Gönderen Konu: T-Mac Knicks'te (Üçlü Takas)  (Okunma sayısı 2477 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

allen3

• Dr. J
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 373
  • BEAT L.A
    • Profili Görüntüle
Ynt: Rockets'ta T-Mac Krizi
« Yanıtla #10 : Aralık 27, 2009, 19:42:20 ÖS »
T-Mac efendi 2 maç az süre alınca cıngar çıkarması saçma olmuyor, Adelman'ın sakatlıktan çıkan oyuncuyu önlem olarak az süre vermesi saçma oluyor.Ne yapacaktı ilk beşmi oynatacaktı daha 2 maçta...

Gerçi yarın yine sakatlanır tartışmalarda biter..
Tamam da bu adam hazır oldugunu göstermiş ilk beş istemiyo daha fazla süre istiyo sadece bundada gayet haklı bence...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Tags:

Mustafa

• Metropol Sorumlusu
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1008
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : Aralık 27, 2009, 19:54:46 ÖS »
hele bismillah, bi otur soluklan yegenim. ben burada tugay'a katılıyorum. bugunku cavs deplasmanında da yok. var bi problemi herhalde okumadım ama niye goturulmedigini.

BraveHeart

• |Cesur Yürek|
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 262
  • Ölümüne ..!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : Aralık 27, 2009, 19:59:46 ÖS »
T-Mac efendi 2 maç az süre alınca cıngar çıkarması saçma olmuyor, Adelman'ın sakatlıktan çıkan oyuncuyu önlem olarak az süre vermesi saçma oluyor.Ne yapacaktı ilk beşmi oynatacaktı daha 2 maçta...

Gerçi yarın yine sakatlanır tartışmalarda biter..
Tamam da bu adam hazır oldugunu göstermiş ilk beş istemiyo daha fazla süre istiyo sadece bundada gayet haklı bence...

Hazır olduğunu göstermiş dediğiniz iki üçlükse bunu sokmakla olmuyor.Oynadığı maçlarda perdelere takılıp oyuncusunu çok kaçırdığını gördüm...T-Mac savunmada da hazır olduğunu göstermek zorunda yoksa T-Mac'in atacağı 10 sayıyı çaylak Budinger'da yapar...

MJ_23

• Majesteleri
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 3071
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : Aralık 27, 2009, 20:03:28 ÖS »
Yavaş gel T-Mac efendi. Daha önce aceleciliği yüzünden başı yandı yine temkinli olmak yerine kriz yaratıp takımın mücadelesine gölge düşürüyor, kimin gazına geldi acep.
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2009, 20:19:15 ÖS Gönderen: MJ_23 »

Anders Friden

• Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 945
  • çok mal adamsın
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : Aralık 27, 2009, 21:14:52 ÖS »
şimdi arkadaşlar T-Mac'i bende çok eleştiren sakatlıklarıyla artık alay eden biriyim ama bu konularda T-Mac'i haklı buluyorum.Adam çok önceden hazır haldeydi Adelman'la ilk kavgaları olduğundan 2 haftaya yakın bekletildi kenarda sonuçta adamın kontrat senesi oynamak istemesinden doğal ne var oynatmıycaklarsa ona göre kendine yol çizmek isteyebilir.

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 14579
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Ynt: T-Mac: Orlando'ya Dönüşe Sıcak Bakarım
« Yanıtla #15 : Aralık 27, 2009, 23:14:24 ÖS »
gelmiş MEK efendi orlando diyor. bir de zaten demiş kazanma ihtimali diye. bırak o zaman orlando takımı laflarını yada geçirdiğin 4 yılı. Adam gibi yüzük istiyorum 1. turdan sonrasını görmek istiyorum diye. bütün takımlara yavşa..

T-Mac'in bu açıklamalarını yavşama olarak görmüyorum. Belli bir yaşa gelmiş her süper star için geçerli bir durumdur yüzük özlemi. Garnett de takasını isterken artık kariyerinin sonlarına geldiğini ve yüzük görmek istediğini dolaylı yoldan söyledi. Şimdi tutup Garnett, Celtics'e yavşadı yorumu ne kadar yanlış olursa bu da bir o kadar yanlış benim için.

T-Mac'i bir çok kez eleştirdim yerden yere vurdum ama şuan içinde bulunduğu durumu da göz önüne alınca Adelman malıyla çalışmak yerine 3 öğün tabildota Orlando'da oynarım daha iyi hem kazanma ihtimalim yüksek hem kafam rahat olur.
No Comment

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : Aralık 27, 2009, 23:25:38 ÖS »
Konuyla alakalı geçen hafta İmbat'la maç topicinde konuşmuştuk bu konuyu ;

T-mac 7 dakikada canımıza okudu resmen, neden rotasyona sokmuyor Adelman anlamıyorum.

Mal olduğu için olabilir mi ?

T-Mac zaten hazırdı bunu haftalar önce söyledi. İyi çalıştığını ve hırslı olduğunu okuduk ettik. T-Mac'in sağlık durumuna kefil olacak halim yok. Şimdi çıkıp 'Oynadığı zaman da bir kaç maç geçip sakatlanıyor' diyenler olabilir o artık kader kısmet işi. Lakin bu adam hazırsa sağlıklıysa ve oynayacak durumdaysa oynatacaksın. Küçük hesaplar içine girip de göstermelik disiplin gösterileri yapmayacaksın. Bugün T-Mac ne olursa olsun sağlam kaldığı sürece ligin en önemli skorerlerinden biridir. Rockets kazandığı için Adelman'ın saçmalıkları göze batmıyor. Ama gün gelir kaybetmeye başlar o zaman sesler yükselir.
No Comment

allen3

• Dr. J
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 373
  • BEAT L.A
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : Aralık 27, 2009, 23:48:54 ÖS »
Bide bu adamın kariyeri ortada sanki kariyeri boyunca bu adam bi bok yapmamış almış kontratı oturmuş gibi konuşuyosunuz t-mac ten bahsediyoruz ve magic teki yıllarını unutmamak lazım tabii ki ister biraz onun açısından bakın...

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : Aralık 27, 2009, 23:50:32 ÖS »
T-Mac'le birlikte Doc Rivers'ta dönsün o zaman şampiyon olabilirler.
No Comment

Gilles Villeneuve

• ReNascenT
  • Moderator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1815
  • TR = Toronto Raptors
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : Aralık 27, 2009, 23:50:37 ÖS »
gelmiş MEK efendi orlando diyor. bir de zaten demiş kazanma ihtimali diye. bırak o zaman orlando takımı laflarını yada geçirdiğin 4 yılı. Adam gibi yüzük istiyorum 1. turdan sonrasını görmek istiyorum diye. bütün takımlara yavşa..

T-Mac'in bu açıklamalarını yavşama olarak görmüyorum. Belli bir yaşa gelmiş her süper star için geçerli bir durumdur yüzük özlemi. Garnett de takasını isterken artık kariyerinin sonlarına geldiğini ve yüzük görmek istediğini dolaylı yoldan söyledi. Şimdi tutup Garnett, Celtics'e yavşadı yorumu ne kadar yanlış olursa bu da bir o kadar yanlış benim için.

T-Mac'i bir çok kez eleştirdim yerden yere vurdum ama şuan içinde bulunduğu durumu da göz önüne alınca Adelman malıyla çalışmak yerine 3 öğün tabildota Orlando'da oynarım daha iyi hem kazanma ihtimalim yüksek hem kafam rahat olur.

yavşayı kötü anlamda söylemedim, yüzük istiyorum artık diyip her takıma açık kapı bıraksın delikanlı gibi takım seçsin kontratı bitince.

şimdi mek orlando dışında bir takıma giderse bu sözlerini hatırlatırlar mı? hatırlatmazlar mı?

ve orlando böyle iyi gidiyorken oradaki maçlarımı unutamıyorum fln demesi gözümdeki değerini düşürür adamın.