Anket

Spurs Bu Sezon Kaç Maç Kazanır ?

55-60
- 0 (0%)
50-55
- 7 (38.9%)
40-50
- 7 (38.9%)
40 altı
- 4 (22.2%)
60 üstü
- 0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 17

Gönderen Konu: Spurs Bu Sezon Kaç Maç Kazanır ?  (Okunma sayısı 502 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ali Desidero

• 5
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1994
    • Profili Görüntüle
Spurs Bu Sezon Kaç Maç Kazanır ?
« : Kasım 07, 2008, 12:33:52 ÖS »
Resmi bi anket deşil yani hiçbir sitede görüp de açmadım ancak,lige kötü başlayan play-off favorisi Spurs sezonu kaç galibiyet ile tamamlayabilir sorusu ilgi çekecektir...
O Gece Bu Sene!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Tags:

DeJuan Blair

• BD
  • Superstar
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 965
  • FB Ülker & SA Spurs
    • Profili Görüntüle
Ynt: Spurs Bu Sezon Kaç Maç Kazanır ?
« Yanıtla #1 : Kasım 07, 2008, 12:47:08 ÖS »
gönlümüzden geçen mi yoksa gözle görülen mi?

popovich takımın başına geçtişinden beri ortalama 55-60 arası galibiyet alıyoruz(ilk sezon ve 1998-99 harici)...
ama bu sene bu ortalamaya ulaşabilmemiz imkansız...

gönül isterki yine 55-60 arası bir galibiyet alalım ama gözün gördüşü ile gönülün istedişi arasında baya fark var...

sadede gelirsek bu sezon en iyi ihtimalle 40-50 arasında galibiyet alabileceşimizi tahmin ediyorum(playoffa kapaşı atabilirsek ne mutlu bize  :'()...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

God

• Draft
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 54
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Kasım 07, 2008, 21:24:09 ÖS »
Bence 50-55 galibiyet alır Spurs. Ne de olsa Spurs'ten bahsediyoruz...

Tolga

• Los Spurs
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 393
  • The Admiral
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Kasım 07, 2008, 21:30:31 ÖS »
Valla bayadır ( yaklaşık 7-8 sezon ) 55+ ile bitiriyoruz . Bu sene o serimiz gidecek , o kesin . 55i geçtim 50 bile hayal gözüküyor . Hatta bu gidişatla playoff bile hayal gözüküyor ancak Spurs'e yakıştıramadışım bir ünvan olduşu için 40-50 galibiyetle 7. sıradan dalarız playoffa diyorum ;D

MJ_23

• Majesteleri
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 3071
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : Kasım 08, 2008, 15:04:09 ÖS »
Tim Duncan'da sorun yok ama Spurs'te var play-off bile zor görünüyor artık onlar için. Ama şöyle bir düşüncem var. Play-off'a girerlerse, onlara yakın sayıda maç kazanan dişer herhangi bir takımdan daha çok yol gideceklerini düşünüyorum. Çünkü bu takım play-off takımı, işler deşişiyor buraya gelince. Hele bi kalsınlar ama. Neyse ben iyimser davranıp 40-50 maç kazanırlar diyorum.

MJ_23

• Majesteleri
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 3071
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Nisan 16, 2009, 17:04:45 ÖS »
Tim Duncan'da sorun yok ama Spurs'te var play-off bile zor görünüyor artık onlar için. Ama şöyle bir düşüncem var. Play-off'a girerlerse, onlara yakın sayıda maç kazanan dişer herhangi bir takımdan daha çok yol gideceklerini düşünüyorum. Çünkü bu takım play-off takımı, işler deşişiyor buraya gelince. Hele bi kalsınlar ama. Neyse ben iyimser davranıp 40-50 maç kazanırlar diyorum.

Spurs: 54-28

Çok utandım ya ;D

Tolga

• Los Spurs
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 393
  • The Admiral
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : Nisan 16, 2009, 17:13:34 ÖS »
Valla bayadır ( yaklaşık 7-8 sezon ) 55+ ile bitiriyoruz . Bu sene o serimiz gidecek , o kesin . 55i geçtim 50 bile hayal gözüküyor . Hatta bu gidişatla playoff bile hayal gözüküyor ancak Spurs'e yakıştıramadışım bir ünvan olduşu için 40-50 galibiyetle 7. sıradan dalarız playoffa diyorum ;D

:-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

DeJuan Blair

• BD
  • Superstar
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 965
  • FB Ülker & SA Spurs
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : Nisan 16, 2009, 19:06:45 ÖS »
gönlümüzden geçen mi yoksa gözle görülen mi?

popovich takımın başına geçtişinden beri ortalama 55-60 arası galibiyet alıyoruz(ilk sezon ve 1998-99 harici)...
ama bu sene bu ortalamaya ulaşabilmemiz imkansız...

gönül isterki yine 55-60 arası bir galibiyet alalım ama gözün gördüğü ile gönülün istediği arasında baya fark var...

sadede gelirsek bu sezon en iyi ihtimalle 40-50 arasında galibiyet alabileceğimizi tahmin ediyorum(playoffa kapağı atabilirsek ne mutlu bize  :'()...

Evet bende utanma köşesinde yerimi alayım.  :-[
Beni utandıran takımıma saygılarımı sunuyorum.

Torres # 9

• Yönetici
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 463
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : Nisan 16, 2009, 19:07:44 ÖS »
Ankette, bende 40-50 arasına oy kullanmıştım. Neyse, en azından 40 altı diyen üç kişiden biri ben değilim  ;D

Ali Desidero

• 5
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1994
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : Nisan 16, 2009, 22:23:14 ÖS »
Ben bi ara iyice karamsar olup , iyice herşeye sövüp , play-off yapamaz diyordum..

Tamam üstüme gelmeyin , köşemde bi kaç gün ağlarım tek başıma ben...
O Gece Bu Sene!