Gönderen Konu: Spurs Off Season 2009  (Okunma sayısı 636 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Torres # 9

• Yönetici
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 463
    • Profili Görüntüle
Ynt: Spurs Off Season 2009
« Yanıtla #10 : Temmuz 10, 2009, 20:26:03 ÖS »
Off-Season 09'da önemli işlere imza attık. Bu kadarını beklemiyordum.. :) Teşekkürler emeği geçenlere.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Tags:

Ali Desidero

• 5
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 1998
    • Profili Görüntüle
Blair İmzaladı
« Yanıtla #11 : Temmuz 17, 2009, 07:18:08 ÖÖ »
Spurs'un ilk tur seçimi Dejuan Blair 2.7 milyon değerinde 3 yıllık anlaşmaya imza attı...

NBATurka
O Gece Bu Sene!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

DeJuan Blair

• BD
  • Superstar
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 966
  • FB Ülker & SA Spurs
    • Profili Görüntüle
Ynt: Spurs Off Season 2009
« Yanıtla #12 : Temmuz 17, 2009, 07:52:22 ÖÖ »
Kendisinden Spurs fanları olarak çok şey bekliyoruz.
:tütütütkırkbirkeremaaşallah:
Bizden önce şu adamı seçmeyen tüm takım gm'lerine teşekkürlerimi iletiyorum.

MJ_23

• Majesteleri
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 3071
    • Profili Görüntüle
Udoka Spurs'ten Teklif Bekliyor
« Yanıtla #13 : Temmuz 21, 2009, 14:10:27 ÖS »
Off-season dönemi başlayalı 3 hafta olmasına karşın henüz bir takımla anlaşmayan Ime Udoka, Spurs'ten kontrat teklifi beklerken aynı zamanda kendisiyle ilgilenen takımların tekliflerini değerlendiriyor.

Udoka'nın menajeri Mark Bartelstein birçok takımla görüşme halinde olduklarını ve büyük ihtimalle bu hafta içerisinde bir takımla anlaşacaklarını söylerken, Udoka'nın gönlü Spurs'te kalmaktan yana. Yerel gazeteye konuşan Udoka;

"Takımım gibi ben de istikrarsız bir yıl geçirdim. İlk turda elendikten sonra şampiyonluk yolundaki bir takımda değişiklik olması normal, bu nedenle kalamayabilirim. Kimlerin beni istediğini göreceğiz, benim için en uygun olan teklifi kabul edeceğim." dedi.

Udoka geçtiğimiz sezonki inişli çıkışlı performansı nedeniyle Spurs tarafıından geri çağrılmadı, ancak yine de takıma geri dönme şansı olduğu belirtildi.

http://www.nbaturka.net/nba-haber/udoka-spursten-teklif-bekliyor.html

DeJuan Blair

• BD
  • Superstar
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 966
  • FB Ülker & SA Spurs
    • Profili Görüntüle
Ynt: Udoka Spurs'ten Teklif Bekliyor
« Yanıtla #14 : Temmuz 21, 2009, 14:17:32 ÖS »
Bizde kendisinden çok şeyler bekledik ama karşılığında ne aldık?

Bowen'ın geri dönme olasılığı yoksa(bir ara konuşuluyordu sonra ne oldu bilmiyorum) savunma sertliği açısından tercih edilebilir.

Darth Vader

• duncan21spurs
  • Rookie
  • **
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 239
  • You're underestimating my powers Kenobi...
    • Profili Görüntüle
Ynt: Udoka Spurs'ten Teklif Bekliyor
« Yanıtla #15 : Temmuz 21, 2009, 17:17:03 ÖS »
Aman bizden uzak dur...O kadar ekmek yedin yap bu iyiliği bize Udoka...İstikrarsız adam yaramaz Spurs 'e...Ben hep diyorum takım sana bi maç güvenecek, maçı getireceksin diğer maç pat, yüzüstü bırak takımı onlar sana güvenirken...Oldu canım, başka...

@BD

Gelir Bowen bence...Süresi hala dolmadı sanırım...20 veya 30 gündü sanırım imazalama yasağının süresi...Gelmesi hem kendisi hem bizim açımızdan en iyis olur...

"Gel" dedim "Gelmem" dedi, ben de "Gelmezsen gelme" dedim

"Sadece duvarlar Dönmez...! "

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 14692
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Mason Rolünün Farkında
« Yanıtla #16 : Ağustos 16, 2009, 03:32:00 ÖÖ »
San Antonio Spurs'ün geçen sene kadrosuna kattığı ve başarılı bir performans sergileyen Roger Mason Jr. yeni sezonla ilgili açıklamalarda bulundu.

Richard Jefferson takası ve McDyess hamlesi sonrası bu sezonun iddialı takımlarından biri haline gelen Spurs'te, Mason yeni rolünün farkında olduğunu söyledi.

Jefferson'ın gelişiyle birlikte sürelerinde azalma olmasının normal olacğını söyleyen Mason, yeni sezonda takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

Mason geçtiğimiz sezon 82 maçın 71'inde ilk 5 başlarken 11.8 sayı-3.1 ribaunt ve 2.1 asist ortalaması yakaladı.

http://www.nbaturka.net/nba-haber/mason-rolunun-farkinda.html

--------------------------------------
NbaTurka/KE
No Comment

TheRock

• Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 2416
    • Profili Görüntüle
Ynt: Mason Rolünün Farkında
« Yanıtla #17 : Ağustos 16, 2009, 21:09:23 ÖS »
Ginobili yine 6.adam olarak benchte başlar  Mason ilk 5 başlar geçen sene playoff ilk turunda kayıp isimlerden biri oldu Mason normal sezondaki gibi etkili değildi takım olarak kötüydüler ama bu sene Mason önemli katkı yapıcaktır takıma

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 14692
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Roger Mason, Kendine Güveniyor
« Yanıtla #18 : Ağustos 17, 2009, 23:26:24 ÖS »
Roger Mason, Kendine Güveniyor

San Antonio Spurs'da geçtiğimiz yıl başarılı bir sezonu geride bırakan Roger Mason Jr, kendisine güvendiğini ve dakikalarıyla ilgili herhangi bir endişesinin bulunmadığını belirtti.

Milwaukee Bucks'dan alınan Richardson Jefferson'ın gelmesiyle birlikte dakikalarının azalacağı yönündeki haberlere kulak asmadığını söyleyen Roger Mason Jr, "Bu konuyla ilgili bana soru soran çok kişi oldu. Ancak ben bu konuda bir endişe yaşamıyorum. Sonuçta istediğim tek şey oyunumu ilerletmek ve organizasyona katkı sağlamak" dedi.

Yaz boyunca özellikle bacaklarını geliştirmek için çalıştığını da sözlerine ekleyen Mason, "Yeni sezonda daha iyi durumda olacağıma inanıyorum" açıklamasında bulundu.

29 yaşındaki tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz sezon 82 karşılaşmada 11.8 sayı- 3.1 ribaund- 2.1 asist ortalamaları yakalamıştı.

------------------------------------------
TBF
No Comment