Gönderen Konu: Oyuncu Değerlendirmeleri  (Okunma sayısı 364 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Blake*Griffin

• V.I.P
  • Hall of Fame
  • Acı, merhamet, aşk... ben bunları aşalı çok oldu.
    • Profili Görüntüle
Oyuncu Değerlendirmeleri
« : Mart 28, 2009, 03:32:22 ÖÖ »
Takımdaki oyuncuların form grafiklerinin, saha içindeki performanslarının, inişlerin-çıkışların tartışılacağı bölüm.
Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Yıldızlar, gün boyu gizlendikleri yerlerinden çıkacaklar. Ve diğerlerinden biraz daha fazla parlayan o ışıklardan biri üzerinizden uçup giden uçağımın kanadındaki ışık olacak

Çevrimdışı Blake*Griffin

• V.I.P
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
Ynt: Oyuncu Değerlendirmeleri
« Yanıtla #1 : Mart 28, 2009, 03:56:43 ÖÖ »
 ilk değerlendirmemi çok şey beklediğimiz al thornton için yapıcam

çaylak yılında muazzam patlayıcılığı skorer oyunu ile bayağı umutlandırmıştı beni, geldik sophomore yılına, elimizde ne var ??
çaylak yılındaki yanlış şut tercihlerini azda olsa indirgemiş, spektaküler tarzını oyunun her iki yönündede kullanıyo buda güzel, amma önemli eksikleri büyük soru işaretleri
 bu eksiklerden bahsedelim
-maç içinde oyuna ağırlığını koyamıyo: 2 pozisyon olumlu katkı alınca 3. pozisyonda kendisini bulamıyoruz.

-son derece istikrarsız: bir maç 35 sayı atıp, sonraki maç çift haneye çıkamadığı çok oldu, üstüne yüzdeleri herzaman sabit kaalmıyo, atamayınca durmayı öğrenmeli

-skor bakımından tamamiyle atletizmine bağlı oynuyo: 2. yılında biraz daha fundamental'i gelişir ve fazla kasmadan sayı imkanları yaratabilir die umuyodum ama hala aynı tas aynı kebap

- hücum opsiyonlarını genişletecek çeviklik malesef yok ki buda maç içinde kırılgan dönemler geçirmesini sağlıyo, yüklenirken esnekliğini kullanamayıp rakip pivot çok rahat hücum faul çaldırbiliyo ki faul sayılarını bi indiremedi bu çocuk

kısaca çoğu maçta atletizme dayalı oynayıp bizi sürüklediği oldu ancak 2. yılında bile belirli bir yol katedemedi (statslarındaki artış oyunundan kaynaklanmıyo, artan rolleri ile alakalı)

Yıldızlar, gün boyu gizlendikleri yerlerinden çıkacaklar. Ve diğerlerinden biraz daha fazla parlayan o ışıklardan biri üzerinizden uçup giden uçağımın kanadındaki ışık olacak

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #2 : Mart 28, 2009, 04:14:39 ÖÖ »
Thornton'un bu istikrarsızlığında takımında istikrarsız oluşunun payı var. Oyun kurucunun günü gününe uymuyor ki Thornton'un uysun  :P
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Blake*Griffin

• V.I.P
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Mart 29, 2009, 08:14:34 ÖÖ »
Thornton'un bu istikrarsızlığında takımında istikrarsız oluşunun payı var. Oyun kurucunun günü gününe uymuyor ki Thornton'un uysun  :P

geçen sene baron yoktu yine bu oyunu oynuyodu, yani pg'la bi alakası yok thornton'daki sorunun, daha çok kendi kafasındakini sahaya koyabilmeli yoksa yeni bi marvin williams olacak o kadar

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #4 : Mart 29, 2009, 08:17:02 ÖÖ »
Geçen sene Baron yoktu ama Chris Paul de yoktu. Clippers'ın oyun kurucu pozisyonundaki sıkıntılar devam ediyor. Benim anlatmak istediğim Thornton alıp kendi oyunu kendi kurup şutunu hazırlayacak türde bir oyuncu değil. Aksine set hücumlarda üzerinde hücum kurulursa iş yapacak bir oyuncu. Sistemli hücumlar yapan bir takımda daha çok iş yapar.

Çevrimdışı Blake*Griffin

• V.I.P
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Mart 29, 2009, 08:19:51 ÖÖ »
orası öyle belki bi cp3 ile all-star seviyesinde olacak orasını bilemeyiz. benimde dediğim nokta bizde pg yok ve bu adam böyle oynamak zorunda.  ama malesef çaylak yılı neyse bu yılda o

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #6 : Aralık 27, 2009, 19:50:08 ÖS »
İmbat bu sene oyuncularını değerlendirmiyorsun ;D Hani ben bizimkileri değerlendiremiyorum sakatlar bari sen acı çocuklara ;D

Çevrimdışı Blake*Griffin

• V.I.P
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : Aralık 27, 2009, 19:52:39 ÖS »
Griffin dönünce onu değerlendiricem, diğerleri için yazdığıma deymez...

Tags: