Gönderen Konu: Spurs Gecenin Maçı 2009-2010  (Okunma sayısı 4961 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Torres # 9

• Yönetici
  • NBA Oyuncusu
    • Profili Görüntüle
Spurs Gecenin Maçı 2009-2010
« : Ekim 29, 2009, 05:39:10 ÖÖ »
Spurs'ten Farklı Başlangıç

Batı Konferansının iki güçlü temsilcisini karşı karşıya getiren maçta, San Antonio Spurs sahasında New Orleans Hornets'i 113-96 'lık bir skorla geçti.

Her iki takımda da 11 oyuncu sayı üretmeyi başarırken, galibiyete ulaşan San Antonio'da en skorer isim 17 sayı 6 asist ile Fransız Tony Parker oldu.

Parker'ın ardından 16 sayı ile Ginobili gelirken, pre season'da gösterdiği başarılı performansı devam ettiren çaylak Blair, maçı 14 sayı 11 ribaunt 3 asist ile tamamladı. Takımın yıldız oyuncusu Tim Duncan ise, 22 dakika sahada kalıp 9 sayı 12 ribaunt ile başarılı bir performans gösterdi.

New Orleans Hornets sahadan yenik ayrılırken, C.Paul 26 sayı 9 asist ile takımının ve maçın en skorer ismi oldu. Onu 18'er sayıyla West ve Okafor takip ederken, Hornets'te başka çift hanelere ulaşan oyuncu olmadı.

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

-------------------------------
NbaTurka/Hİ
« Son Düzenleme: Ekim 29, 2009, 05:43:18 ÖÖ Gönderen: Charles Barkley »

Çevrimdışı Danilo Gallinari

• Hall of Fame
  • 1>17
    • Profili Görüntüle
Ynt: Hornets:96 Spurs:113
« Yanıtla #1 : Ekim 29, 2009, 06:03:27 ÖÖ »
Okafor ilk defa bi maça çıkıyor şimdi Hornets'i asıp kesmemek lazım Okafor'un takıma uyumu 5-10 maç sürer

Çevrimdışı Bülent

• IronManu
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Ekim 29, 2009, 08:19:48 ÖÖ »
İlk maç ilk galibiyet.

Geçtiğimiz yıl T.Duncan ve T.Parker'ı durdurunca Spurs duruyordu.
Bu sene ise takımın özellikle hücum alternatifleri çoğalınca bir iki oyuncunun kötü oynamasını bile kaldırabiliyoruz.

Konuyla fazla alakası yok ama maçın tamamını indirebileceğim bir adres var mı?

Çevrimdışı Blake*Griffin

• V.I.P
  • Hall of Fame
  • Acı, merhamet, aşk... ben bunları aşalı çok oldu.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Ekim 29, 2009, 08:34:04 ÖÖ »
İlk maç ilk galibiyet.

Geçtiğimiz yıl T.Duncan ve T.Parker'ı durdurunca Spurs duruyordu.
Bu sene ise takımın özellikle hücum alternatifleri çoğalınca bir iki oyuncunun kötü oynamasını bile kaldırabiliyoruz.

Konuyla fazla alakası yok ama maçın tamamını indirebileceğim bir adres var mı?

Şu saatlerde çıkmaz linkler, maç bittikten bi yarım gün sonraya çıkıyor genellikle bulabilirsem yollarım sana özelden

Yıldızlar, gün boyu gizlendikleri yerlerinden çıkacaklar. Ve diğerlerinden biraz daha fazla parlayan o ışıklardan biri üzerinizden uçup giden uçağımın kanadındaki ışık olacak

Çevrimdışı NOH

• Felsefe Taşı
  • Moderator
  • Hall of Fame
  • 2 tip kadın vardır. Michelle ve diğerleri...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : Ekim 29, 2009, 10:32:15 ÖÖ »
Of gece uyanamadım. Bu sene yenilgilere üzülmek yok ;D Beklenen bir sonuçtu zaten.  Kings maçını izleyecez artık.
''Benden fazlasını bekleme... Bu devri ben yaratmadım ki, devrim saklı hakkım!''

Çevrimdışı Sam Presti

• Captain Fantastic#8
  • Hall of Fame
  • Hadi. Orlando'daki gibi..!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Ekim 29, 2009, 12:24:41 ÖS »
Blair çok çabuk uyum sağladı; takımın yeni üyelerinden McDyess ve Jefferson da bu takıma çok şeyler katacak gibi duruyor, Nuggets'ın önünde Lakers'ın arkasındalar Batı'da bana kalırsa şu durumda..

Çevrimdışı Lordapo

• The Üstad
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Amar'e The King
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : Ekim 29, 2009, 12:43:20 ÖS »
  De juan blair diyorum hocam,r c buford özellikle mi sakattır almayın diye söylenti çıkarttırıp bu
adamı beleşe kaptı 8) Yane bu senenin en sağlam steal i olmaya aday hatta hem duncan ı  dinlendirmek hemde takımın savunma sertliğini artması adına ne iyi parça şu an.Emeka konusuna gelirsek harbiden adamı ilk maçta ezip geçmemek lazım keza cp3 de öle ahım  şahım bir maç çıkarmamış.

Felton-Chandler-Gallo-Amar'e-Turiaf

Çevrimdışı Black Mamba

• Stern'ün Çiftliği
  • NBA Oyuncusu
  • Phil Jackson ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : Ekim 29, 2009, 17:25:23 ÖS »
Emeka bu takıma uyum sağlıyacak ama bi 5-10 maç uyum süreci gerekli. Blair'de çok iyi bi draft seçimi oldu kesinlikle. Spurs bu sene Lakers'a kafa tutabilir.

Çevrimdışı KB24

• Legend Laker
  • Hall of Fame
  • 09-10 NBA Champion: Lakers,MVP: Kobe!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : Ekim 29, 2009, 18:37:15 ÖS »
Spurs'un bu sene alternatifleri çoğaldı gerçekten Blair,Jefferson,McDyess ve geçen sene pek oynamayamayan Ginobili bu sene takımı skor anlamında rahatlatacaktır Jefferson'un alışması için biraz süre gerekecek gibi..McDyess fena oynamamış.Blair zaten büyük kazanç bu sene Spurs'un önemli parçalarından biri galine gelecektir.11 oyuncunun sayı üretmesi iyi bir gelişme Spurs adına..Ve bu sayı yükselebilir ki Bogans sayı yapmamış..O da ortalama bir bench oyuncusu sonuçta.

Hornets'te paul'de fazla çabalamamış onun da çabayı bırakması zaten çökmekte olan Hornets'in sonu demektir bana göre..Byron scott çaylakalrı da hiç oynatmamış..MO Petterson yeniden ilk beşte yeniden onu kazanmaya çalışacak herhalde.Peja yine vasatın altında.Okafor daha ilk maçı fena değilmiş Paul'ünde fazla iyi oynamadığını düşünürsek.

CHAMPION LOS ANGELES LAKERS

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Spurs Gecenin Maçı 2009-2010
« Yanıtla #9 : Kasım 01, 2009, 06:43:18 ÖÖ »
Spurs Farklı Kazandı

AT&T Center'da oynanan maçta San Antonio Spurs, Sacramento Kings'i 113-94'le geçerken 2-1 oldu. Kings ise oynadığı 3. maçıda kaybetti.

Tony Parker 24 sayı-7 asist yaparken, Richard Jefferson 21 sayı, Tim Duncan 7 sayı-10 ribaunt, George Hill 15 sayı-5 ribaunt ve Manu Ginobili 13 sayı-3 asist yaptı.

Kings'de Kevin Martin 26 sayıyla oynarken, Desmond Mason 7 sayı-5 ribaunt, Tyreke Evans 6 sayı-6 asist ve benchten gelen Spencer Hawes 22 sayı-10 ribaunt yaptı.

----------------------------------
NbaTurka/KE
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Tags: