T-Mac Knicks'te (Üçlü Takas)
NBA'de takas yasağının gelmesine saatler kala, en önemli takaslardan biri gerçekleşti ve T-Mac Knicks yolunu tuttu.
Bu takas Kings, Rockets ve Knicks takımları arasında gerçekleşirken, takımlara gelen oyuncu ve haklar şu şekilde;
Knicks; Tracy McGrady, Sergio Rodriguez, Houstan 2011 Draft Hakkı
Rockets; Jordan Hill, Jared Jeffries, Kevin Martin, Knicks 2012 Draft Hakkı (İlk 10 korumalı)
Kings; Larry Hughes, Carl Landry, Joey Dorsey
----------------------------
NbaTurka/NEK
Houston Rockets'ın süper starı Tracy McGrady, 2010 yılında serbest kalacak yıldızlar arasında. T-Mac, Orlando Magic'e geri dönüşe sıcak bakıyor.
T-Mac'in ilk tercihi Rockets'ta kalmaktan yana ancak oyuncuya eski takımı Orlando teklif yaparsa işin rengi o zaman değişecek.
Kuzeni Vince Carter'ın da Orlando Magic'de oynadığı gözönüne alırsa insanları Carter/T-Mac ikilisinin bir arada olma ihtimali bile heyecanladırıyor.
T-Mac basının sorularını yanıtlarken, ''Benim Orlando'da bulunduğum 4 yılda inanılmaz güzel günlerim geçti. Bazı geceler ve bazı maçlar olduki asla unutamıyorum.'' dedi.
T-Mac kendisi için artık kazanmanın önemli olduğunu vurgularken, ''Ben artık kazanmak istiyorum. Gerisi artık önemsiz şeyler. Houston'da ailem çok mutlu ve ben de çok mutluyum ama bir oyuncu olarak kazanma ihtimalini göz ardı edemezsin.'' dedi.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yaphttp://www.nbaturka.net/haberler/1-nba-haber/3333-t-mac-orlandoya-donuse-sicak-bakarim.html
NbaTurka/KE