Gönderen Konu: T-Mac Knicks'te (Üçlü Takas)  (Okunma sayısı 2476 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 14579
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
T-Mac Knicks'te (Üçlü Takas)
« : Aralık 25, 2009, 04:14:11 ÖÖ »
T-Mac Knicks'te (Üçlü Takas)

NBA'de takas yasağının gelmesine saatler kala, en önemli takaslardan biri gerçekleşti ve T-Mac Knicks yolunu tuttu.

Bu takas Kings, Rockets ve Knicks takımları arasında gerçekleşirken, takımlara gelen oyuncu ve haklar şu şekilde;

Knicks; Tracy McGrady, Sergio Rodriguez, Houstan 2011 Draft Hakkı

Rockets; Jordan Hill, Jared Jeffries, Kevin Martin, Knicks 2012 Draft Hakkı (İlk 10 korumalı)

Kings; Larry Hughes, Carl Landry, Joey Dorsey
----------------------------
NbaTurka/NEK

Houston Rockets'ın süper starı Tracy McGrady, 2010 yılında serbest kalacak yıldızlar arasında. T-Mac, Orlando Magic'e geri dönüşe sıcak bakıyor.

T-Mac'in ilk tercihi Rockets'ta kalmaktan yana ancak oyuncuya eski takımı Orlando teklif yaparsa işin rengi o zaman değişecek.

Kuzeni Vince Carter'ın da Orlando Magic'de oynadığı gözönüne alırsa insanları Carter/T-Mac ikilisinin bir arada olma ihtimali bile heyecanladırıyor.

T-Mac basının sorularını yanıtlarken, ''Benim Orlando'da bulunduğum 4 yılda inanılmaz güzel günlerim geçti. Bazı geceler ve bazı maçlar olduki asla unutamıyorum.'' dedi.

T-Mac kendisi için artık kazanmanın önemli olduğunu vurgularken, ''Ben artık kazanmak istiyorum. Gerisi artık önemsiz şeyler. Houston'da ailem çok mutlu ve ben de çok mutluyum ama bir oyuncu olarak kazanma ihtimalini göz ardı edemezsin.'' dedi.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.nbaturka.net/haberler/1-nba-haber/3333-t-mac-orlandoya-donuse-sicak-bakarim.html

NbaTurka/KE
« Son Düzenleme: Şubat 18, 2010, 23:52:55 ÖS Gönderen: Chauncey Billups »
No Comment

Tags:

DeJuan Blair

• BD
  • Superstar
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 959
  • FB Ülker & SA Spurs
    • Profili Görüntüle
Ynt: T-Mac: Orlando'ya Dönüşe Sıcak Bakarım
« Yanıtla #1 : Aralık 25, 2009, 04:39:36 ÖÖ »
D.Howard, Lewis, Carter, T-Mac gibi yıldızlarla şampiyon olabilirler mi bilinmez ama heyecan verici bir takım olacakları kesin.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Gilles Villeneuve

• ReNascenT
  • Moderator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1815
  • TR = Toronto Raptors
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Aralık 25, 2009, 09:28:24 ÖÖ »
bi s.ktir git mc..

baktı orlando iyi gidiyor, hayvan gibi kadro kurdu (ki bunu carter hamlesine göre söylemiyorum diğer hamlelerden bahsediyorum, carter hamlesini tartışmaya hala açığım :D ;D ;D )

gelmiş MEK efendi orlando diyor. bir de zaten demiş kazanma ihtimali diye. bırak o zaman orlando takımı laflarını yada geçirdiğin 4 yılı. Adam gibi yüzük istiyorum 1. turdan sonrasını görmek istiyorum diye. bütün takımlara yavşa..

