Gönderen Konu: Nuggets Gecenin Maçı 2009-2010  (Okunma sayısı 5503 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Nuggets Gecenin Maçı 2009-2010
« : Ekim 29, 2009, 08:30:01 ÖÖ »
Memo'lu Utah'a ''Melo'' Çarptı

Pepsi Center'da Utah Jazz'ı konuk eden Denver Nuggets kötü başladığı maçı müthiş bir şekilde bitirdi ve Melo-Billups ikilisiyle sonuca gitti.

Denver Nuggets, aynı grupta yer aldığı Utah Jazz'ı 114-105'le geçerken sezona galibiyetle başladı.

Carmelo Anthony 30 sayı-8 ribaunt-5 asistle muhteşem bir performans ortaya koyarken, Chauncey Billups 25 sayı-3 ribaunt-2 asist yaptı.

Nene Hilario 16 sayı-6 ribauntla oynarken, Kenyon Martin 16 sayı-11 ribaunt ve Ty Lawson 17 sayı-6 asist yaptı.

Utah'da Mehmet Okur 13 sayı-6 ribaunt yaparken, Deron Williams 28 sayı-13 asist ve Carlos Boozer 12 sayı-11 ribaunt-4 asist yaptı.

Andrei Kirilenko 16 sayı-5 ribaunt-4 asistle oynarken, Ronnie Brewer 16 sayı-6 ribaunt ve Paul Millsap 10 sayı-5 ribaunt yaptı.

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap
http://www.nbaturka.net/nba-gunun-maclari/memolu-utaha-melo-carpti.html

------------------------------------
NbaTurka/KE
« Son Düzenleme: Ekim 29, 2009, 13:09:49 ÖS Gönderen: the_apo_1 »
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Blake*Griffin

• V.I.P
  • Hall of Fame
  • Acı, merhamet, aşk... ben bunları aşalı çok oldu.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Jazz:105 Nuggets:114
« Yanıtla #1 : Ekim 29, 2009, 08:32:26 ÖÖ »
 İzlediğim bir 7-8 dk kısım için tek diyeceğim Lawson Bu takıma cuk olmuş, A.Carter'ı en fazla sezon sonuna tutarlar sonra s.ker atarlar

Yıldızlar, gün boyu gizlendikleri yerlerinden çıkacaklar. Ve diğerlerinden biraz daha fazla parlayan o ışıklardan biri üzerinizden uçup giden uçağımın kanadındaki ışık olacak

Çevrimdışı Sam Presti

• Captain Fantastic#8
  • Hall of Fame
  • Hadi. Orlando'daki gibi..!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Ekim 29, 2009, 12:08:07 ÖS »
Ty Lawson 17 sayı-6 nasist yaptı.
Bi YABAN benzerliği sezdim sanki ;D Nasist ;D ;D .. Maça gelirsek Ty'nin bu performansı Carter'ı benchte çürüteceğe benziyor, Utah'ta Boozer ve Memo vasatlar, ayrıca Millsap o kadar saçma bir pas attı ki, sonrasında poster oldu sezonun ilk maçından.

Çevrimdışı allen3

• Dr. J
  • NBA Oyuncusu
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Ekim 29, 2009, 17:08:19 ÖS »
Carmelo ve billups muhteşemdi nenede pota altında iyi iş yapmış bugün takım olarak iyi oynamışız lawsona gelince izleyemedigim için birşey söylüyemiyorum ileriki maçlar göstericek...

Uploaded with

Çevrimdışı Black Mamba

• Stern'ün Çiftliği
  • NBA Oyuncusu
  • Phil Jackson ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : Ekim 29, 2009, 17:12:13 ÖS »
Melo'nun topu çaldığı ve birinin üstünden vurduğu bi smaç var ondan sonra kafasını sağa sola sallıyor bu hareketleri çok görmek isteriz bu sezon.

Çevrimdışı Sam Presti

• Captain Fantastic#8
  • Hall of Fame
  • Hadi. Orlando'daki gibi..!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Ekim 29, 2009, 17:30:21 ÖS »
Melo'nun topu çaldığı ve birinin üstünden vurduğu bi smaç var ondan sonra kafasını sağa sola sallıyor bu hareketleri çok görmek isteriz bu sezon.
O biri Millsap olmasın..

Çevrimdışı KB24

• Legend Laker
  • Hall of Fame
  • 09-10 NBA Champion: Lakers,MVP: Kobe!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : Ekim 29, 2009, 17:56:21 ÖS »
Melo bu sene iyi olacaktır zaten böyle maçlarını çok göreceğiz Mr.Big Shot ile beraber..Potaaltında da Nene ve Martin ikilisi böyle olursa hep onlar için çok iyi olur.Lawson zaten gelebileceği en iyi takımlardan birine geldi Carter'ı oturtacağını biliyordum benche...

Jazz cephesinde Deron kendine oynamakta,Boozer kontrat senesi diyue bir şeyler yapmakta..Melo'da aynı şekilde..Kirilenko'da öyle böyle en azından ruh gibi değilmiş sahada..Millsap fena değilmiş..Utah böyle potansiyelini asla kullanamayacktır..

CHAMPION LOS ANGELES LAKERS

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #7 : Ekim 29, 2009, 23:32:23 ÖS »
Utah için en büyük tehlike Millsap'ın, Maxiellaşması olacak. Kontratı kaptıktan sonra 40 yıllık NBA oyuncusu gibi ne zaman istersem o zaman bir şeyler yaparım havasında ..

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Nuggets:97 Blazers:94
« Yanıtla #8 : Ekim 30, 2009, 08:50:15 ÖÖ »
Melo Melo Melo

Rose Garden'da oynanan müthiş mücadele de nefesler tutuldu ve Portland Blazers - Denver Nuggets arasındaki maç inanılmaz bir heyecana sahne oldu. Melo ve Roy'un amansız yarışında Melo güldü.

Denver Nuggets, Carmelo Anthony'nin şov gecesinde Portland'ı deplasmanda 97-94'le geçerken maçın son saniyeleri tam bir heyecan fırtınası olarak geçti.

Maçın bitimine son 10 saniye kala skor 95-93 Nuggets lehine devam ederken LaMarcus Aldridge çizgiye gitti ve 2-1 attı. 7 saniye kala Billups kullandığı şutu kaçırdı top Blazers'a geçti. Martin, Oden'ı faulle durdurdu ve Oden çizgiye gitti. Skor 95-94 iken çizgiye giden Oden 2-0 atınca 3 saniye kala çizgiye giden Melo 2-2 attı ve skoru 97-94'e getirdi. 1.9 saniye kala mola alan Blazers son şutu sokamayınca Nuggets Utah'tan sonra grubunda yer alan bir başka takım Blazers'ı da devirdi.

Carmelo Anthony 41 sayı-6 ribaunt-3 asistle geceye damgasını vururken, Chauncey Billups 22 sayı-6 asist-4 ribaunt yaptı. Nene Hilario 7 sayı-11 ribaunt, K-Mart 6 sayı-5 ribaunt ve Anthony Carter 7 sayı-3 ribauntla oynadı.

Blazers'da Brandon Roy 30 sayı-5 asist-5 ribauntla oynarken, Martell Webster 10 sayı-4 ribaunt, LaMarcus Aldridge 9 sayı-7 ribaunt ve Rudy Fernandez 22 sayı-7 ribaunt yaptı.

----------------------------------
NbaTurka/KE

Çevrimdışı TheRock

• Hall of Fame
  • beat la
    • Profili Görüntüle
Ynt: Nuggets:97 Blazers:94
« Yanıtla #9 : Ekim 30, 2009, 09:01:37 ÖÖ »
süper bi maç oldu son çeyreğin tamamını izledim önce Billups sorumluluk aldı sonra Melo ipleri aldı Melo son çeyrek 10 sayıyı geçmiştir herhalde Blazers serbest atışları soksa belki maçı alıcaktı ama maçın hakkı Nuggets ındı :)

Tags: