Gönderen Konu: Pistons Off Season 2009  (Okunma sayısı 2032 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali Desidero

• 5
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
Pistons'ta Favori Wilcox
« Yanıtla #70 : Temmuz 18, 2009, 10:15:04 ÖÖ »
Pistons'ta uzun arayışları devam ederken , Wilcox'ın Rasho Nesterovic ve Drew Gooden'a kıyasla bir adım önde olduğu belirtildi...

Detroit Glen Davis'i alacak kadar yeterli cap boşluğuna sahip olmadığı için rotayı bu isimlere çevirmişti...

NBATurka/5
O Gece Bu Sene!

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Çevrimdışı Lordapo

• The Üstad
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Amar'e The King
    • Profili Görüntüle
Ynt: Detroit'te Uzun Arayışı
« Yanıtla #71 : Temmuz 18, 2009, 10:54:22 ÖÖ »
Wilcox dogru isim hem maddi külfeti az hemde savunmaci kimligi ve kanayan yara olan pivot ilac olmasada is görür sonuç olarak ilk bes oyuncusu olacagi için performansida artacaktir bence görünen en dogru seçim.

Felton-Chandler-Gallo-Amar'e-Turiaf

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #72 : Temmuz 18, 2009, 21:44:54 ÖS »
birkaç mesajda detroitin hamiltonı takas etmek istemediğini okudum.ama onlar aynı mevkide oynayan ben gordon ilede kontrat imzaladılar.acaba gordonı bullstaki gibi benchten mi getirmeyi düşünüyorlar.

eğer böyle bir düşünceleri varsa hem gordona haksızlık etmiş(ki kendisi bullsta bir ara artık benchten gelmek istemediğini beyan etmişti.) hem de lüks bir hamle olmaz mı?

sonuçta bu adamı yıllık 11 milyona bağladılar ve benchten gelicek bir oyuncu için çok fazla bir miktar.yanlış anlaşılmasın demek istediğim gordonun bu parayı haketmediği değildir sadece bir takımın bu kadar yüklü bir kontrat bağladığı bir adamı benchten getirme ihtimali fazla lüks bir harekettir.

açıkçası hornetsle chandler-hamilton takasını yapmalarını isterim.her iki takım içinde yararlı olucaktır...

Hamilton'ın takas edileceğini düşünüyorum, Prince'in ise kalacağını ancak bende bir kaç Detroit sitesinde Hamilton'ın kalacağına dair haberler okudum. Şimdi kalacağını varsayarak devam edelim ;

3 ana parça oluyor guard rotasyonunda Rodney-Gordon-Hamilton ..

Rotasyon içinde Ben Gordon'ın 1 numarada Rip'in 2 numarada ya da tam tersi Rip'in 1 numarada Gordon'ın 2 numarada kullanılmasıda düşünülecektir. Rodney'nin süreleri bu durumda kısılacaktır. Ne kadar doğru bir hareket bu elbette tartışılır ancak yeni koçla birlikte kurulması muhtemel yeni sistemde belkide Gordon-Hamilton ikilisi farklı bir görev üstlenecektir.

Son kartlar oynanmadan aslında bir şey demek de pek doğru olmayacak çünkü yürüttüğümüz mantığın havada kalma olasılığı var.
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Kobe Bryant

• Egosuz Superman
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : Temmuz 18, 2009, 21:46:46 ÖS »
Ben Stuckey'în ilk beş başlaması düşüncesindeyim....Wilcox'u takıma bağlarsak Hamilton ile bench dizebiliriz....

Çevrimdışı Yağız

• The Truth!
  • Superstar
  • En iyilerde bazen hata yapabilir...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #74 : Temmuz 18, 2009, 23:10:56 ÖS »
Wilcox konusuna bende katılıyorum yani iş görür bence pistons'ta adamda badboy tipide var zaten :D şaka bir yana iyi bir hamle olur pistons için hayırlısı olsun.

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Kuester: Benim İçin Büyük Bir Fırsat
« Yanıtla #75 : Temmuz 20, 2009, 02:13:39 ÖÖ »
Detroit Pistons'ın 2004 şampiyonluğunda Larry Brown'un yardımcılığını yapan ve şuan ilk koçluk deneyimini Pistons'ta yaşayacak olan John Kuester açıklamalarda bulundu.

Joe Dumars'ın 3. tercihi olan ve bundan dolayı asla rahatsızlık duymadığını söyleyen John Kuester ;

''Dumars'a bana bu fırsatı verdiği için minnettarım. Bu benim için çok büyük bir fırsat olacak. Ligin en iyi ve 1. sınıf organizasyonlarından birine geldim. Burada insanların beklentilerinin ne olduğunuda biliyorum.'' dedi.

Kuester, Pistons organizasyonunda 2004'de görev aldığını ve şampiyonluk yaşadıklarını söylerken, organizasyonu tandığını ve yabancılık çekmeyeceğini belirtti.

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap
http://www.nbaturka.net/nba-haber/kuester-benim-icin-buyuk-bir-firsat.html

--------------------------------------
NbaTurka/KE

Çevrimdışı TheRock

• Hall of Fame
  • beat la
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kuester: Benim İçin Büyük Bir Fırsat
« Yanıtla #76 : Temmuz 20, 2009, 05:40:43 ÖÖ »
Curry de buna benzer konuşuyordu ama sonu hiç iyi olmadı ama bu adamın en azından tecrübesi var Curry gibi değil onun kadar saçma hatalar yapıcağını düşünmüyorm ama geçiş dönemi için getirilmiş bi koç yani uzun planlar için getirilmedi bence

Çevrimdışı Luol Deng

• Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #77 : Temmuz 20, 2009, 06:50:29 ÖÖ »
Curry'le arasında çok fark bu adamın tecrübesi fazla asistan olarak 20 yıllık kariyeri var nerdeyse Curry çok kötü değildi ama yanlış zamanda yanlış yerde oldu o da :)

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #78 : Temmuz 21, 2009, 02:51:40 ÖÖ »
Lan Kuester yanılt bizi daha ne isterim .. Zaten kadroda tam istediği gibi oluşuyor hücuma yatkın, atletik oyunculardan kurulu bir takım. Koçla ilgili yabancı sitelerde olumlu notlardan biri oyuncularla arasından iyi bir denge kurmasaymış geçen sene bu dengede oynamalar oluyordu bakalım bu sene o denge nasıl oluşacak.