Gönderen Konu: Raptors Gecenin Maçı 2009-10  (Okunma sayısı 4598 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Raptors Gecenin Maçı 2009-10
« : Ekim 29, 2009, 05:05:40 ÖÖ »
Hedo'lu Toronto LBJ'li Cavs'i Devirdi

Cleveland Cavaliers'a bir darbe de Air Canada Centre'da Toronto Raptors'tan geldi ve Cavaliers ilk 2 gecede içerde-dışarda oynadığı 2. maçıda kaybetti.

Cavaliers sezona beklenmedik derecede kötü bir başlangıç yaparken dün Celtics'e, bugün de 101-91'lik skorla Toronto Raptors'a boyun eğdi.

23 sayı-12 asist-11 ribauntla triple-double yapan LeBron James'in performansı takımına yetmezken, Hidayet Türkoğlu 12 sayı-7 ribaunt-3 asist yaptı.

Andrea Bargnani 28 sayı-5 ribauntla oynarken, Chris Bosh 21 sayı-16 ribaunt ve Marco Belinelli 10 sayı yaptı.

Cavaliers'ta Shaquille O'Neal 12 sayı-7 ribaunt, Anthony Parker 12 sayı-5 ribaunt ve Mo Williams 16 sayı-6 ribaunt yaptı.

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

-------------------------------------
NbaTurka/KE
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı nAoNnGaEmLe

• Kaf_Kef
  • Hall of Fame
  • ‹^› ‹(•_•)› ‹^› -------------- ┌П┐(◣_◢)┌П┐
    • Profili Görüntüle
Ynt: Cavaliers:91 Raptors:101
« Yanıtla #1 : Ekim 29, 2009, 05:11:46 ÖÖ »
Toronto beni çok şaşırttı. Hazırlık maçlarından sonra bu performansı hiç beklemiyordum ama Cavs ın yorgun olabileceğini düşünerek kabul edilebilir diyorum:)
2. çeyreğine bakabildim sadece, o çeyrekte Bargnani ve Belinelli şov için sahadaymış. Resmen terör estirdiler. 3. çeyrek fena yaklaştı Cavs ama Toronto sonradan çok iyi toparlandı.
Hedo şimdilik şut atmaya çekiniyor yeni takımında. Jack ve Belinelli bile ondan cok şut kullandı. Hazırlık maçlarında da fazla atmıyordu. Aslında takımı oynatmaya çalışmaktan cok şutlarına önem vermeli bence. Calderon ne güne duruyor ;D
Bargnani nin özel gecesiydi ve Toronto ya güzel bir galibiyet geldi...

Cavs lı arkadaşlar James in insan oldugunu düşünüp biraz yardım etmeye başlasa güzel olacak. Mo tatil bitti evladım ;D
Dünyanın anasını ağlatacak film

Trailer;

Çevrimdışı Kaan Mert

• L.James - Wade - Bosh
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Oth !!
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #2 : Ekim 29, 2009, 05:13:00 ÖÖ »
 Toronto'da parçalar yerie oturmuş gibi en azından sezonun ilk maçında kimse sırıtmadı ve herkes görevini sonuna kadar yerine getirdi. LeBron'a maç sonunda maçı ikram etmek için türlü bir kaç oyun denense de Raptors iyi oynadığı maçın hakkını galibiyetle aldı ve sürpriz bir şekilde Cavs galibiyeti ile sezonu açtı.

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap  Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Çevrimdışı Torres # 9

• Yönetici
  • NBA Oyuncusu
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Ekim 29, 2009, 05:15:05 ÖÖ »
Bargnani çok iyi bir yaz dönemi geçirmiş, belli etti kendini. Yanına gelen vatandaşı ile birlikte güzel maçlar izlettireceğinin sinyalini de vermiş oldu.

