Gönderen Konu: Sixers:88 Nets:110  (Okunma sayısı 105 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 14712
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Sixers:88 Nets:110
« : Ekim 24, 2009, 04:57:51 ÖÖ »
Nets Farklı Kazandı

Carnesecca Arena'da oynanan maçta New Jersey Nets, Philadelphia Sixers'ı 110-88'le geçerken Pre Season'daki son maçında ilk galibiyetini aldı.

New Jersey Nets (1-6)
Yi Jianlian 22 sayı-11 ribaunt, Chris Douglas-Roberts 15 sayı-5 ribaunt-3 asist, Brook Lopez 11 sayı-9 ribaunt, Courtney Lee 13 sayı-4 ribaunt, Terrence Williams 23 sayı-8 asist-5 ribaunt, Jarvis Hayes 11 sayı

Philadelphia Sixers (5-3)
Elton Brand 11 sayı-8 ribaunt, Thaddeus Young 8 sayı-4 ribaunt, Andre Iguodala 7 sayı-7 ribaunt-5 asist, Rodney Carney 13 sayı-4 ribaunt, Jason Smith 12 sayı-3 ribaunt

----------------------------------
NbaTurka/KE
Michigan'lı kızların tatlı, Rakiplerin korkulu rüyası

Tags:

nAoNnGaEmLe

• Kaf_Kef
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1026
  • ‹^› ‹(•_•)› ‹^› -------------- ┌П┐(◣_◢)┌П┐
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sixers:88 Nets:110
« Yanıtla #1 : Ekim 24, 2009, 04:59:40 ÖÖ »
Terrence Williams
bu adama dikkat ediceksiniz diyerek kaçıyorum şimdi. (demesem içimde kalırdı:)
Akşama yorumlarız Nets ın hazırlık dönemini:)
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Dünyanın anasını ağlatacak film

Trailer;

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Bad Boy

• Godfather
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 1609
  • Big Mike
    • Profili Görüntüle
ynt: sixers:88 nets:110
« Yanıtla #2 : Ekim 24, 2009, 09:29:40 ÖÖ »
Draft zamanı terrence williams hakkında birkac yorum yapmıştım louisville'de oynarken beğendiğim bir oyuncuydu ancak hazırlık dönemine pek iyi başlamamıştı aslında (yazın nate ilede alkollü araba kullanırken yakalanmışlardı yamulmuyorsam) ama son maçlarda kendini göstermeye başladı.Ancak bana kalırsa pozisyonunun kalabalık olması sebebiyle bu sezon çok çok iyi bir performans göstereceğini sanmıyorum sezon icerisinde de bir mac böyle oynayıp bir diğer maç kaybolması muhtemel

Danny Granger

• Gardiyan
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1954
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sixers:88 Nets:110
« Yanıtla #3 : Ekim 26, 2009, 16:17:46 ÖS »
 İguodala ve Brand'in aynı anda iyi performans gösterdiği maçlar zor izleyeceğiz sanırım... Hazırlık döneminde iyi sinyaller vermiyor Sixers hücumda hala çeşitlilik yok ve genel olarak kötü şut atıyorlar takım halinde.
 Terrence Williams iyi bir seçim eğer saha dışı kötü olaylara bulaşmazsa ilerde iyi işler yapabilecek potansiyele sahip..