Gönderen Konu: Oyuncu Değerlendirmeleri  (Okunma sayısı 204 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 14679
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Oyuncu Değerlendirmeleri
« : Mart 28, 2009, 02:33:24 ÖÖ »
 Takımdaki oyuncuların form grafiklerinin, saha içindeki performanslarının, inişlerin-çıkışların tartışılacağı bölüm.
No Comment

Blake*Griffin

• V.I.P
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1531
  • Acı, merhamet, aşk... ben bunları aşalı çok oldu.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Oyuncu Değerlendirmeleri
« Yanıtla #1 : Mart 31, 2009, 20:04:14 ÖS »
Brandon Rush
 Son maçlarda M.Dunleavy'nin yanı sıra M.Daniels'ta sakatlanmasaydı bu şans bulamayan yetenekli çocuğu belkide tüm bi çaylak yılı boyunca farkedemiyecektik.
 Şut menzili oldukça geniş, ayakları hiçte hafife alınmayacak kadar hızlı ve çevik, uzun kolları sayesinde savunmada da çok işe yarayan, çok yönlü bir skorer olabilir. tabi daha çok ham, hataya açık ve 1-2 derken birden gaza gelip haddini aşabiliyor. bunları zamanla aşması olası
 Şuana kadar çaylak olarak ilk 5 çıktığı 11 maçta 16.1 sayı  6.1 rib.  1.4 asist 1 top çalma  0.9 blok ortalamaları ile her yöne katkısı var ve maç başı 5 üçlük atıp bunlardan da 2 tanesini sokan tehlikeli bi şutör.

Bu gelişimini devam ettirirse Dunleavy ve Granger'ın dakikaları büyük tehlikede olacaktır.
Yıldızlar, gün boyu gizlendikleri yerlerinden çıkacaklar. Ve diğerlerinden biraz daha fazla parlayan o ışıklardan biri üzerinizden uçup giden uçağımın kanadındaki ışık olacak

Bad Boy

• Godfather
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1600
  • Big Mike
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Mart 31, 2009, 20:14:56 ÖS »
açıkcası ben beklenenin altında kaldığını bile düşünüyorum ne bekliyordun diye soranlar olabilir ama süre verildiğinde katkı vereceği zaten çok açıktı geçen yıl şampiyon kansas'ı sürükleyen oyuncuların başında geliyordu tabi bu yıl fazla süre alamadığı için adından pek söz ettiremedi ama gelişimini sürdürecektir dakikaları arttığında rush rakip takımlar için büyük bir tehdit oluşturabilir

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 14679
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Nisan 01, 2009, 05:38:01 ÖÖ »
Söz konusu Brandon Rush ise Salim'in epey diyeceği vardır  ;D

Burak'a katılıyorum bende daha iyi olmasını bekliyordum tabii bundan fazla şans bulamamasının anca sakatlıklar olduğunda şans bulmasının etkisi büyük.
No Comment