Gönderen Konu: Oyuncu Değerlendirmeleri  (Okunma sayısı 282 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Oyuncu Değerlendirmeleri
« : Mart 28, 2009, 03:37:19 ÖÖ »
 Takımdaki oyuncuların form grafiklerinin, saha içindeki performanslarının, inişlerin-çıkışların tartışılacağı bölüm.
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Blake*Griffin

• V.I.P
  • Hall of Fame
  • Acı, merhamet, aşk... ben bunları aşalı çok oldu.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Oyuncu Değerlendirmeleri
« Yanıtla #1 : Mart 28, 2009, 17:44:03 ÖS »
JaVale McGee
 Çaylak pivot, muazzam kol uzunluğu ile sahada hemen dikkat çeken örümcek diye tabir edeceğimiz türde bi oyuncu. hucum ribauntlarını savunmadakiler kadar rahat alabiliyor. kolların ürkütücülüğü sayesinde önemli bir blok tehdidi, sadece el olarak bile cambyland'i 5'e katlıyor yahu

eğer mental açıdan gelişmeye devam ederse çok önemli bi pivot olacaktır. basit hatalarla faul problemine girmemeyi öğrenmeli ve pozisyon bilgisini biraz kavrarsa haywood'un esamesi okunmaz o varken.

umarız olumlu çizgide gider.
Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Yıldızlar, gün boyu gizlendikleri yerlerinden çıkacaklar. Ve diğerlerinden biraz daha fazla parlayan o ışıklardan biri üzerinizden uçup giden uçağımın kanadındaki ışık olacak

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #2 : Mart 29, 2009, 01:03:54 ÖÖ »
Hücumu çok kötü onunda be İmbat birde aşırı derece istikrarsız. Bu sene 2-3 maçına denk geldim bir maçta çok sağlam savunma yaptığına şahit oldum diğer maçta ne yaptığını kimse çözemiyordu. Mental olarak kendini ne kadar geliştirir bilemem de ilerde kariyeri nasıl şekil alır muamma.
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Blake*Griffin

• V.I.P
  • Hall of Fame
  • Acı, merhamet, aşk... ben bunları aşalı çok oldu.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Mart 29, 2009, 02:12:51 ÖÖ »
Hücumu çok kötü onunda be İmbat birde aşırı derece istikrarsız. Bu sene 2-3 maçına denk geldim bir maçta çok sağlam savunma yaptığına şahit oldum diğer maçta ne yaptığını kimse çözemiyordu. Mental olarak kendini ne kadar geliştirir bilemem de ilerde kariyeri nasıl şekil alır muamma.

mental açıdan gelişirse diorum zaten abi yoksa çocuk ham daha ama iş çıkabilir.
Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Yıldızlar, gün boyu gizlendikleri yerlerinden çıkacaklar. Ve diğerlerinden biraz daha fazla parlayan o ışıklardan biri üzerinizden uçup giden uçağımın kanadındaki ışık olacak