Gönderen Konu: Nuggets Gecenin Maçı 2009-2010  (Okunma sayısı 5504 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Joker

• Gardiyan
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
Ynt: Nuggets:97 Blazers:94
« Yanıtla #10 : Ekim 30, 2009, 14:32:01 ÖS »
Sayı krallığı için bu yıl iyi çekişme olacak gibi gözüküyor.. Roy şut olarak hala vasatın üzerine çıkabilmiş değil hadi bizim maçta Battier ve Ariza gibi adamlar vardı kötü attı bu maçta da yüzdesiz oynamış.. Ek olarak Millerda vasat bu ikilinin birbirine alışması beklenilenden de uzun sürecek gibi gözüküyor.

Çevrimdışı memo13

• Aydın Örs
  • NBA Oyuncusu
  • Efsana Geri Döndü
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : Ekim 30, 2009, 15:35:45 ÖS »
Denver  kendi  grupundakı  en  önemli  2  takımı   yenerek  hem lige iyi  başlamış oldu hem de  gucunu gösterdi.Melo takımı sırtlamaya devam edirken diğer oyuncularda  kendi gorevlerını çok iyi bir şekilde yerine getiriyor.Bence şampiyonluk şansları hiç de az değil  ama  bu  sene karşılaraına geçen seneden  daha zor takımlar çıkacak geçen sene  zor anlarda  çok bocalamışlardı (koçları sağol olsun) aynı şeyler bu sene karşılarına gelince nasıl  tepkı verecekler çok merak ediyorum  özellikle Boston,Lakers gibi takımalra karşı oynayacakları oyun nereye kadar gidebileceklerının bir göstergesi olabilir.Portland tamam  genç ve çok  yetenekli bir kadrosu var son 2 yıldır sürekli  geleceğin takımı olarak adlandırılıyor  ama  daha  ne kadar  gelecegin takımı olacaklar yanı 2 yılda  artık bellı bir tecrube  ve oyun seviyesine gelmelerı gerekerdi ama 2 yıldır  takımda  hıç bişey  değişmedi hala  genç ve yeteneklıler.Bir türlü şampiyonluk iddaları olan takımlar arasına giremediler.Bu daha  ne kadar böyle gidecek.Galip geldikleri  Houston maçında bile bence iyi bir oyun ortaya koymadılar Houston'ın eksiliği  sayesinde kazandılar.
« Son Düzenleme: Ekim 30, 2009, 17:05:25 ÖS Gönderen: Wade03 »
İmpossible İs Nothing

Çevrimdışı KB24

• Legend Laker
  • Hall of Fame
  • 09-10 NBA Champion: Lakers,MVP: Kobe!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : Ekim 30, 2009, 17:21:22 ÖS »
Valla Blazrers'ın Denver'I geçebileceğini düşünüyordum hala da olabilir diyorum ama Denver gerçekten çok sağlam başladı,Melo zaten fırtına gibi ve sayı krallığına adaylardan..Billups'ta iyi gidiyor.Lawson yine fena oynamamış kendini göstermeye başladı iyice bu sene çaylaklar takımına girebilir performansı devam ederse..

Blazers'ta Roy'u görebilmişiz en sonunda,Fernandez'de daha sakatken ve geçen maça çıkacağı belli değilken iyi bir oyun ortaya koymuş.Aldridge ve Oden'in daha iyi olması gerek daha yukarıya oynamak istiyorlarsa.Oden'de yine de azda olsa gelişme var.Webster bu sene takımın önemli parçalarından olacaktır.

CHAMPION LOS ANGELES LAKERS
Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Çevrimdışı allen3

• Dr. J
  • NBA Oyuncusu
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : Ekim 30, 2009, 18:10:44 ÖS »
Son periyotta melo ve billups muhteşem oynadılar melo çok iyi sırtladı smithin cezası daha bitmedi oda katılınca takım olarak daha iyi olucaz çünkü takım içinde onunda bazı görevleri var onu haricinde savunma dışında çok bi eksigimiz geçen sen yaptıgımız hataları düzeltmemeiz gerek george karlın takımı savunmaya daha çok adapte etmesi gerek yoksa sadece maç kazanabiliriz şampiyonluk hayal olur...

Uploaded with

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #14 : Ekim 30, 2009, 19:27:08 ÖS »
Dedim ama ;

Melo da 20 sayı oldu zaten böyle giderse 40-50 atacak ondan başka oynayan yok

Hani biz görüyorduk Melo'nun bağıra bağıra geldiğini ama Portland göremedi. Batum'u çok aradılar bu maçta özellikle savunmada. Billups deseniz Blake&Miller'ı üstüste koyup öttürür düzey de bir adam olduğu için elini kolunu sallayarak canı ne isterse onu yaptı.

Oden'ı beğendim, LaMarcus kötüydü, Roy ilk devre kötüydü ama 2. devre baya toparladı ..
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Nuggets Gecenin Maçı 2009-2010
« Yanıtla #15 : Kasım 04, 2009, 05:37:58 ÖÖ »
Melo'lu Nuggets 4 De 4 Dedi

Son 24 yılın en iyi başlangıcını yapan Denver Nuggets, Conseco Fieldhouse'da Indiana Pacers'ı da farklı geçerek yenilmezlik ünvanını sürdürdü.

Denver Nuggets, Indiana deplasmanında 111-93'lük skorla gülerken 4-0 oldu. Pacers bu sonuçla 0-3 oldu.

Carmelo Anthony 25 sayı-5 ribaunt-3 asist yaparken, Chauncey Billups 24 sayı-4 ribaunt, Nene 16 sayı-13 ribaunt ve benchten gelen Arron Afflalo 15 sayı yaptı.

Pacers'ta Danny Granger 18 sayı-4 ribauntla oynarken, Roy Hibbert 14 sayı-12 ribaunt, T.J. Ford 13 sayı-5 ribaunt ve benchten gelen Dahntay Jones 20 sayı yaptı.

http://www.nbaturka.net/nba-gunun-maclari/melolu-nuggets-4-de-4-dedi.html

------------------------------------
NbaTurka/KE

Çevrimdışı nAoNnGaEmLe

• Kaf_Kef
  • Hall of Fame
  • ‹^› ‹(•_•)› ‹^› -------------- ┌П┐(◣_◢)┌П┐
    • Profili Görüntüle
Ynt: Nuggets:111 Pacers:93
« Yanıtla #16 : Kasım 04, 2009, 05:45:33 ÖÖ »
İğrenç bir ilk çeyrekten sonra , skoru değişmeyen maç :)
yorum yapmak içimden gelmiyor...
Dünyanın anasını ağlatacak film

Trailer;

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #17 : Kasım 04, 2009, 07:14:23 ÖÖ »
Dahntay Jones benchten falan gelmez bu adam yüksek skor potansiyeli olan bir adam falan değil. Adamın özellikleri ortada sonuçta. İlk 5 başlatacaksın kardeşim bu adamı hiç olmazsa rakip skorerler elini kolunu sallayarak maça başlayamaz ..

Çevrimdışı allen3

• Dr. J
  • NBA Oyuncusu
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : Kasım 04, 2009, 11:03:34 ÖÖ »
İlk periyotta bigshot çıktı çatır çatır attı periyodun sonlarına dogru meloda bir azimle sayı buldu zaten nene muhteşemdi bunlar ilk periyot için geri kalan bölümde hep ty lawson aaron afflalo gibi isimler oynadı arada melo falan girdi zevkli bir maçtı bizim için ve rekoru kırmamızda ayr bir mutluluk bu sene kuzeybatı grubunda liderlik bizim kesin...

Uploaded with

Çevrimdışı nAoNnGaEmLe

• Kaf_Kef
  • Hall of Fame
  • ‹^› ‹(•_•)› ‹^› -------------- ┌П┐(◣_◢)┌П┐
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : Kasım 04, 2009, 19:12:55 ÖS »
T.J. Ford cok tutuk bu sezon,
Jones Ve watson yada head ile başlasak daha karlı olabilir. Hatta en sevmediğim adam Rush bile jones ile başlayabilir savunma için. Ama tek bir şartla, şut atmayacak:)
Hibbert sinirimi bozuyor şu faul problemi yüzünden. Artık bench e cekilebilir ve Murphy pivot oynar, forvete çaylak yada Dunleavy bir iyileşse hele :)

Not: Bu arada Murphy bu akşam sahada olmayabilirmiş...
Dünyanın anasını ağlatacak film

Trailer;

Tags: