Gönderen Konu: Nuggets Off Season 2009  (Okunma sayısı 681 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Flash-03

• Heat Fan
  • Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 848
  • D-Wade
    • Profili Görüntüle
Ynt: Karl: Carter ve Kleiza'yı Geri İstiyorum
« Yanıtla #10 : Temmuz 20, 2009, 14:03:03 ÖS »
Bende senin bu takımdan gitmeni hatta bir daha koçluk yapmamanı istiyorum ama olmuyor işte.

Neyse iki oyuncuda Denver benchi adına önemli isimler.Gitmeleri halinde bench epey zayıflar.
Tags:

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 14705
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : Temmuz 20, 2009, 14:05:04 ÖS »
Bende senin bu takımdan gitmeni hatta bir daha koçluk yapmamanı istiyorum ama olmuyor işte.

;D ;D ;D ;D ehehe bu süper olmuş ..

Cavaliers Parker ve Moon'u bağlayınca muhtemelen Kleiza'nın Nuggets'ta kalma olasılığı da yükseldi.
Michigan'lı kızların tatlı, Rakiplerin korkulu rüyası

Yağız

• The Truth!
  • Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 728
  • Kendine Gel Celtics..!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : Temmuz 20, 2009, 14:44:13 ÖS »

Helal süha yine harikalar yapmışsın karl takımdan ayrılsın adam gibi biri geçsin bu takımı finalde bile görebiliriz belkide bide .
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Birdman, Yeni Sezondan Umutlu
« Yanıtla #13 : Ağustos 12, 2009, 23:40:27 ÖS »
Denver Nuggets'da çok başarılı bir yıl geçiren ve sergilediği performansla da takımın en önemli silahları arasında yer alan Chris Andersen, yeni sezon öncesi değerlendirmede bulundu.

Linas Kleiza'nın Olympiacos ve Dahntay Jones'un da Indiana Pacers'a gitmesinin kendileri için kayıp olduğunu belirten Andersen, "Elbette bizim iyi bir kadromuz vardı. Linas ile Dahntay'ın ayrılmaları bizim için olumsuz bir durum yarattı. Ancak şu da bir gerçek ki bizim halen derin ve iyi bir oyuncu topluluğumuz var. Bu nedenle yeni sezonda JR Smith ile birlikte ben daha fazla sorumluluk almak istiyorum" dedi.

Nuggets'da kenardan gelerek boyalı alana sertlik getiren 31 yaşındaki Andersen, oynadığı 71 karşılaşmada 6.4 sayı- 6.2 ribaund- 2.5 blok ortalamaları yakalamıştı.

----------------------------------------
TBF

TheRock

• Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 2421
    • Profili Görüntüle
Ynt: Birdman, Yeni Sezondan Umutlu
« Yanıtla #14 : Ağustos 13, 2009, 00:00:29 ÖÖ »
Dallas ve San Antonio geçen seneden daha güçlü iki takımda sürekli takviyeler yaptı Nuggets biraz kan kaybetti bu takımların yanında geçen seneki gibi kolay olmıycak işleri bence Birdman umutlu konuşmuş ama işleri kolay değil

Jason Terry

• Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 704
    • Profili Görüntüle
Ynt: Birdman, Yeni Sezondan Umutlu
« Yanıtla #15 : Ağustos 13, 2009, 04:36:52 ÖÖ »
geçen seneki başarıyı yakalamaları zor olucak bu sene rakipler daha güçlü bizi eledikleri seride mazeret olsunda diye söylemiyorum ama 3. maçta o hata yapılmasaydı belki biz çıkıcaktık finale geçmişte kaldı artık ama bu sene onlar için kolay olmıycak biz daha güçlüyüz Spurs daha güçlü Blazers Miller takviyesi yaptı Lakers Artest'i aldı Nuggets sessiz kaldı bu yaz
Finallere Gidiyoruz !

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Nuggets Oyuncu Alacak
« Yanıtla #16 : Ağustos 28, 2009, 17:12:55 ÖS »
Johan Petro ile yeniden anlaşarak kontrat yapan Denver Nuggets kadrosuna bir oyuncu daha almayı planlıyor.

Geçtiğimiz sezon Batı'da final yapan ancak Lakers'a elenen Nuggets, Petro'yu kadrosunda tutarken, 13 kişilik takım listesinin 12'sini doldurmuş oldu.

Nuggets'ın, 2 ya da 3 numaraya bir oyuncu almayı planldığı belirtildi.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.nbaturka.net/nba-haber/nuggets-oyuncu-alacak.html

------------------------------------
NbaTurka/KE

TheRock

• Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 2421
    • Profili Görüntüle
Ynt: Nuggets Oyuncu Alacak
« Yanıtla #17 : Ağustos 28, 2009, 17:52:54 ÖS »
Kleiza gittikten sonra onun yerine mutlaka oyuncu almaları lazım gündem bi kaç isim vardı Wally ve McCants gibi oyuncularla görüşüyorlardı bu iki isimden birini alıcaklar herhalde

Anders Friden

• Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 995
  • çok mal adamsın
    • Profili Görüntüle
Ynt: Nuggets Oyuncu Alacak
« Yanıtla #18 : Ağustos 29, 2009, 01:41:10 ÖÖ »
Rakipleri güçlendi Mavericks çok iyi kadro kurdu,Spurs 2  iyi oyuncu aldı,Lakers Artest'i aldı bu adamlar Petro gibileriyle uğraşıyor adam olmak zorundalar rakipleri güçlendikce bunlar yerinde saydı geriye bile gittiler

allen3

• Dr. J
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 384
  • BEAT L.A
    • Profili Görüntüle
Ynt: Nuggets Off Season 2009
« Yanıtla #19 : Ekim 25, 2009, 20:51:13 ÖS »
Karlın gitmesi lazım kleizanın yerine adam gibi birini alamk lazım gerçi geç oldu artık biraz ama hala vakit var bu sezon batıyı ilk 4te bitiricegimize inanıyorum ama batı şampiyonlugu bile hayal gibi geliyo çok zor batı dah güçlendi eldeki kadroyla bu iş çok zor...