesi, var mı böyle dostluk.
Büyüklerimiz, ke, salim abi, bülent abi. Yasitlarımı sayamıyorum bıle öyle insanlar var ki en zor anında bile yardima kosmaya hazır dost diyebilecegin nice arkadas.
Telefondan da yazılmıyor ki arkadas doya doya her seyi yazalim :deli:
Nice nbaturkalı senelere insallah.
« Son Düzenleme: Ekim 03, 2009, 20:59:12 ÖS Gönderen: Charles Barkley »

Red Auerbach

• YgT-11
  • Yönetici
  • Rookie
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 189
  • Bu sene şampiyon görelim sizi...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : Ekim 12, 2009, 02:49:35 ÖÖ »
Yazacak  o  kadar çok şey var ama kısaca bir özet geçeyim ben. Zaten Kemal abimiz uzunca yazıvermiş sağolsun elleri dert görmesin.  :)

Burayı ve burada ki herkesi gerçekten, içten ve samimi duygularımla çok ama çok seviyorum. Burada ki arkadaşlığı, dostluğu ben daha önce hiç bir yerde görmedim. İyi ki buradayım,  iyi ki sizlerleyim ve iyi ki sizlerde buradasınız hepinize bu ortamdan dolayı teşekkür ediyorum.

İnşallah bu sitenin 20. yılını bile  hep beraber dim dik ayakta tam kadro hiç bir eksik olmadan  kutlayacağız bunu gerçekten çok isterim ve öyle olacağına inanıyorum...

Biraz geç oldu bu yazıyı yazmam ama geç olsun güç olmasın. Sonuç olarak yazmış bulunmaktayım işte.. :D :P
« Son Düzenleme: Ekim 12, 2009, 02:53:40 ÖÖ Gönderen: Challenger »

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 14586
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : Ekim 12, 2009, 03:00:11 ÖÖ »
Valla kemik bir kadrosu var sitenin buluşması oldu şusu oldu busu oldu. Zaten hangi şartlarda nasıl bir araya geldiğimiz ve yine hangi şartlarda nasıl ayakta kaldığımız ortada ..

Şimdi en büyük hayalim zaten yıllar geçsede sitenin aynı kadroyla devam etmesi .. Aramızda ben dahil askere gidecek olanlar var. Askerlik biter ama site hep aynı kalır. Bunu da başaracak güçte zaten bu sitede. Askerlikten dolayı ayrılan arkadaşlar geldiğinde yine aynı şekilde burayı bulmalı ki bulacakta ..

Zaten o zaman büyük iş başarmış oluruz diye düşünüyorum ..
No Comment

NOH

• Felsefe Taşı
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1542
  • 2 tip kadın vardır. Michelle ve diğerleri...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : Ekim 12, 2009, 12:31:29 ÖS »
Askere gidenler olduğunda bayrağı yaşı daha küçük ya da askerliğini yapmış üyeler devralacak ;D Biz geniş bir kadroyuz kısa süreli eksikler devamlılığımıza engel olmaz. Hepimiz üzerimize düşeni yaparız ;D
''Benden fazlasını bekleme... Bu devri ben yaratmadım ki, devrim saklı hakkım!''

Gil-Zero

• I Am Legend
  • Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 630
  • Durant..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : Ekim 12, 2009, 18:14:56 ÖS »
3 senedir forumlardayım hep.Kemal abiyi tanıyorum bayadır.O nereye gidiyorsa oraya gidiyorduk.Onun gittiği yerlerde basketbol adına doyurucu tartışmalar oluyor.Bıraktığı yerlerde hep off topic konuşuluyordu.Bir senedir buradayım.Arkadaşlıklar,ortam,site gerçekten çok güzel.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Every Team need a hero,every hero need a team

Torres # 9

• Yönetici
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 463
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : Ekim 12, 2009, 19:23:05 ÖS »
Çift haneleri görmek dileğiyle...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

nash13

• Captain Fantastic#8
  • Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 847
  • 0-2-13-35-22-12-9-4-6-23
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : Ekim 15, 2009, 15:47:36 ÖS »
İnternetim sorunlu, okulum ağır vs. vs. Siteyi ve bazı sorumluluklarımı maalesef yerine getiremiyorum. NbaTurka bir yaşına girmiş, helal olsun. 0 dan alınarak bu kadar iyi bir site yaratılamaz diye düşünülebilir fakat, 'inanç ve güven' kavramlarının varlığının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlıyoruz.. Devam, devam..
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

allen3

• Dr. J
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 375
  • BEAT L.A
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : Ekim 30, 2009, 04:29:11 ÖÖ »
1 sene ara verdik sıkıldım ama burda döndüm bütün yöneticileri kutlarım böyle bir site için...

Tolga

• Los Spurs
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 393
  • The Admiral
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : Kasım 01, 2009, 16:35:39 ÖS »
Uzunca bir aradan sonra yazıyorum arkadaşlar ;D

Öncelikle umarım hepiniz iyisinizdir . Bir süre ayrı kaldık . Bu biraz daha devam edecek malesef . Malum bu sene sınava gireceğim . Bilgisayarlarımın arka arkaya bozulmasına bir de sınav eklenince evde bilgisayar-internet olayı Haziran ayına kadar iptal olmuş oldu .

Yokluğumda askere giden ya da gidecek olan arkadaşlar varsa onlara hayırlı tezkereler diliyorum . Doğumgünü olan arkadaşların yeni yaşlarını kutluyorum .

Son olarak sitemizin 1. yılını büyük bir mutlulukla tebrik ediyorum . Gerçekten nasıl geçtiğini anlayamadık . Yukarıda bir kemik kadrodan bahsedilmiş . Elimden geldiğince o kadronun aktif bir parçası olmaya çalıştım . Yokluğumda beni unutuyum falan demeyin sakın ;D İlk başladığımız günden beri çizgimizden hiç sapmadık . Süper bir şekilde devam ediyoruz . Nazar değmesin . Ayrıca yeni temayı çok beğendim . Gerek ana sayfa gerek forum görsel açıdan çok hoşuma gitti . Son olarak Spurs'lü arkadaşları bu sene yalnız bıraktığım için özür dilerim . Şampiyon kutlamasına yetişirim heralde :P

Hepiniz kendinize iyi bakın . En kısa zamanda görüşmek dileğiyle .

( Ankara'ya gelecek olan varsa bana telefonla ulaşsın . Misafirleri nasıl ağırladığımdan bahsetmeme gerek yok heralde  :P 8)  )
« Son Düzenleme: Kasım 01, 2009, 16:39:51 ÖS Gönderen: Tolga »

NOH

• Felsefe Taşı
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1542
  • 2 tip kadın vardır. Michelle ve diğerleri...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : Kasım 01, 2009, 18:02:05 ÖS »
Sömestırda Barış'la gelip Fatih ile sana ders çalıştıracaz ;D
''Benden fazlasını bekleme... Bu devri ben yaratmadım ki, devrim saklı hakkım!''