Çevrimdışı JoseCalderon

• Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : Ekim 29, 2009, 06:07:43 ÖÖ »
Cavaliers dün gece Boston karşısında hırpalandı bugünde deplasmana çıktılar biz bu avantajı iyi değerlendirdik ama hakkımız yenmesin takım çok iyi mücadele etti sadece Cavaliers'ın yorgunluğu değildi galibiyetin nedeni Cavaliers zaten hiç hazır değil Bargnani eşleşme sorunu yarattı ayaklarıda hızlı onu iyi kullandık
defol git Colengelo

Çevrimdışı TheRock

• Hall of Fame
  • beat la
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Ekim 29, 2009, 07:13:35 ÖÖ »
Toronto ya zaman lazım diyorduk ama Cleveland a daha çok zaman lazım henüz taşlar yerine oturmadı takımda hücumda daha iyi olmaları gerekirken çok dağınıklar Mo Williams ın rakamları iyi gibi gözüküyor ama resmen takımı baltalıyor

Çevrimdışı Blake*Griffin

• V.I.P
  • Hall of Fame
  • Acı, merhamet, aşk... ben bunları aşalı çok oldu.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : Ekim 29, 2009, 08:38:58 ÖÖ »
Toronto hücumları soldan soldan bastı Cavs'ı :deli:

Bargnani'nin Triano geldikten sonraki maç başı ort. 19 sayı 6 ribauntmış, bu sene bu ort. görürsek, Bargnani'ye şaşırmayalım.

Yıldızlar, gün boyu gizlendikleri yerlerinden çıkacaklar. Ve diğerlerinden biraz daha fazla parlayan o ışıklardan biri üzerinizden uçup giden uçağımın kanadındaki ışık olacak

Çevrimdışı Sam Presti

• Captain Fantastic#8
  • Hall of Fame
  • Hadi. Orlando'daki gibi..!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : Ekim 29, 2009, 12:11:05 ÖS »
Cavaliers kabus gibi başladı sezona, 0-2'nin başka bir açıklaması olamaz ama lig uzun, 80 maç oynanacak daha. Cavs'te Shaq etkisiz, Z etkisiz inanılmaz ağırlar. Varejao'nun hücum katkısı sınırlı ve daha bir çok şey.. Ver LeBron'a yazsın abi, hesabını 3. çeyrekte biraz Boobie Williams ve Parker kırmaya çalışsalarda, eski Cavs'i izler gibiyim..

Çevrimdışı Lordapo

• The Üstad
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Amar'e The King
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : Ekim 29, 2009, 12:17:30 ÖS »
  Vay be james td ile başladı ama diğerleri hala kış uykusunda 8) Valla ben beklemiyordum bu
galibiyeti özellikle bargnani ve bellenelli birşeyler yapıcak bu sene,hidayet skor olarak katkıda
bulunmasada maça ağırlını koymuş ama unutmamak gerekir diri bir cleveland zorlardı toronto yu.

Felton-Chandler-Gallo-Amar'e-Turiaf

Çevrimdışı Sam Presti

• Captain Fantastic#8
  • Hall of Fame
  • Hadi. Orlando'daki gibi..!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : Ekim 29, 2009, 12:21:14 ÖS »
Hidayet, o kadar zeki oynadı ki.. Topu eline her aldığında mutlaka olumlu bir şey yaptı.. Chris Bosh bir ara maçtan koptu yalnız inanılmaz gereksiz zorlamalar yaptı; fakat yıldız kontejyanından yararlandı. Hedo çıkıp bi sol turnike attığında yüzündeki ifade; ''Öyle değil böyle be hacı ya'' durumuna benziyordu. Hak ediyor 26 numara. Bargnani ve Belinelli tam anlamıyla Italion Invasion yaptılar, Bargnani'nin yazı iyi geçirdiği aşikar; Belinelli ise ortamını bulmuşa benziyor. De Mar De Rozan ise ultra atlet bir oyuncu fakat biraz daha şutuna özen gösterse olacak. Calderon bu ligin elit PG'lerinden, her ne kadar başlangıçta 0-2 faul atmış olsa da ;D

Tags: