Detroit Pistons'ın başarılı Genel Menajeri Joe Dumars, dün düzenlediği basın toplantasında sezonu değerlendirdi ve Iverson'dan, takımın durumuna kadar açıklamalarda bulundu.
Joe Dumars'ın basın toplantısındaki değerlendirmeleri çarpıcı oldu.
Allen Iverson'a ;
Bizim takımın stratejisi saldırganlıktı ve Iverson'ın yapısında bu yoktu o daha çok özgür ruhlu biri. Bu noktada beklediğimiz uyumu sağlayamadı. Iverson bir ileri iki geri gitti. Bu da takımın sezon özeti oldu.
Cavaliers serisine ;
Seri boyunca baktığımda normal gidişat oldu. Ben onlara baktığımda bizden daha iyi olduklarını gördüm.
Rodney Stuckey'e ;
48 dakikayı kaldıracak bir oyun kurucu değil. Bynum onun yardımcısı olacak. Biz onların gelişimine bakacağız. Bu yıl bize gösterdi ki Rodney tam anlamıyla combo guard.
Takım için ;
Her zaman gurur duyduğum bir olay vardı o da benim takımım sahaya kazanmak için çıkıyordu ve mücadele ediyordu. Bu sene bunu göremedim. İşte bu beni derinden yaraladı ve üzdü.
Geride bırakılan sezon için ;
Acı veren bir sezon oldu. Yapılan değişimle birlikte kaçınılmaz bir son oldu ve kaçınılmaz bir acı yaşadık.
Michael Curry'e ;
Çaylak bir koç için büyük değişim yaptık aslında. Sezon içinde inişli-çıkışlı bir grafik oldu. Ben baktığımda onun içinde bulunduğu zor durumu görüyorum.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yap--------------------------------------
NbaTurka/KE