Gönderen Konu: Rockets Gecenin Maçı 2009-2010  (Okunma sayısı 4070 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Rockets Gecenin Maçı 2009-2010
« : Ekim 29, 2009, 08:12:48 ÖÖ »
Yaralı Rockets Kazandı

ORACLE Arena'da oynanan nefesleri kesen maçta Golden State Warriors, evinde Houston Rockets'a 108-107 mağlup olurken son saniyede eline gelen fırsatı tepti.

Trevor Ariza 25 sayı-5 asist-5 ribauntla galibiyette önemli rol oynarken, Portland karşısında dökülen Luis Scola 21 sayı-11 ribauntla double-double yaptı.

Aaron Brooks 18 sayı-12 asistle oynarken, Shane Battier 9 sayı-4 asist ve benchten gelen Chase Budinger 11 sayı yaptı.

Warriors'da Monta Ellis 26 sayı-5 asistle oynarken ilk 5 başlayan çaylak Stephen Curry 14 sayı-7 asist-4 top çalma yaptı. Stephen Jackson 17 sayı yaparken, benchten gelen Kelenna Azubuike 13 sayı-6 ribaunt, Corey Maggette 10 sayı-9 ribaunt ve Anthony Randolph 8 sayı-4 ribaunt yaptı.

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

---------------------------------------
NbaTurka/KE
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Ynt: Rockets:108 Warriors:107
« Yanıtla #1 : Ekim 29, 2009, 08:54:39 ÖÖ »
Morrow değil de son şutu başka bir isim kullansa Jackson gibi ya da Azubuike gibi belki maç uzatmaya gidebilirdi .. Rockets'ın hakkını yememek lazım şu kadrosuyla çıkıp çatır çatır oynuyor ..

Çevrimdışı Sam Presti

• Captain Fantastic#8
  • Hall of Fame
  • Hadi. Orlando'daki gibi..!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Ekim 29, 2009, 12:13:46 ÖS »
En büyük 2 süper yıldızından yoksun olmalarına karşın galibiyeti aldılar.. GSW, geçen yılki gibi sirke dönecek anlaşılan; Kaan Kural'ın dediği gibi bir maç ilk beş başlayan ertesi maç dakika alamıyor tarzı.. Trevor-Brooks-Scola bu takımın şu anki iskeleti. T-Mac Aralık sonu çıkıp bize son numaralarını gösterirse Rockets adına fantastik bir sezon olabilir.

Çevrimdışı Lordapo

• The Üstad
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Amar'e The King
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Ekim 29, 2009, 12:18:59 ÖS »
  T mac ve yao suz daha iyi oynadıkları kesin kemal 8)  O değilde ariza harbiden rol oyuncusu
olmaktan takımın ana parçası olmaya doğru kesin ve emin adımlarla ilerliyor.

Felton-Chandler-Gallo-Amar'e-Turiaf

Çevrimdışı Black Mamba

• Stern'ün Çiftliği
  • NBA Oyuncusu
  • Phil Jackson ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : Ekim 29, 2009, 17:49:01 ÖS »
Ariza'yı bu yaz kadrolarına katmasalar bu takım çok çok kötü bir durumda olurdu kesinlikle. Ariza takımın ana parçası olucak kesinlikle.

Çevrimdışı the_apo_1

• PoOo..!
  • Yönetici
  • Superstar
  • !* security *!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Ekim 29, 2009, 17:52:18 ÖS »
Sürpriz galibiyetlerle çok can yakacaz biz bu sene...Ara sıra şamar oğlanıda olacaz tabi ki...

Ama bu seneyi gençleri pişirerek güzel bi yerde bitirip, draftdan iyi bi yer kaparsak...Ee bide salary'de ki boşluğu adam akıllı kullabilirsek...Kafaya oynacak bi takım ortaya çıkartabiliriz.

Çevrimdışı Gil-Zero

• I Am Legend
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : Ekim 29, 2009, 18:40:11 ÖS »
Bu maçı galibiyetle aldığımız için mutluyum.Arkadaşlarında dediği gibi bu sene Budinger,Lowry gibi gençlerin pişme senesi olacak.Ariza iyi oynamış takımın ana iskeletlerinden biri.T-Mac geldiğinde neler olacak zaman gösterecek bence.
« Son Düzenleme: Ekim 29, 2009, 18:44:51 ÖS Gönderen: Gil-Zero »
Warrior

Çevrimdışı allen3

• Dr. J
  • NBA Oyuncusu
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : Ekim 29, 2009, 18:43:51 ÖS »
Zorda olsa kazandılar onlar için bu galibiyet iyidir yaonun dönmesiyle daha iyi olucaklar t-macin pek birşey katabilicegini sanmıyorum...

Uploaded with

Çevrimiçi Joker

• Gardiyan
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : Ekim 29, 2009, 18:59:56 ÖS »
  Ariza bazen şut seçimlerinde hata yapıyor ama takım kilitlendiği anda elini taşın altına sokup skor üretmesi benim hoşuma gitti lakin top hakimiyeti istenilen düzeyde değil henüz dünkü maçta 6 top kaybetti bu top kayıplarının çoğunuda top sürerken yaptı.
  Dün sahada iyi mücadele ettik ve karşılığını aldık. GSW cephesine gelirsek dün aksam seyircilerin Stephen Jackson'a büyük tepkisi vardı yakın zamanda takas olur. Stephen Curry ve Ellis ikilisi gayet hoş bir ikili olacağa benziyor. Curry, ROY olursa şaşırmam. Randolph'a daha çok süre versin Nelson.

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Rockets Gecenin Maçı 2009-2010
« Yanıtla #9 : Kasım 01, 2009, 06:19:21 ÖÖ »
Rockets Destan Yazıyor

Toyota Center'da oynanan maçta Houston Rockets takım üzerindeki tüm olumsuzluklara rağmen kazanmaya devam ederken Portland Blazers'ı 111-107 ile geçti.

Rockets bu sonuçla üstüste 2. maçını kazanırken, Blazers ise üstüste 2. yenilgisini aldı.

Trevor Ariza 33 sayıyla galibiyetin mimarı olurken, Aaron Brooks 28 sayı-8 asist, Luis Scola 8 sayı-6 ribaunt ve benchten gelen Carl Landry 16 sayı yaptı.

Blazers'ta Brandon Roy 42 sayı-6 ribaunt-4 asist yaparken, LaMarcus Aldridge 27 sayı-4 ribaunt, Greg Oden 6 sayı-9 ribaunt ve Andre Miller 15 sayı-5 ribaunt yaptı.

-----------------------------
NbaTurka/KE

Tags: