gelmiş MEK efendi orlando diyor. bir de zaten demiş kazanma ihtimali diye. bırak o zaman orlando takımı laflarını yada geçirdiğin 4 yılı. Adam gibi yüzük istiyorum 1. turdan sonrasını görmek istiyorum diye. bütün takımlara yavşa..
T-Mac'in bu açıklamalarını yavşama olarak görmüyorum. Belli bir yaşa gelmiş her süper star için geçerli bir durumdur yüzük özlemi. Garnett de takasını isterken artık kariyerinin sonlarına geldiğini ve yüzük görmek istediğini dolaylı yoldan söyledi. Şimdi tutup Garnett, Celtics'e yavşadı yorumu ne kadar yanlış olursa bu da bir o kadar yanlış benim için.
T-Mac'i bir çok kez eleştirdim yerden yere vurdum ama şuan içinde bulunduğu durumu da göz önüne alınca Adelman malıyla çalışmak yerine 3 öğün tabildota Orlando'da oynarım daha iyi hem kazanma ihtimalim yüksek hem kafam rahat olur.
yavşayı kötü anlamda söylemedim, yüzük istiyorum artık diyip her takıma açık kapı bıraksın delikanlı gibi takım seçsin kontratı bitince.
şimdi mek orlando dışında bir takıma giderse bu sözlerini hatırlatırlar mı? hatırlatmazlar mı?
ve orlando böyle iyi gidiyorken oradaki maçlarımı unutamıyorum fln demesi gözümdeki değerini düşürür adamın.