KB24

• Legend Laker
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 2341
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Aralık 25, 2009, 15:12:25 ÖS »
Yalnız Magic formasıyla görmek onu güzel olur belki kuzeninin yanında adam olur üstüne Carter-Lewis-T-Mac 90'larda Draft edilen 3 büyük isimle Magic inanılmaz bir kadrosu olur..T-Mac'in gerçekten böyle niyeti varsa kuzeni ve yüzüktür zatern konuşmasında da belirtmiş yüzük istediğini..Magic'de teklif verir hehralde eski oyuncusuna..En güçlü adaylardan biri olurlar şampiyonluk daha farklı etkenlere de bağlıdır ama sağlam kalırlarsa heyecan verici bir takım olur gerçekten....
« Son Düzenleme: Aralık 25, 2009, 15:15:21 ÖS Gönderen: KB24 »

LOS ANGELES LAKERS

Anders Friden

• Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 945
  • çok mal adamsın
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : Aralık 26, 2009, 17:52:25 ÖS »
sakatlıkları felan bir yana Orlando'ya gelse iyiden iyiye yıldızlar topluluğu olur Orlando forma satışlarında felan patlama olur sağlam kalsa zaten ligin en iyi skorerlerinden biri çok fazla katkısı olur.

Iverson#3

• Big Bang
  • Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 628
  • Smaç yarışmasına saygılarla (:
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Aralık 26, 2009, 17:58:11 ÖS »
Anca benchten gelerek katkı verir Orlando'ya. Benim için makbuldür :P

http://www.nbaturka.net/forum/cooper-tv-t7918.0.html

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 14579
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Rockets'ta T-Mac Krizi
« Yanıtla #6 : Aralık 27, 2009, 17:51:55 ÖS »
Houston Rockets'ta Coach Rick Adelman ve takımın süper starı Tracy McGrady arasındaki gerginlik büyüyor. T-Mac, Nets maçı öncesi takımı bırakarak Houston'a geri döndü.

Bu sezon sakatlıktan çıkmasına rağmen oynatılmayan ve bekletilen T-Mac, görev verilen maçlarda ise 7 dakika süre alıyordu. T-Mac'in bu durumdan rahatsız olduğu ise basına yanmıştı.

Kaynakların verdiği bilgilere göre T-Mac ve Adelman, Nets maçından önce bir araya gelip görüştü. Adelman, T-Mac'e daha fazla süre vermeyeceğini söyleyince ipler koptu ve T-Mac evine döndü. T-Mac oğlunun doğum günü bahenesiyle Houston'a dönüş yaparken, yakın çevresine ise aldığı sürelerden dolayı mutsuz olduğunu söylediği ifade edildi.

http://www.nbaturka.net/haberler/1-nba-haber/3355-rocketsta-t-mac-krizi.html

NbaTurka/KE
No Comment

the_apo_1

• ♥angel♥
  • Yönetici
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 382
    • Profili Görüntüle
Ynt: Rockets'ta T-Mac Krizi
« Yanıtla #7 : Aralık 27, 2009, 17:57:04 ÖS »
Oynayabilcek durumdaysa neden 7-8 dk süreler veriyor bu adelman t-mac'e anlamıyorum ki ?
Takımın kimyasını bozacağını falan mı düşünüyor, otorite benim falan mı diyor yoksa ?

KB24

• Legend Laker
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 2341
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : Aralık 27, 2009, 18:53:09 ÖS »
Valla Adelman'ın tutumu bence de saçma 7 Dk. oynamış hazır gözükmüş ve hala takımın 1 numarası olan bir oyuncuyu oynatmaması saçmalık bana göre..T-Mac'in itirazı doğru bu bakımdan..Valla takas etmeye çalışacaklar gibime geliyor,onu alabilecek bir Knicks var o takasta da parçalarda anlaşılmıyor büüyk ihtimal..

LOS ANGELES LAKERS

BraveHeart

• |Cesur Yürek|
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 262
  • Ölümüne ..!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : Aralık 27, 2009, 19:26:55 ÖS »
T-Mac efendi 2 maç az süre alınca cıngar çıkarması saçma olmuyor, Adelman'ın sakatlıktan çıkan oyuncuyu önlem olarak az süre vermesi saçma oluyor.Ne yapacaktı ilk beşmi oynatacaktı daha 2 maçta...

Gerçi yarın yine sakatlanır tartışmalarda biter..