Uzunca bir aradan sonra yazıyorum arkadaşlar
Öncelikle umarım hepiniz iyisinizdir . Bir süre ayrı kaldık . Bu biraz daha devam edecek malesef . Malum bu sene sınava gireceğim . Bilgisayarlarımın arka arkaya bozulmasına bir de sınav eklenince evde bilgisayar-internet olayı Haziran ayına kadar iptal olmuş oldu .
Yokluğumda askere giden ya da gidecek olan arkadaşlar varsa onlara hayırlı tezkereler diliyorum . Doğumgünü olan arkadaşların yeni yaşlarını kutluyorum .
Son olarak sitemizin 1. yılını büyük bir mutlulukla tebrik ediyorum . Gerçekten nasıl geçtiğini anlayamadık . Yukarıda bir kemik kadrodan bahsedilmiş . Elimden geldiğince o kadronun aktif bir parçası olmaya çalıştım . Yokluğumda beni unutuyum falan demeyin sakın

İlk başladığımız günden beri çizgimizden hiç sapmadık . Süper bir şekilde devam ediyoruz . Nazar değmesin . Ayrıca yeni temayı çok beğendim . Gerek ana sayfa gerek forum görsel açıdan çok hoşuma gitti . Son olarak Spurs'lü arkadaşları bu sene yalnız bıraktığım için özür dilerim . Şampiyon kutlamasına yetişirim heralde

Hepiniz kendinize iyi bakın . En kısa zamanda görüşmek dileğiyle .
( Ankara'ya gelecek olan varsa bana telefonla ulaşsın . Misafirleri nasıl ağırladığımdan bahsetmeme gerek yok heralde

)