Gönderen Konu: Pistons Off Season 2009  (Okunma sayısı 1838 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 14648
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Coach Curry ve Bynum Kalıyor
« Yanıtla #10 : Nisan 27, 2009, 22:43:22 ÖS »
Detroit Pistons'ta artık gözler bu yaz neler yapılacağına çevrilirken, sınırlı free-agent olan oyunculardan ;

Walter Herrmann'a yol verileceği ancak bir diğer sınırlı free-agent Will Bynum'ın takımda tutulacağı belirtildi.

Merakla beklenen bir diğer konu ise koç koltuğu. Genel Menajer Joe Dumars'ın, Michael Curry'le yola devam edeceği belirtildi.

---------------------------------
NbaTurka/KE
No Comment

TheRock

• Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 2414
    • Profili Görüntüle
Ynt: Coach Curry ve Bynum Kalıyor
« Yanıtla #11 : Nisan 27, 2009, 23:04:34 ÖS »
Kalmaması gereken bütün koçlar kalıcak bu sene :D Frank kalıyor Curry kalıyor ama bir şans daha verilmesi belki iyi olur bu sene zorlu bir sene oldu onun için seneye kendi takımını yaratabilir

WiltChamberlain

• The Big Dipper
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1445
  • Evine hoşgeldin ANSWER
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : Nisan 27, 2009, 23:06:42 ÖS »
Curry ve bir sene daha. Dumars'dan bir kumar daha :D

İMZA LAKERS'DAN FAKAT KALP DAİMA SİXERS'DAN

Kareem Abdul-Jabbar#33

• Enemy of the State
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 357
  • " tu veux la paix, prépare toi a faire la guerre "
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : Nisan 27, 2009, 23:11:56 ÖS »
Bir kere o riski aldin ikinci defa almana hic gerek yoktu Dumars. Cok yanlis bi karar.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

The Spectrum

• Draft
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 57
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : Nisan 28, 2009, 20:36:53 ÖS »
Koçluk oturmuş takımın başına gelmekle kanıtlanmaz zaten, böyle durumlarda takım toparlayacaksa toparlar koç. Curry kabiliyetsizin teki olduğunu gösterdi, Detroit te bir sene daha gerçekten kalıcaksa eğer, Detroit kimi alırsa alsın şampiyonluğa oynayamaz.

Lordapo

• The Üstad
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 5704
  • For The Horde
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : Nisan 28, 2009, 20:47:01 ÖS »
  Yane entresan işler bunlar dumars ın bu hamlesi garip,geçen sene takımı pek iyi idare edemedi hatta takımdaki gruplaşmayı da engellemeyi başaramadı dicemde seneye nası bu takımın başında nası performans sergiler Allah bilir işi zor....

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
James: Dumars İşini Bilir
« Yanıtla #16 : Nisan 28, 2009, 23:56:24 ÖS »
Cleveland Cavaliers'a 4-0'la süpürülen Detroit Pistons'ta büyük değişiklikler beklenirken, Cavaliers'ın yıldızı LeBron James, Pistons hakkında yorumlarda bulundu.

LeBron James, Pistons'ın büyük bir değişim yaparak yeniden var olacağını söylerken ;

''Benim düşünceme göre Joe Dumars, yeniden rekabetçi bir takım yaratacak ve büyük bir işe imza atacaktır. Onların şuan bir çok iyi oyuncusu var bunları gözardı edemezsiniz.'' dedi.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

------------------------------------
NbaTurka/KE
No Comment

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Will Bynum Kaldı
« Yanıtla #17 : Nisan 29, 2009, 20:05:50 ÖS »
Will Bynum Kaldı

Detroit Pistons Genel Menajeri Joe Dumars, takımın 2. guardı Will Bynum'la gelecek sezonda devam edeceklerini açıkladı.

Bu sezon All Star dönüşü gösterdiği performansla kendisinden söz ettiren ve bir çeyrekte attığı 26 sayı ile kulüp tarihinede geçen Bynum, takımda kaldı.

Bynum bu sezon 57 maçta görev alırken 7.2 sayı-2.8 asist ve 1.3 ribaunt ortalaması yakaladı.

-------------------------------------
NbaTurka/KE
No Comment

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Dumars: Acı Verici Bir Sezon Oldu
« Yanıtla #18 : Mayıs 01, 2009, 08:03:04 ÖÖ »
Detroit Pistons'ın başarılı Genel Menajeri Joe Dumars, dün düzenlediği basın toplantasında sezonu değerlendirdi ve Iverson'dan, takımın durumuna kadar açıklamalarda bulundu.

Joe Dumars'ın basın toplantısındaki değerlendirmeleri çarpıcı oldu.

Allen Iverson'a ;
Bizim takımın stratejisi saldırganlıktı ve Iverson'ın yapısında bu yoktu o daha çok özgür ruhlu biri. Bu noktada beklediğimiz uyumu sağlayamadı. Iverson bir ileri iki geri gitti. Bu da takımın sezon özeti oldu.

Cavaliers serisine ;
Seri boyunca baktığımda normal gidişat oldu. Ben onlara baktığımda bizden daha iyi olduklarını gördüm.

Rodney Stuckey'e ;
48 dakikayı kaldıracak bir oyun kurucu değil. Bynum onun yardımcısı olacak. Biz onların gelişimine bakacağız. Bu yıl bize gösterdi ki Rodney tam anlamıyla combo guard.

Takım için ;
Her zaman gurur duyduğum bir olay vardı o da benim takımım sahaya kazanmak için çıkıyordu ve mücadele ediyordu. Bu sene bunu göremedim. İşte bu beni derinden yaraladı ve üzdü.

Geride bırakılan sezon için ;
Acı veren bir sezon oldu. Yapılan değişimle birlikte kaçınılmaz bir son oldu ve kaçınılmaz bir acı yaşadık.

Michael Curry'e ;
Çaylak bir koç için büyük değişim yaptık aslında. Sezon içinde inişli-çıkışlı bir grafik oldu. Ben baktığımda onun içinde bulunduğu zor durumu görüyorum.

--------------------------------------
NbaTurka/KE
No Comment

P-Jack

• Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 788
    • Profili Görüntüle
Ynt: Dumars: Acı Verici Bir Sezon Oldu
« Yanıtla #19 : Mayıs 01, 2009, 08:24:48 ÖÖ »
Stuckey için böyle diyor o zaman oyun kurucu için Kidd'i almayı düşünebilirmi Dumars ??? bu yaz kimleri alıcak merak ediyorum takasa açık olduğunu söylemişti kadroyu tamamen değiştircek herhalde
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 8   Yukarı git
« önceki sonraki »